kaulinan dewan pangalusna for geus dewasa

kaulinan dewan for geus dewasa

Kusabab pandémik global dinyatakeun, kaulinan dewan for geus dewasa jualan maranéhanana geus skyrocketed. alesan teh nya eta, dina nyanghareupan larangan jeung sieun sababaraha, naon rencana hadé tur aman ti cicing di imah jeung kulawarga atawa babaturan sabudeureun méja jeung méakkeun moments pangalusna seuri jeung kompetisi maén kaulinan ieu jadi senang.

Sanajan kitu, aya kitu loba di antarana nu kadang pajeulit nyaho kumaha carana milih. Dina pituduh ieu anjeun tiasa langkung ngartos sagalana patali jeung kaulinan dewan pangalusna pikeun déwasa, jinis, sareng pilihan anu béda-béda anjeun kedah nyéépkeun waktos anu pangsaéna di bumi ...

daptar eusi

The pangalusna-ngajual kaulinan dewan sawawa

Aya jumlah badag, kaulinan dewan pangalusna for geus dewasaDuanana klasik nu geus dijual generasi sanggeus generasi, kitu ogé paling modern. Nanging, anjeun tiasa ngantepkeun diri anjeun dipandu ku daptar Pangalusna tina kanyataan. Aranjeunna mangrupikeun anu paling laris sareng, upami aranjeunna ngajual seueur pisan ... sabab aranjeunna gaduh anu khusus:

GUATAFAC

Naha anjeun badé pesta atanapi rapat sareng kulawarga atanapi réréncangan? Naha anjeun peryogi seuri anu dijamin? Lajeng kaulinan dewan ieu for geus dewasa naon anjeun pilari. Dirancang pikeun jalma langkung ti 16 taun. Anjeun gaduh 8 detik pikeun nebak pikiran anu paling anéh kulawarga sareng réréncangan anjeun. humor hideung jeung guyonan kotor dikumpulkeun dina 400 hurup kalawan patarosan tur 80 hurup husus.

Beuli GUATAFAC

WASA

Sejen salah sahiji kaulinan dewan pangalusna for geus dewasa. Éta ngagaduhan tangtangan tina sagala jinis, sadayana dieusi ku humor anu saé supados seuri dileungitkeun. Kalayan patarosan lengkep absurd sareng lucu. Sampurna pikeun masihan diri kado atanapi masihan ka anu dipikacinta. Tangtosna, éta pikeun jalma anu umurna langkung ti 18 taun ...

Beuli WASA

Partéi & Co ekstrim 3.0

Éta mangrupikeun salah sahiji anu paling laris sanés kejutan. Anjeun tiasa maén dina tim, kalawan 12 tés béda jeung 4 kategori. Kalayan tés gambar, patarosan, mimik, akting, jsb. Salah sahiji jalma sadayana dina hiji nu moal bosen anjeun euweuh urusan sabaraha maneh maén, sarta eta bakal nyieun dulur boga waktu hébat maén.

Beuli Partéi & Co.

NGAREKAK

Hiji kaulinan kartu daring kalawan leuwih ti 600 kartu boga nepi ka 234 jam tawa dijamin. Hiji kaulinan for geus dewasa nu erotis, situasi wani, humor hideung, jeung 0% etika dicampurkeun. Naon waé anu seuri tanpa eureun. Keur kitu, unggal pamuter boga 11 kartu bodas (jawaban), sarta pamaén acak maca kartu biru kalayan spasi kosong. Ku cara ieu, unggal pamuter milih kartu anu paling lucu pikeun ngalengkepan kalimah.

Mésér Cocorroto

Kumaha carana milih kaulinan dewan pangalusna for geus dewasa?

