Tim redaksi

Pasihan abdi luang didirikeun taun 2017 kalayan tujuan pikeun nyandak analisis sareng beja pang anyarna dunya pilem ka pangguna Internét kami. Di dieu anjeun bakal mendakan sajumlah ageung tulisan dina pilem sadaya mata pelajaran, ogé dunya musik. Ti sajarah musik, upeti musik, ngalangkungan beja pangénggalna ti grup anu paling aya hubunganana sareng jaman ayeuna.

Sadaya tulisan ieu parantos dihasilkeun ku panulis hebat kami, anu anjeun tiasa tingali di handap ieu. Upami anjeun hoyong gabung sareng aranjeunna anjeun tiasa ngahubungi kami ngalangkungan formulir di handap ieu. Upami, di sisi anu sanésna, anjeun hoyong ningali sadaya daptar topik anu dibahas dina situs sareng diatur ku katégori, anjeun tiasa sumping kaca ieu.

Tilas éditor

  • Gabriela moran

    Abdi resep pilem sareng musik. Kuring salawasna merhatoskeun siaran anyar, naha dina Internét, majalah, ... naon waé! Salah sahiji rencana anu pangsaéna nyaéta nyéépkeun soré anu teu pikaresepeun sareng anu dipikacinta ... Éta pikeun anu pangsaéna. Sareng kuring ogé resep nyerat sareng ngabagi sadayana anu kuring tiasa ngeunaan naon anu lumangsung dina dunya hiburan.