Zoophilia dina layar ageung (Henteu, éta sanés porno)

Salah sahiji mata pelajaran anu paling tabu di masarakat urang, sexo kalayan sato, pencét layar ageung Amérika ku "Zoo", a dokumenter anu ngagambarkeun carita saleresna Kenneth Pinyan (nami anu sanaos anonim dina pilem parantos bocor), insinyur anu maot saatos nampi perforasi dina titik dua, ku kuda.
Pilem éta, sareng poko masih résiko pikeun masarakat urang, nampi ulasan anu saé sareng pangrojong anu hébat ti para penganut pilem sareng kritikus, ngemutan pendekatan anu saé pikeun subjek sareng aranjeunna parantos muji karya sutradara, Robinson Devor, kusabab parantos ngahontal carita ngeunaan jenis ieu, ngaliwatan dokumenter kualitas.
Kebon Binatang dibuka énjing di Estados Serikat, sanaos seueur anu parantos terang perkawis anjeunna sabab anjeunna parantos dicalonkeun pikeun Hadiah Juri Besar dina akhir pestipal Bioskop Sundance.
Sutradara na nyatakeun yén tujuanana pikeun pilem éta nyaéta "mangaruhan jalma sareng dina waktos anu sami pikeun ngaraihkeun reputasi protagonis sareng réncangna pikeun lirén ditingali salaku monster."
Narasi carita éta museur ka Pinyan, sareng sakelompok babaturan, anu saatos rapat dina Internét, kantos pendak di kebon caket Seattle kanggo latihan zoofilia. Sagala hal anu aranjeunna lakukeun direbut dina pidéo.

zoo_movie_poster.jpg


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.