Dina waktu milih kaulinan dewan pangalusna for geus dewasa Mamang tiasa timbul, sareng henteu sadayana resep téma sareng format kaulinan anu sami. Aya aranjeunna pikeun grup béda, ti sababaraha husus ka anggota kulawarga, batur anu leuwih cocog pikeun grup babaturan alatan eusi atawa tema maranéhanana, komo sababaraha husus dina watesan jenis kaulinan sual. Ku alatan éta, anjeun kedah terang sababaraha subkategori anu paling dipénta:

Kaulinan dewan senang for geus dewasa

Aya sababaraha kaulinan dewan for geus dewasa nu nangtung kaluar hususna keur laughs aranjeunna ngahasilkeun, maranéhanana leuwih hilarious nu saha bakal mungkas nepi ka seuri bersih. Anu nyababkeun anjeun kaayaan lucu, atanapi ngajantenkeun anjeun ngaluarkeun sumanget komik anjeun. Anu ngajantenkeun anjeun nyéépkeun soré anu teu hilap sareng anu dipikacinta anu bakal tetep aya dina mémori. Panglucuna sadayana nyaéta:

Glop Mimika

Lamun anjeun papanggih eta, eta bakal salah sahiji kaulinan dewan sawawa mimicry nu bakal diantara paporit Anjeun. Dirancang pikeun kulawarga atanapi réréncangan, kalayan tawa anu dijamin pinuh sareng sentuhan strategi, tingkat anu béda, kategori, sareng tujuan pikeun meunang salah sahiji unggal jinis kartu.

Mésér Mimika

Glop Pint

Éta tiasa janten alternatif anu saé pikeun anu sateuacana, atanapi pelengkap anu sampurna, sabab éta ogé dirancang pikeun waktos-waktos sareng kulawarga atanapi babaturan nalika anjeun peryogi hiburan sareng hiburan. Tapi, teu saperti saméméhna, éta ngeunaan lukisan jeung guessing.

Beuli Pint

Suku bangsat

Kaulinan lucu Made In Spain, dumasar kana kartu sareng sampurna pikeun seuri sareng réréncangan. Kalayan sentuhan hooligan, anjeun kedah nuduh sareng aranjeunna bakal nuduh anjeun, salian ngalebetkeun diri anjeun kana tés absurd sareng ilubiung dina tantangan sosial anu anjeun henteu kantos bayangkeun. Kaulinan dimana anjeun terang kumaha anjeun ngamimitian, tapi anjeun henteu terang kumaha anjeun tungtungna ...

Beuli Suku Scoundrels

Kaulinan pareum

Kaulinan anu pikaresepeun pikeun sagala umur sareng kalayan 120 duels unik pikeun nyanghareupan sareng nunjukkeun poténsi mental, fisik, kawani, kaahlian atanapi tuah anjeun. Aranjeunna duels saum sareng pisan entertaining, sarta di mana sesa pamaén bakal meta salaku hakim pikeun nangtukeun saha geus meunang.

Mésér Game Pareum

Kaulinan dewan antara babaturan

Gede pikeun ngumpul babaturan, bachelorette atanapi bachelorette pihak, jsb. Seuri sareng getaran anu saé hatur nuhun kana patarosan anu komitmen anu anjeun bakalan sareng dikintunkeun. Anjeun bakal kaleungitan sadaya éra kalayan tantangan sareng patarosan anu aya di antara kartu ...

Meuli kaulinan Board antara babaturan

Anjeun mupus Gélo

A alternatif alus pikeun Partéi, dirancang pikeun sakabeh kulawarga jeung babaturan, ti 8 taun heubeul. Kaulinan anu pikaresepeun pisan anu ngagabungkeun tés tina sagala jinis, sapertos ngadangukeun, ngagambar, miming, tuduhan konyol, sareng kagilaan akhir anu hébat. Anu pangheulana kéngingkeun sadayana 5 loci bakal kéngingkeun makuta Raja Bodo ...

Mésér Gélo

Hasbro Taboo

Henteu peryogi perkenalan, éta klasik. Pikeun sadayana, kalayan tujuan masihan petunjuk tanpa nganggo kecap terlarang. Kalayan kontén anu diropéa sareng dugi ka 1000 kecap sareng 5 cara maén anu béda. Upami budak Altar sareng Xavier Deltell sesah dina korsi kram dina program Me slips, ayeuna anjeun tiasa empati sareng aranjeunna ...

