Tina BAFICI (réngsé), marios "Love Exposure"

cinta_exposure3434

Saha anu parantos ningali, sapertos kuring, «Klub bunuh diri'Anjeun bahkan henteu tiasa nampi sono pilem sutradara anu' anéh 'anu terakhir. Sono zion, saurang lalaki anu nyerang kuring ku éta (ayeuna ampir) adegan mitos bunuh diri masif handapeun roda karéta, parantos kaget kuring deui, sareng langkung ti pikaresepeun, ku «Paparan asih".

Opat jam pilem dina dinten Sabtu siang, kalayan interval sapuluh menit anu diperyogikeun, tétéla anu paling cair sareng pikaresepeun, ogé cariosan anu sengit anu kuring kantos tingali. Nanganan kalayan kautamaan anu indah sadaya ciri anu paling khas tina genre anu anjeunna lalar liwat, anjeunna ngawangun carita anu waktosna henteu ageung teuing, dimana para tokohna masuk akal dina perjalanan émosional sareng rasional. Pilem anu opat jam sanés disayogikeun ku kapayun, tapi pikeun ngalaksanakeun carita éta nyalira. Dua nonoman, salah saurang sesat anu murag asih ka anjeunna, anjeunna hoream anu hates anjeunna. Masalahna nyaéta aya ogé konflik agama, gereja Kristen sareng gereja lain anu mangrupikeun tipu daya ékonomi, masalah iman, kabeneran dosa, dosa aslina sareng kabanggaan anu dihasilkeun. Kasucian rumaja, kanyeri, tumuh. Cinta sareng caprice, kelamin sareng voyeurism, karate sareng madness, sareng ganti baju silang sareng cinta saderek, anu parantos sigana hiji-hijina hal anu kedah leres-leres kajadian.

Cara anu pangsaéna pikeun ngagambarkeun kanyataan, ogé fiksi anu paling licik. "Aneh" anu kejem, anu tungtungna ngan ukur pilem ieu anu tiasa tamat, sareng saurang ogé janten émosional. Pagelaran anu saé, tingkat profesionalisme étika sareng estetika langkung ti nganuhunkeun. Perawatan fotografi anu saé pisan, seueur upeti ka bioskop Jepang klasik (bioskop samurai, contona), sareng musikalisasi anu saé.

Sareng sanés ngan ukur ieu, tapi bombardment konstan kutipan klasik direngsekeun dina bentuk métaforis visual, sareng kritik jahat pikeun bentuk anu tos aya, tina sudut pandang panulis, kedah robih.

Nyaan kuring mikir yén, diantara sadayana anu kuring tiasa ningali ti BAFICI taun ieu (sareng henteu seueur, hanjakalna) ieu anu pangsaéna. Langkung ti anu disarankeun. Di dieu, gandeng.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)