Maná balik deui sareng albeum 'Cama Incendiada'

mana

Mana tuduhan ngalawan "kabohongan média, jaringan sareng diktator Amérika Latin" dina "Kaleresan kuring«, Single anyar tina albeum 'Pesanggrahan dina seuneu', anu nembé dikaluarkeun ku Warner Music. Ieu mangrupikeun album studio kasalapan ku band Latin ieu kalayan 40 juta salinan dijual dina karirna sareng opat Grammys.

"Kaleresan kuring", lagu dimana Shakira kolaborasi, mangrupikeun "bolero sakedik Kuba" anu ditulis ku vokalis Fher Olvera pikeun Dalí, putrana anu umur 7 taun, sanaos "éta ogé ngagaduhan beban anu signifikan, ngeunaan kumaha urang hirup di dunya anu pinuh ku kabohongan ». «Éta ngagaduhan beban anu penting pikeun Amérika Latin sareng ogé kanyataan Spanyol. Saur aranjeunna ogé digoréng sareng korupsi di sana, "saur musisi umur 55 taun, anu mangrupikeun anggota Maná sareng Juan Calleros, Alejandro González sareng Sergio Vallín.

Salaku tambahan kana "Kaleresan kuring", aya deui momen latar sosial anu teu diragukeun dina vérsi munggaran anu kacatet dina sajarah Maná, anu mana aranjeunna ningal lambang folklore Méksiko, Los Tigres del Norte, sareng dina téma na "Kami langkung Amerika ». Sanaos dua téma ieu ngeunaan beurat sosial anu hébat, Olvera nekenkeun yén "Tempat Tidur api", di luhur sadayana, albeum "mesum sareng seksi", dimana aranjeunna, ngulang palaku yakin kana sipat musik anu parantos ngajantenkeun aranjeunna pisan, wani ngajalajah daérah gaya anyar.

«Kami resep pisan yén jalma-jalma aya dina konser sareng kami sumping tina albeum anu dramatis, 'Drama y luz' (2011). Kami hoyong ngalihkeun éta, "negeskeun Olvera, anu nyatakeun yén parobihan éta henteu dimotivasi ku kritik kana kaminduan musikna, tapi kusabab haténa naroskeun. Dina prosés ieu, kolaborasi kahijina sareng produser George Noriega, anu parantos damel sareng Gloria Estefan, Shakira sareng Ricky Martin, parantos ditangtoskeun.

El hasilna mangrupakeun disk «Langkung pantai, kalayan calypso, 'reggae' sareng sababaraha musik éléktronik», kalayan «tampilan anu langkung seksi sareng tanduk pikeun menari», di mana éta kalebet métafora anu paling provokatif dina karirna, tingali, «Kuring bakal nembus busur anjeun iris "atanapi" biwir abdi hoyong turun kana bak lauk anjeun. "

Inpormasi lengkep | Maná: album salajengna "positip sareng ngarep-ngarep"

Ngalangkungan | Astuti Muhtar


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.