Meuli Taboo

Hasbro Jenga

Palasik sejen diantara klasik, basajan, gampang maén, pikeun sakabéh audiences, jeung senang. Éta mangrupikeun menara anu diwangun ku blok kayu anu anjeun kedah giliran nyandak usaha supados henteu ambruk. Henteu ngan ukur ngahapus potongan anjeun, tapi ogé nyobian ngadamel strukturna teu stabil-gancang supados lawan anu nyabak anjeunna dina péngkolan salajengna janten langkung rumit.

Mésér Jenga Mésér Giant Jenga

Pikeun tipe kulawarga Trivial

Upami anjeun resep kaulinan dewan pikeun tipe kulawarga trivial, Kalayan patarosan sareng dimana nunjukkeun kado kacerdasan sareng budaya anu dasar, maka anjeun kedah ningali pilihan anu sanés ieu. Di dieu anjeun bakal ningali sababaraha tulisan anu tujuanana pikeun ngaganjar jalma anu paling terang:

Trivial Pursuit Asli

Tangtosna, diantara kaulinan trivia, Trivial sorangan teu tiasa bolos. Kaulinan trivia budaya umum kalayan kategori anu béda-béda dimana anjeun bakal nyobian ngajawab sadayana patarosan sareng kéngingkeun sadaya porsi kéju sateuacan saha waé.

Meuli Trivial Ngudag

Trivial hiji nu neuteup

Mun anjeun anu kipas tina La que se avecina, mangka anjeun aya dina tuah, sabab aya trivial-tipe kaulinan dewan jeung multitude tema (Harry Potter, Star Wars, Naga Ball, The Lord of the Rings, The Big Bang Theory). ...), diantarana ogé séri Spanyol LQSA. Naha anjeun pikir anjeun terang karakterna sareng sadaya rusiah séri? Uji diri anjeun…

Beuli trivial LQSA

nyabok

Kaulinan trivia sejen pikeun sakabeh kulawarga, ti 8 taun heubeul. Papan, 50 kartu sareng 500 patarosan, sareng kawijaksanaan anjeun pikeun ngajawab leres sareng nyetak poin. Éta dinamika, tapi ati-ati ... patarosan pinuh ku bubu, sarta kadangkala kecerdasan leuwih hade tinimbang speed.

Mésér Slap

Saha anu hoyong janten jutawan?

Jalma ti 12 taun heubeul bisa maénkeun, tur kalawan 2 atawa leuwih pamaén. Kaulinan dewan ieu pikeun déwasa dumasar kana kuis televisi populér kalayan nami anu sami. Anjeun kudu ngajawab patarosan, tur anjeun bakal boga runtuyan wildcards lamun pilihan jadi pajeulit. Jawaban sababaraha pilihan ditawarkeun ka anjeun, sareng anjeun kedah milih anu leres, ningkatkeun tingkat kasulitan unggal waktos.

Mésér Saha anu hoyong janten jutawan?

Lulus kecap

Kaulinan dewan pikeun sakabeh kulawarga dumasar kana kuis televisi. Anjeun kedah nguji pangaweruh anjeun dina 6 tés anu béda, kalayan langkung ti 10.000 patarosan sareng rosco ahir pikeun nyobian nebak langkung seueur kecap sateuacan waktosna.

Beuli Pasapalabra

Paburencay

Salah sahiji kaulinan funniest kaluar aya, jeung pangbasajanna, tapi hiji anu bakal nempatkeun imajinasi anjeun, kreativitas sarta kosakata pikeun ujian. Dina Scattergories anjeun bakal tiasa maén ti 2 nepi ka 6 pamaén, ti 13 taun heubeul, sarta di mana anjeun bakal kudu manggihan kecap milik kategori jeung nu dimimitian ku hurup husus.

Beuli Scattergories

Maén kalawan budaya geek

Judul pikeun sagala umur sareng pikeun peminat dunya téknologi, Internét, kaulinan vidéo, fiksi ilmiah sareng pahlawan super. Maksudna, pikeun geeks. Janten anjeun tiasa nguji pangaweruh anjeun atanapi babaturan anjeun dina sadaya topik ieu.

