Proposal 'Los interns' saé sareng nyegerkeun

Vince Vaughn sareng Owen Wilson babarengan deui dina 'The Interns'.

Vince Vaughn sareng Owen Wilson babarengan deui dina komedi 'The Interns'.

Ceurik terakhir dina komedi Amérika asalna tina tangan 'Magang ', pilem anu diarahkeun ku Shawn Levy ("Baja murni"), di anu matak urang mendakanVince Vaughn (Billy)Owen Wilson (Nick), Rose Byrne (Dana), Max Minghella (Graham), Aasif Mandvi (Mr. Chetty), Josh Brener (Lyle), Josh Gad (Headphone) sareng Dylan O'Brien (Stewart), sareng anu sanésna.

Naskahna, ku Vince Vaughn nyalira ('Juragan lingkungan') sareng Jared Stern, didasarkeun kana argumen ku Vince Vaughn, sareng ngenalkeun urang dua budak umur XNUMX taun anu dipecat tina padamelan Aranjeunna mutuskeun ngalamar rekan di Google sareng ngamimitian deui. Kegilaan dimimitian nalika aranjeunna ningali dirina bersaing pikeun posisi éta sareng umur 22 taun anu palinter, langkung seueur kana dunya digital tibatan aranjeunna.

Kaleresan nyaéta kuring predisposisi ningali 'Los interns' kalayan skeptisisme sareng sareng ideu yén kuring bakal mendakan deui komedi. Sareng reuwasna pikaresepeun, sabab 'Los interns' téh dongéng modél sadayana ngeunaan kumaha ngomean dina tingkat pribadi sareng propésional, sareng pamekaran sareng plot anu pikaresepeun pisan.

Tanpa diragukeun, kasuksésan anu hébat, nyegerkeun pikeun dinten-dinten Juli ieu sareng dina nada marahmay, bageur, bandarra komo nada spontan, nunjukkeun kami Vaughn sareng Wilson, anu ngayakinkeun langkung seueur dina layar lebar, sareng aranjeunna ngalakukeun éta kalayan kanyamanan pikaheraneun. Aranjeunna marengan aranjeunna dina pamaén, ogé sacara efektif: Mamah FerrellAasif mandvi y Rob ngageleger. Entong sono.

Inpormasi lengkep - 'Los amos del barrio (Anu lalajo)' anu teu dieusian teu cocog dina papan iklan

Sumber - labutaca.net


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.