Pilem anu tiasa anjeun nonton di YouTube gratis (sareng sah)

Pilem anu tiasa anjeun nonton dina YouTube sacara sah

YouTube masih mangrupikeun salah sahiji platform utama sareng paling sering dianggo anu fungsina salaku jaringan sosial. Pangguna umumna ngabagi pidéo, ku sabab éta aya kamungkinan tiasa nonton pilem lengkep gratis. Nanging, aya hak cipta sareng peraturan anu tangtu anu ngawatesan eusi halaman supados henteu kalebet kana halangan hukum. Waktos ayeuna Kuring nampilkeun sababaraha pilem anu tiasa anjeun nonton di YouTube gratis sareng sacara hukum sareng yén éta ngagaduhan plot anu cukup menarik. Upami anjeun resep kana pilem klasik, anjeun moal lirén maca eusi anu kuring parantos siapkeun!

Sanaos leres yén streaming platform gaduh bagian ageung pasar diantara pangguna, YouTube ngagambarkeun pilihan gratis sareng pilihan anu henteu sayogi dina platform sanés. Urang tiasa mendakan sadayana ti dokumenter dugi ka klasik pilem anu hébat! Kuring ngajak anjeun ngalanjutkeun maca sahingga anjeun mendakan anu pangsaéna ku YouTube dina hiji hal film fitur klasik anu henteu tunduk kana hak cipta.

Pilihan anu kuring nampilkeun cocog sareng waktos nalika téknologi jauh pisan tina anu urang terang ayeuna: aranjeunna hideung bodas sareng sababaraha pakait sareng pilem jempé. Nanging lKualitas carita na luhur pisan sareng nilai budaya anu teu kaitung. Pilihanna nunjukkeun pilem karakter anu relevan sapertos Charles Chaplin, ogé pilem vampir anu munggaran, salah sahiji pilem zombie panaratas ogé ditepikeun, ogé carita visi ti masa depan sareng carita gélo anu ngalibatkeun pembunuh sareng hipnosis.

Buru-buru emas

Buru-buru emas

Éta perdana di 1925 sareng dibintanginya ikon pilem Charles Chaplin, anu ogé nyerat, ngarahkeun sareng ngadamel pilem. "The Golden Rush" dianggap salah sahiji karyana anu paling kawéntar sareng nampi dua nominasi Oscar nalika versi sora na dirilis dina 1942.

Dalilna nyaéta dumasar kana tramp milari emas sareng ngalih ka Klondike di Kanada dimana sajumlah ageung bahan berharga sapertos dianggap aya. Di jalan, anjeunna kaget ku badai anu maksa anjeunna ngungsi di bumi anu ditinggalkeun anu mangrupikeun tempat pembunuhan bahaya! Nasib mawa tamu katilu ka bumi sareng kusabab badai teu aya anu tiasa ninggalkeun tempat éta.

Katilu karakter diajar hirup babarengan dina naon anu aranjeunna tiasa angkat ti bumi. Saatos sababaraha dinten, badai lirén sareng masing-masing neraskeun jalan, anu tujuan akhir ngagaduhan tujuan anu sami: mendakan tambang emas!

Salami jalur anu iinditan protagonis urang, anjeunna pendak sareng Georgia. Awéwé geulis kalayan saha anjeunna murag asih tapi saha tungtungna anjeunna misahkeun. Carita ieu nyaritakeun sababaraha petualangan anu karakter urang kedah ngalangkungan sateuacan ngahontal tujuan awal. Alesan pikeun nyatet kinerja Chaplin anu teu sampurna anu sok nyorong penonton ku humor anu pikasebeleun na anu ngagambarkeun pilem hideung bodas na jujur.

Akhir carita bagja, sabab palaku protagonis meunang naon anu dipikahoyongna. Nanging akhirna anjeunna sadar yén naon anu anjeunna leres-leres ngahontal langkung penting tibatan emas anu dipilarianana.

Alarm dina expresso (nona ngaleungit)

Alarm dina express

Thriller anu pikaresepeun sareng klasik anu pinuh ku rasa hanjakal nyaéta plot judul anu dimaksud. Éta diémbarkeun dina layar ageung di 1938 sareng New York Times mendaptarkeun pilem anu pangsaéna dina taun éta. Éta pilem Inggris anu diarahkeun ku Alfred Hitchcock, carita dumasar kana novel "Roda muter." Protagonisna nyaéta Margaret Lockwood, Paul Lukas, Basil Radford Redgrave sareng Dame May Whitty.