Maén kalawan budaya geek

Pikeun ulin jeung babaturan

Maén salaku kulawarga teu sarua jeung ngalakukeun eta sareng réréncangan, dimana atmosfir rada béda. Éta pisan senang, kalawan eusi nu bisa ngalibatkeun némbongkeun Anjeun kumaha anjeun biasana ngan némbongkeun diri kalawan babaturan, atawa nu teu cocog pikeun sakabeh kulawarga. Pikeun momen-momen sareng réréncangan anjeun, judul anu pangsaéna anjeun tiasa mendakan nyaéta:

4-di-1 méja multi-kaulinan

méja multi-game Ieu gede pikeun ulin jeung babaturan. Éta ngagaduhan 4 kaulinan dina hiji méja, sapertos biliar, foosball, ping pong, sareng hoki. Kalayan bahan kualitas sapertos kai, struktur anu kuat, diménsi papan 120 × 61 cm sareng jangkungna 82 cm. Éta dirakit gancang sareng gampang sareng gaduh sertipikat kualitas sareng kaamanan Éropa.

Mésér méja multigame

Maén bal

Méja bal kualitas, dina kayu MDF kalayan ketebalan 15 mm. Ukuran 121 x 101 x 79 cm. Kalawan suku stabil sarta jangkungna-adjustable. Ngawengku rinci kayaning counter gawang, kalawan bar baja tur non-slip handles karét, inohong dicét, sarta 2 Panyekel cangkir. Dua bal sareng petunjuk pemasangan kalebet.

Mésér Foosball

Méja pingpong

Meja ping pong tilepan pikeun henteu nyéépkeun rohangan, cocog pikeun di jero ruangan sareng di luar, sabab nolak unsur. Kalayan papan anu kuat kalayan permukaan 274 × 152.5 × 76 cm. Ieu ngawengku 8 roda pikeun bisa ngahurungkeun atawa mindahkeun eta gampang, kitu ogé rem pikeun nyegah eta gerak salila game. Bal kaulinan sareng paddles henteu kalebet, tapi anjeun tiasa mésér nyalira:

 Mésér méja pingpong

Mésér set sekop jeung bal

Waktosna!

Kaulinan anu sampurna pikeun babaturan dimana anjeun kedah nebak karakter. Éta tiasa janten jalma anu kasohor nyata atanapi fiksi, sareng sadayana hatur nuhun kana déskripsi anu dipasihkeun unggal karakter tanpa namina. Nu dina babak kahiji, dina babak saterusna tingkat naék jeung maranéhanana kudu pencét ngan hiji kecap. Dina babak katilu, ukur mimik anu valid.

Mésér Time geus nepi!

Laju leuweung

Hiji kaulinan kartu kalawan rupa minigames. Cocog jeung umur 7 sarta nepi. Anjeun kudu manggihan kartu jeung simbol sarua jeung anjeun sarta nyekel totem nu. Kalawan leuwih ti 50 lambang na 55 kartu béda. Speed, observasi jeung refleksnya bakal konci.

Mésér Leuweung Speed

Abdi gaduh duo

Kaulinan dewan anu pikaresepeun dimana anjeun maén kartu sareng anjeun kedah damel babarengan. Antisipasi, empati sareng réréncangan anjeun, sareng kagancangan bakal ngakibatkeun anjeun kameunangan. Masing-masing pamaén kedah nyobian nebak jawaban anu dipasihkeun ku pamaén sanés sedengkeun anu sanés nyobian nebak jawabanana.

Mésér Abdi gaduh Duo

Partéi EXIN

Éta kotak kalayan 3 di 1. Anjeun bakal manggihan kaulinan murderer, nu pamaén polos kudu manggihan saha murderer Undercover, kaulinan tim séjén, dimana anjeun kudu nebak saloba kecap-gancang nuturkeun aturan unggal babak (pedaran. , mimicry, gambar, sora), jeung kaulinan speed, nu nyoba ngajawab saloba kartu-gancang dina 1 mnt jeung tim anjeun.

