Kecanduan Britney

Kecanduan Britney

Britney Spears parantos ngalangkungan kecanduan béda. Tina gambar-gambar munggaran Putri Pop anu ngarevolusikeun pamandangan musik di 2007, sakedik sésa-sésa. Kiwari, anjeunna jalma anu béda dina tahapan, anu parantos ngalangkungan sababaraha fase sapanjang hirupna.

Kecanduan terakhir anu dipikaterang ku anjeunna, diterbitkeun nembé ku medium, nyaéta yén anjeunna leres resep pisan kana bioskop dewasa.

Salami taun-taun terakhir ieu, seniman parantos ngaliwat skandal anu béda sareng kabiasaan masarakat kacau, Éta nempatkeun karirna anu profesional dina bahaya sareng mimiti kaleungitan pengikut sareng kipas dina tingkat anu langkung gancang. Ayeuna katingalina anjeunna aya dina waktos anu saé, lebet kana rékaman albeum studio anyarna, nomer salapan.

Dina hiji waktos nalika rékaman, seniman ngaku parantos lulus waktos anu sesah pisan antara 2007 sareng 2008. Anjeunna ngaku parantos ngaleuleungitan ku kamasyhuran sareng tempat anu teu pantes, jauh tina pengikutna. Kana waktosna anjeunna ngartos yén dukungan penggemar na penting pisan pikeun épolusi na.

Masalah anu paling serius tina anu disebat Putri Pop, mangtaun-taun, nyaéta ubar jeung alkohol. Anjeunna sumping mayar langkung ti 31.000 euro dina tilu klinik, dimana anjeunna henteu dirawat di rumah sakit langkung ti saminggu, sabab anjeunna ogé henteu sanggup nahan éta.

Skandal anu sanés anu dikenal nyaéta nalika kami mendakan anjeunna ngebut dina mobil sareng salah sahiji murangkalihna di roda, sareng sirah anu dicukur. Sahabatna, saha anjeunna nikah pikeun ngan leuwih dua dinten, Jason Alexander, parantos nyatakeun yén Britney nganggo ékstasi, kokain sareng rengat sadidinten.

inget yen karirna dimimitian ku ngan leuwih sapuluh taun, nalika anjeunna mimiti ngaléngkah léngkah munggaran dina dunya lagu. Anjeunna ilubiung dina kontes bakat ngora Star Search di 1991. Dina 2000 anjeunna dicalonkeun pikeun Grammy pikeun Best Woman Pop Performer sareng Best New Artist, penghargaan anu terakhir anu dimeunangkeun ku Christina Aguilera, tapi anu ngamimitian karirna gancang.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.