Plot nyaritakeun perjalanan balik ka bumi a sababaraha panumpang balik ka London, bumi na. Kusabab cuaca goréng karéta dipaksa eureun sahingga panumpang dijaga aman; pasangan anu ngumbara cicing sapeuting di kota terpencil. Bagéan anu pikaresepeun dimimitian nalika nalika aranjeunna balik deui kana karéta sareng aranjeunna sadar yén panumpang parantos ngaleungit. Perjalanan anu teu padamel di bumi badé janten ngimpina!

Unggal panumpang janten tersangka. Kamekaran carita ngungkabkeun rahasia anu pikaresepeun langkung ti hiji diantarana….

Nosferatu: simfoni pikasieuneun

Nosferatu

Upami anjeun pameget vampir, anjeun kedah ningali! Nosferatu mangrupikeun pilem munggaran anu aya hubunganana sareng carita leres Dracula anu ditulis ku Bram Stoker. Sanaos kanyataan yén aya kontropérsi sareng sababaraha masalah hukum sutradara Friedrich Wilhelm Murnau ngalawan pewaris carita aslina, pilem ieu dianggap salaku mimiti pilem vampir pangsaéna dina sajarah jinis pilem.

Hiji pasangan ngora bentang dina carita, salaki anu namina Hutter dikirim ka Tranifornia dina bisnis pikeun nutup perjanjian sareng Count Orlok. Sakali dipasang di panginepan di dinya, Hutter mendakan dokumén macabre anu nyarioskeun tentang vampir sareng ngantepkeun anjeunna panasaran. Teras anjeunna ngiringan istana itungan dimana anjeunna pendak sareng anu jahat.

Dinten saatos kadatangan anjeun ka istana, Hutter mendakan dua tanda dina beuheungna anu aya hubunganana sareng gigitan serangga. Anjeunna henteu masihan langkung pentingna pikeun acara dugi ka danjeunna mendakan yén anjeunna aya vampir asli, Count Orlok!

Tanda dina beuheung na ngajantenkeun urang patarosan: Naha Hutter ayeuna bakal ngaraos haus getih anu sami anu dipikahoyong pamajikanana nyalira?

Metropolis

Metropolis

Mangrupikeun pilem hening asal Jérman anu dirilis taun 1926 sareng éta ngangkat kanyataan dunya di 2026 nyaéta, 100 taun ka hareup!

Pilem nyarioskeun ngeunaan pamisahan kelas sosial sareng diskriminasi yén aya di antara dua tempat kelas pekerja cicing di lingkungan bawah tanah sareng dilarang kaluar ka dunya luar. Bosen diskriminasi sareng penindasan sareng dihasut ku robot, lPagawe mutuskeun pikeun berontak ngalawan anu ngagaduhan hak istiméwa. Aranjeunna ngancam badé ngancurkeun kota sareng perdamaian di mana kelas kaistiméwaan dimana intelektual sareng jalma anu ngagaduhan kakuatan ékonomi dipendakan.

Kami mendakan dua tokoh utama, pamimpin ti unggal kelas sosial, salaku protagonis sareng pahlawan. Aranjeunna ngurus crekonsiliasi perjanjian dumasar kana hormat jeung toleransi.

Rada pikaresepeun pendekatan anu ditepikeun tina pikahareupeun anu dinten ayeuna henteu langkung jauh.

Metropolis mangrupakeun pilem munggaran anu dilélér katégori "Memori Dunya" anu disayogikeun ku UNESCO. Pangakuan éta kusabab jerona masalah sosial dibahas.

Peutingna Paéh Hirup

Peutingna Paéh Hirup

Éta pilem horor anu dirilis taun 1968 sareng éta ngarévolusi genre pilem anu difokuskeun zombie. Éta dianggap ku sababaraha salaku pilem pangsaéna dina kategori ieu kusabab peran "leumpang maot" dina plot sareng éta mangaruhan pisan pilem anu bakal dileupaskeun saatos ieu. Kusabab kasuksésan anu dihasilkeun ku téma ieu, hiji saga kalayan genep bab dikembangkeun. Sekuelna dileupaskeun dina taun 1978, 1985, 2005, 2007 sareng 2009.

Pilem pembukaan, anu sayogi dina Youtube, perkawis sakelompok jalma anu mendakan dirina terasing dina hiji jenis tegalan sareng merjuangkeun kahirupan aranjeunna saatos sakelompok anu maot hirup deui. Caritana dimimitian ku dua sadérék anu ngungsi di tempat éta sareng saha anu mendakan yén sanésna ngan ukur anu nyoba salamet.

