Pendakan Scooter ngalayang ti Balik ka Hareup

Ngalayang Scooter Balik Ka Hareup

Pasti anjeun parantos ningali atanapi, sahenteuna, ngadangukeun éta trilogi pilem suksés Balik deui ka Hareup. Pilem munggaran dirilis dina taun 1985 sareng janten anu paling suksés dina sataun éta. Sakitu hébat kasuksésan na yén ieu mutuskeun pikeun ngaleupaskeun sekuel opat taun engké kalayan Steven Spielberg salaku produser! Éta en pilem kadua ieu dimana skuter ngalayang tina pilem Back to the Future 2 nembongan.

Tilu pilem éta nyaéta dibéntangan ku Michael J Fox salaku Marty McFly sareng Christopher Loyd salaku élmuwan écentrik Emmet Brown. Unggal pilem nempatkeun tokoh utama dina jaman anu béda-béda hatur nuhun kana waktos perjalanan dina DeLorian. Tanpa ragu, trilogi ngagambarkeun sateuacanna anu signifikan dina jinis fiksi ilmiah khususna. Tapi di luhur sadayana, angsuran kadua ngahasilkeun harepan anu hébat ngeunaan pikahareupeun sareng pamekaran téknologi anu bakal aya, sapertos kasus skuter dina pilem. Baca deui pikeun milarian terang sadayana detail ngeunaan gadget anyar ieu sareng naon anu énggal ngeunaan éta!

Scooter ngalayang tina pilem Back to the Future 2

Protagonis nyaéta Marty: nonoman umur 17 taun anu sok angkat-ngalih ti hiji tempat ka tempat anu sanésna dina skuterna sareng anjeunna ogé bagian tina grup musik sakola dimana anjeunna maénkeun gitar. Anjeunna ngagaduhan kabogoh anu namina Jennifer sareng sahabatna nyaéta Emmet, élmuwan anu nyandak anjeunna dina perjalanan waktos sareng seuseueurna diidentifikasi minangka "Dok."

Pilem dimimitian di 1985 sareng protagonis ngumbara ka hareup 30 taun. Aranjeunna kedah ngalengkepan misi dina 21 Oktober 2015!

Back to the Future 2 mangrupikeun pilem paling suksés dina jinis fiksi ilmiah. Épék khusus éta pikaresepeun pikeun waktosna! Realita sajauh gambar XNUMXD, mobil ngalayang sareng skuter anu dianggo Marty diangkat.

El skuter ngalayang tina pilem Back to the Future janten ikon pikeun peminat trilogi. Patepung Marty sareng alat transportasi sapertos novél teu kahaja, sabab éta mangrupikeun cara anu anjeunna biasa meunang gelut dina bagian anu tangtu.

Di sagigireun carita urang tiasa nyarios, tanpa sieun salah, éta hal anu paling aya hubunganana dina pilem ieu nyaéta visi anu ku panyipta ngawangun masa depan. Pilem ngagambarkeun jawaban anu mungkin pikeun patarosan anu langgeng: kumaha kahareupna dina sababaraha waktos?

Balik ka ayeuna ... Milangkala 30-an ti séri dirayakeun!

Mangsa payun sareng kami sareng taun 2015 dugi! Fans ngarepkeun ka 21 Oktober. Ieu, kusabab dina pilem anu kadua, éta tanggal anu dituduhkeun nalika datangna Marty sareng Dok ka waktos urang bakal kajadian.

Pikeun miéling peringatan ka-30, sababaraha nagara ngaluarkeun deui tilu pilem dina bioskop. A pesen resmi ti Dokter Emmet Brown pikeun alamat peminat saga sareng ditingalikeun di handap ieu:

Harepanna ageung pisan sabab seueur kejutan anu tiasa kajantenan. Éta mangrupikeun kasempetan anu tiasa dimangpaatkeun ku perusahaan! Kitu deui kasus anu dilakukeun ku Nike, Pepsi sareng Lexus. Perusahaan otomotif terakhir ieu nampilkeun prototipe munggaran anu tiasa dibandingkeun sareng skuter ngapung terkenal tina pilem Back to the Future 2.