Beuli EXIN Fiesta

Ka Beo Boh enya atawa henteu Taya rusiah

Kaulinan dewan pikeun déwasa idéal pikeun pésta sareng réréncangan. Ieu diwangun ku ngajawab 10 patarosan disusun tur lada tanpa nyebutkeun Sumuhun atanapi No.. 2 jalma atawa saloba rék bisa maénkeun. Hiji cara pikeun ogé sosialisasi jeung jalma séjén nu karek papanggih atawa di outings.

Meuli Boh enya atawa henteu

Pikeun rumaja

Aya ogé sababaraha kaulinan dewan pikeun rumaja, kalawan hawa fresher tur leuwih modern berorientasi ka generasi anyar. Produk kalayan jargon nonoman, kalayan téma éksklusif pikeun grup umur ieu, atanapi anu nunjukkeun pangaweruh téknologi anyar, tren, jsb. Sababaraha conto ieu nyaéta:

Dungeons & Naga

Ieu salah sahiji kaulinan nu pang populerna. Naga jeung dungeons geus jadi populér utamana sanggeus The Big Bang Theory runtuyan, saprak karakter na dipaké pikeun maénkeun. Salah sahiji kaulinan dewan anu pangsaéna upami anjeun resep imajinasi sareng implengan. Kaulinan carita dimana pamaén kedah neuleumkeun diri dina sagala jinis petualangan epik, ti ​​ngajalajah labirin, ngarampok harta, gelut sareng monster legendaris, jsb.

Mésér kotak starter D&D

Beuli D & D Kit ésénsial

Runtuyan Goliath

Hiji kaulinan anu mixes sababaraha kaulinan séjén kana hiji. Ieu mangrupikeun jinis strategi, sareng anjeun kedah diajar pikeun meungpeuk lawan anjeun sareng cabut potonganna tina papan sateuacan aranjeunna ngalakukeunana sareng anjeun. Anjeun tiasa maén nyalira atanapi sareng aliansi. Anjeun bakal nempo yén éta Sigana mah tilu dina garis, najan dina ieu anjeun kudu nempatkeun 5 chip tina warna anu sarua horisontal, vertikal atawa diagonally, tapi gumantung kana kartu nu geus keuna anjeun dina leungeun anjeun, saolah-olah éta poker .

Mésér Runtuyan

Abdi cau

Judul anu ngahibur, dinamis sareng nonoman dimana anjeun bakal sabar dina pusat jiwa anu percaya kana hiji hal atanapi sato, kalayan kaulinan 90 detik dimana pamaén henteu tiasa nyarios, tapi kalayan sapuan aranjeunna kedah ngajantenkeun batur terang naon éta. Éta bisa maénkeun 2 atawa leuwih, tur éta cocog pikeun leuwih 8 jeung. Tapi ati-ati, sabab "dokter" ulah ngantep dokter ningali naon anjeun, sabab anjeunna hiji-hijina grup anu henteu sapertos "chota".

Mésér Abdi cau

Suku Bajingan Hayu urang terus ngalakukeun dosa

Judul séjén dina séri ieu kaulinan dewan Spanyol. Salah sahiji kaulinan anu hooligans sarta kalawan laughs dijamin. Kumpulkeun kolega anjeun, ngacak kartu, sareng mimitian ku anu munggaran. Aya 4 jinis kartu anyar, tuduhan, tantangan sosial, WTF! Patarosan sareng kartu kosong pikeun anjeun tiasa mendakan naon anu anjeun pikahoyong.

Meuli Hayu urang tetep dosa

Kaulinan dewan pikeun dua

nu kaulinan dewan pikeun dua Aranjeunna Palasik a, tur aya loba di antarana. Maén salaku pasangan de facto, atawa tipe séjén pasangan. Sampurna pikeun nalika langkung seueur jalma teu tiasa kumpul sareng teu mungkin nganggo papan sanés anu biasana ngabutuhkeun grup atanapi tim anu langkung ageung. Kaulinan dewan pangsaéna pikeun déwasa tina jinis ieu nyaéta:

Biliar

Gaduh méja kolam renang di imah tanpa teuing spasi teu salawasna mungkin, tapi kalawan tabel makan ieu nu robah jadi biliar a. Fungsionalitas sareng kasenangan ngahiji dina tabel anu tiasa dirobih ieu ukuran 206.5 × 116.5 × 80 cm panjangna, rubak sareng jangkungna. Éta kalebet sadaya asesoris pikeun maén sareng tiasa dipilih ku tapestry dina sababaraha warna.