Kanggo waktosna, pilem ngahasilkeun panik di antara pemirsa kusabab adegan telenges sareng pikaresepeun anu dilakukeun ku zombie.

Masinis Jéndral

Masinis La General

Buster Keaton mangrupikeun palaku anu kawéntar ti jaman Charles Chaplin. Mangrupikeun pilem hening, hideung bodas anu kagolong kana jinis komedi. Mangrupikeun adaptasi tina kajadian nyata anu lumangsung nalika Perang Sipil di Amérika Serikat dina 1862.

Sejarah nyarioskeun ka urang kahirupan Johnnie Gray, supir karéta tina perusahaan Railway Kulon & Atlantik. Anjeunna gaduh hubungan cinta sareng Anabelle Lee, anu nyungkeun anjeunna miluan tentara nalika perang pecah.  Nanging, protagonis urang éta henteu ditampi sabab nganggap katerampilanna salaku masinis langkung berguna. Saatos terang panolakan tentara, ANabelle ninggalkeun Johnnie salaku pengecut.

Butuh waktos samentawis tilas pasanganna pendak deui dina kajadian anu teu disangka anu nempatkeun kahirupan aranjeunna dina résiko.

Éta relevan pikeun disebatkeun yén pilem éta henteu ditampi kalayan saé nalika perdana na di 1926, éta dugi ka sababaraha taun ka pengker éta janten popularitas sareng éta dianggap salah sahiji peran anu hadé anu pernah dilakukeun ku palaku éta.

Kabinet Dr Calgary

Kabinet Dr Calgary

Urang teraskeun sareng jinis tiiseun sareng hideung sareng bodas. Kabinet Dr Calgary mangrupikeun pilem horor Jérman anu dirilis dina taun 1920. Lanjeunna carita nyaritakeun pembunuhan psikopat anu ngagaduhan kamampuan pikeun hipnotis sareng anu nganggo tukang jalan bobo pikeun ngalakukeun kajahatan éta!

Dr Calgary mangrupikeun dalang anu ngamangpaatkeun katerampilan sareng kalemahan sleepwalker pikeun nempokeun salah sahiji acara anu ngahibur warga satempat. Carita ieu ditingalikeun dina retrospect sareng dicarioskeun ku Francis, salah sahiji tokoh utama dina carita.

Sacara umum, carita dikurilingan ku gaya visual anu poék kusabab kanyataan yén alur ceramah ngeunaan téma anu aya hubunganana sareng kaulinan gila sareng pikiran. Pilem ieu dianggap salaku karya anu paling hebat tina bioskop ekspresionis Jérman. Naskah pikeun pilem dumasar kana pangalaman pribadi panyipta na: Hans Janowitz sareng Carl Mayer. Duanana mangrupikeun pasifis sareng nyoba nganyatakeun ku cara anu aneh kakuatan anu pamaréntah dilaksanakeun dina pasukan tentara. Pikeun ngahontal éta, aranjeunna nyiptakeun Dr. Calgary sareng juru jalan tidur: masing-masing ngawakilan pamaréntah sareng angkatan darat.

Éta henteu diragukeun mangrupikeun Thriller psikologis anu muterkeun sareng pipikiran pemirsa sareng kejutan berkat cara carita na dikedalkeun.

Naha aya deui pilem anu tiasa ditonton dina YouTube sacara sah?

Tangtosna aya! Judul anu kuring sampikeun mangrupikeun sakedik eusi hukum anu tiasa urang mendakan. Waktos Ieu kuring difokuskeun pilem klasik anu ngahudangkeun minat pisan kana waktu. Salajengna, aya deui film dokumenter sareng pilem anu aya ayeuna anu sayogi sareng urang tiasa nikmati sacara sah sareng gratis.

Abdi teu badé pamitan tanpa nyebatkeun heula yén aya seueur trik pikeun milarian kontén gratis dina platform sapertos YouTube, nanging, émut yén seueur prakték ieu haram. Hayu urang cobian nyumbang kana dunya anu langkung saé nyingkahan tindakan teu éétis anu ngalanggar hak cipta sareng éta ogé pantes digawé aub dina produksi film.

Kuring miharep anjeun mikaresep pilihan pilem anu tiasa ditonton dina YouTube sacara sah!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.