Naha skuter ngalayang tina pilem Back to the Future parantos janten kanyataan?

Sababaraha perusahaan parantos ngembangkeun prototipe pikeun ngahontal modél anu tiasa dianggo sareng skuter dina pilem. Lexus, mérek mobil anu kawéntar nyaéta salah sahijina

Geser mangrupikeun nami Lexus pikeun Scooter ngalayang sareng éta ngambang dina hawa sareng tiasa ngaluncat ngalangkungan permukaan! Alatna nganggo téknologi anu aya: levitasi magnét. Éta sababna, hanjakalna, éta henteu tiasa dianggo dina permukaan naon waé, nyaéta, éta ngan ukur tiasa geser dina trek sareng magnet khusus.

Scooter Gésér tiasa dianggo sareng nitrogén cair salaku bahan bakar, pikeun perbandingan. Janten sakali scooter janten panas, éta bakal leungiteun levitation sareng kedah dieusian deui ku nitrogén. Rata-rata panggunaan pikeun skuter ngalayang ieu sakitar 20 menit. Lexus diwangun di Cubelles, kota anu caket di Barcelona, ​​jalur khusus supados tiasa diuji.

Scooter ngalayang ieu Éta henteu kanggo dijual, kanggo waktos ayeuna éta ngan ukur prototipe. Tungtungna, mérek ngamangpaatkeun pamekaran téknologi Geser na sareng ulang taun Balik deui ka Mangsa pikeun ngagunakeunana salaku iklan pikeun mobilna.

Naon anu diarepkeun ayeuna?

Perusahaan-perusahaan terus nalungtik sareng investasi pikeun kéngingkeun téknologi anu diperyogikeun pikeun nyandak skuter ngalayang anu ditunggu-tunggu tina pilem Back to the Future.

Hendo mangrupikeun perusahaan anu salami sababaraha taun ngamimitian proyek skuter ngalayang anu tiasa dikomersialkeun. Sanaos Hendo Hoverboard henteu nganggo nitrogén cair, éta tetep ngagaduhan watesan panggunaan pikeun diluncurkeun.

Hendo parantos ngagunakeun koleksi koléktif anu ngahasilkeun artos anu seueur. Naon deui parantos ngical sababaraha prototipe anu hargana 10 rébu dolar AS per skuter!

Hatur nuhun kana hasil panilitian sareng pamekaran, Hendo parantos ngembangkeun sababaraha prototipe anu parantos disampurnakeun na. Kuring nunjukkeun aranjeunna dina gambar ieu:

HENDO HOVERBOARD

Scooter ayeuna

Trilogi dirilis dina taun 80an, waktos nalika skuter éta khusus populér salaku alat transportasi sareng rekreasi. Teu aya anu tiasa ngabayangkeun kamungkinan meunang anu ngapung! Pasti cicilan kadua trilogi ngagedékeun harepan dina pipikiran pemirsa. Sababaraha diantarana parantos janten bagian tina kahirupan urang sadidinten sareng anu sanésna ngan pondok tina mahluk.

Anu janten kanyataan nyaéta Tujuan seueur perusahaan pikeun ngaluncurkeun skuter ngalayang kalayan fungsi anu sami sareng anu dianggo ku Marty McFly.

Ayeuna urang ngagaduhan gadget anu badé dijual sareng anu parantos janten populér pisan: Kuring ngarujuk kana skuter listrik sareng yén aranjeunna diideuan ku artefak pilem.

Hoverboard

Mangrupikeun kanyataan yén urang beuki ngadeukeutan! Sigana kejutanana tiasa sumping langkung gancang tibatan anu diarepkeun ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.