Mésér méja kolam renang

4 sajajar

Kiripik dua warna, dua pamilon. Ide nya pikeun nuliskeun aranjeunna dina panel pikeun nyobaan nyieun barisan 4 dina garis tina warna anu sarua anjeun. Lawan kedah ngalakukeun hal anu sami, bari ngahalangan anjeun supados anjeun henteu meunang sateuacanna.

Mésér 4 Online

(Un) kenalan?

Henteu ngan éta kaulinan dewan pikeun 2 dewasa, tapi husus pikeun pasangan. Di jerona anjeun bakal tiasa nguji naon anu anjeun terang ngeunaan pasangan anjeun, kalayan patarosan ngeunaan kahirupan sapopoe, kapribadian, sauyunan, rasa pribadi, jsb. Pilih surat anu aya patarosan, pilih jawaban anu paling cocog sareng anjeun, sareng pasihan jawaban anu sanés pikeun ningali naha éta cocog ...

Meuli (Un) kenalan?

Cinta ku kecap

kaulinan dewan sejen dirancang pikeun pasangan. Kalayan éta anjeun bakal tiasa nguatkeun hubungan sareng ngabantosan anjeun terang pasangan anu langkung saé, bahkan dina rusiah anu paling intim. Gampang maén, aya 100 kartu sareng patarosan anu dirarancang pikeun nuju paguneman ngeunaan jaman baheula, masa depan, parasaan, artos, kahayang, intimasi, jsb.

Beuli cinta ku kecap

Devir Rusiah Code duo

Ieu kaulinan complicity, diajar jeung senang. Éta ngamungkinkeun anjeun maén janten anu panggancangna sareng paling pinter pikeun mendakan petunjuk anu halus sareng misterius sareng janten sapatu mata-mata rahasia pikeun mendakan anu disumputkeun sahingga meunang pertandingan sateuacan lawan anjeun.

Beuli Kodeu Rusiah Duo

Hasbro Tilelep Armada

Kaulinan angkatan laut dimana anjeun maén sareng koordinat pikeun nyobian ngalelepkeun kapal lawan anjeun. Aranjeunna bakal aya dina posisi anu anjeunna pilih, sareng anjeun moal tiasa ningali aranjeunna sareng anjeunna henteu tiasa ningali anjeun. Hal ieu dimaénkeun buta, sarta nyobian pikeun manggihan dimana aranjeunna pikeun ngaleungitkeun aranjeunna. Tanpa ragu sejen tina klasik pikeun dua ...

Mésér Tilelep armada

artgia

Kaulinan khusus anu pikaresepeun pikeun pasangan dimana anjeun tiasa ningkatkeun kapercayaan, wani sareng paguneman lucu, flirt, jsb. Pilih kartu, jawab patarosan, atanapi ngadamel tantangan romantis anu diusulkeun. Anjeun wani?

Beuli Atargia

Kaulinan dewan strategi

Peminat strategi anu hoyong miceun Warcraft, Age of Empires, Imperium, sareng sajabana, sareng ngalih ka kaulinan tabletop bakal resep ku judul sapertos:

Catan

Ieu kaulinan strategi-unggul pangajén, sarta kalawan leuwih ti 2 juta pamaén geus. Butuh perhatian sarta jadi strategist alus meunang. Disarankeun pikeun umur 10 sareng ka luhur sareng pikeun 3 atanapi 4 pamaén. Di jerona anjeun bakal janten salah sahiji padumuk munggaran di Pulo Catan, sareng kota-kota sareng infrastruktur anu munggaran bakal muncul. Saeutik-saeutik anjeun bakal mekar, kota-kota dirobih janten kota, sarana transportasi sareng perdagangan ningkat, cara ngamangpaatkeun sumber daya, jsb.

Mésér Catan

Devir Carcassonne

Salah sahiji kaulinan strategi pangalusna sarta salah sahiji anu pang canggih. Ieu ngawengku hiji dewan jeung kamungkinan ékspansi pikeun nambahkeun leuwih kemungkinan jeung eusi. Ieu cocog pikeun 2 ka 5 pamaén, sarta cocog pikeun umur 7 sarta nepi. Langkung ti 10 juta pamaén parantos resep kana kaulinan ieu dimana anjeun kedah ngalegaan wilayah anjeun, gelut, sareng nalukkeun harta anyar.

Mésér Carcassone

Résiko Hasbro

Sejen anu hébat dina strategi dimana penaklukan pikeun kakaisaran anjeun aya. Kalayan 300 tokoh, kartu misi, sareng 12 misi rahasia, sareng papan pikeun posisi pasukan anjeun sareng tarung dina perang anu luar biasa. Kaulinan anu pinuh ku pakumpulan, serangan reuwas, sareng panghianatan.

Beuli Risk

Stratégi Diset

Umur 8 sarta nepi na pikeun 2 pamaén, Stratego sejen tina pangalusna kaulinan dewan strategi for geus dewasa. Papan klasik dimana anjeun tiasa nyerang sareng ngabela diri pikeun nyoba nalukkeun bandéra musuh, nyaéta, jenis CTF. Kalayan 40 lembar pikeun tentara pangkat anu béda anu bakal tiasa nguji pamikiran logis sareng strategis anjeun.

Mésér Stratégo

Monopoli klasik

Aya sababaraha versi Monopoli, tapi salah sahiji tersukses masih Palasik. Sanajan teu kaulinan strategi pamakéan a, eta perlu sababaraha hikmah sarta nyaho kumaha carana ngatur uninga kumaha meuli jeung ngajual pikeun gain kakaisaran kabeungharan.

Mésér Monopoli

kaulinan koperasi pangalusna

Sedengkeun pikeun kaulinan dewan koperasiPikeun maén sareng aliansi, judul anu pangsaéna anjeun tiasa mésér nyaéta:

nu aneh

Kaulinan dewan pikeun sagala umur ti 8 taun. Ieu mangrupikeun kaulinan kolaborasi dimana anjeun kedah nyobian ngabéréskeun misteri, sareng sadaya pamaén bakal meunang atanapi eleh babarengan. Tujuanana nyaéta pikeun mendakan naon anu aya di tukangeun pupusna sumanget agam angker sareng ngajantenkeun jiwana tenang. Hiji pamaén nganggap peran jurig, sareng sesa pamaén maén sareng medium anu bakal nampi séri petunjuk anu nunjuk kana rusiah ...

Mésér Mysterium

Devir Holmes

Kaulinan ieu mawa anjeun ka 24 Pebruari 1895, di London. Hiji bom ngabeledug di Parlemén sareng Sherlock Holmes, sareng asistenna, bakal aub pikeun diajar bebeneran ngeunaan kasus ieu.

Devir Pulo Terlarang

Kaulinan koperasi kulawarga-unggul pangajén. Di jerona anjeun neuleumkeun diri dina kulit para petualang anu kedah pulih harta karun pulo anu misterius. Ieu bisa diputer ti umur 10. Ngagabungkeun kartu jeung inohong pikeun dewan a nyoba nyingkahan bahaya jeung meunang kabeungharan.

Beuli The Forbidden Island

Pandemic

Kaulinan koperasi ieu cocog pikeun 2 dugi ka 4 pamaén, umur 14 taun atanapi langkung lami, sareng dimana anjeun kedah nyobian nyalametkeun umat manusa tina pandémik. Panyakit sareng hama anu sumebar nyababkeun seueur nyawa, sareng anjeun kedah mendakan ubarna. Pikeun ngalakukeun ieu, aranjeunna bakal ngumbara ka sakumna dunya milarian sumber daya anu diperyogikeun pikeun nyintésis ubar ...

Mésér Pandémik

Pikeun kolot

Ogé anu manula Aranjeunna tiasa gaduh waktos anu saé maén seueur kaulinan dewan, pikeun langkung seueur umur «Senior». Sababaraha nu geus klasik, sarta nu terus ngahudangkeun minat grup umur ieu, batur anu rada anyar, sahenteuna di nagara urang, sabab geus diimpor ti tempat séjén pangeusina. Judul anu kedah dipertimbangkeun anu teu tiasa dileungitkeun nyaéta:

2000 buah teka-teki

A teka for geus dewasa, kalawan 2000 lembar, tur kalawan gambar geulis tina simbol Éropa. Teka-teki, sakali dirakit, gaduh diménsi 96 × 68 cm. chip na kualitas luhur sarta pas optimal, salian dijieunna tina bahan ramah lingkungan. Cocog jeung ulin jeung barudak ti 12 taun heubeul, dewasa sarta heubeul.

Beuli Puzzle for geus dewasa

Teka-teki 3D kapal bajak laut

Teka-teki 3D anu saé pikeun nyiptakeun kapal bajak laut anu saé. Dijieunna tina busa EPS tahan, kalayan 340 lembar pikeun ngawangun réplika tina Dendam Ratu Anne dina skala, kalayan diménsi 68x25x64 cm. Sakali dirakit, éta gaduh sistem pencahayaan LED sareng 15 lampu anu didamel ku 2 batré AA. Cocog jeung umur 14 sarta nepi.

Meuli teka 3D

Bingo

A klasik diantara klasik jeung keur sakabeh kulawarga, sanajan utamana jeung leuwih heubeul dina pikiran. Éta kalebet kendang bass otomatis, bal kalayan nomer, sareng kit kartu pikeun maén. Saha anu meunang garis tur bingo kahiji, ngéléhkeun .

Beuli Bingo

Hiuk

Kartu kalawan kombinasi angka nu kudu campur, ngadistribusikaeun diantara pamilon, sarta laun cocog angka. Anu mimiti nempatkeun sagala chip na bakal meunang.

Mésér Domino

kulawarga UNO

Kaulinan kartu anu akrab sareng tradisional anu ngamungkinkeun 2 pamaén maén sacara individu atanapi dina tim. Tujuanana nyaéta pikeun jadi anu pangheulana béak kartu. Sareng nalika anjeun ngan ukur ngagaduhan hiji kartu, tong hilap ngagorowok UNO!

Meuli hiji

Tic-tac-toe

Kaulinan tic-tac-toe has, pikeun nyobaan posisi 3 bentuk sarua dina garis, boh horisontal, vertikal atawa diagonal. Jeung cobaan pikeun meungpeuk lawan anjeun ku kituna manéhna teu meunang eta saméméh.

Meuli 3 sakaligus

Papan catur, checkers jeung backgammon

A 3-in-1 dewan maén tilu kaulinan Palasik ieu nu peryogi euweuh bubuka. Sanajan eta tiasa idéal pikeun manula, aranjeunna kaulinan anu teu boga umur, jadi barudak ogé bisa maénkeun.

Mésér papan

Dewan Parcheesi + OCA

Kaulinan OCA sareng Parcheesi mangrupikeun kaulinan anu pang populerna sadaya waktos. Kalayan papan anu tiasa dibalikkeun ieu anjeun tiasa gaduh dua kaulinan pikeun kasenangan kulawarga.

Mésér papan

Dek kartu

Tangtu, diantara nu klasik teu bisa sono kana kaulinan tabel kartu. Kalayan dek Spanyol atanapi sareng dek Perancis, sakumaha anu anjeun pikahoyong. Anjeun bakal tiasa maénkeun jinis kaulinan anu teu kaétang, sabab sareng dek anu sami aya seueur (Uno, Pócker, Chinchón, Cinquillo, Mus, Solitaire, Blackjack, 7 satengah, Briscola, Burro,…).

Mésér dek Spanyol Beuli poker dek

Generasi anyar

Tangtosna, kategori sanés ieu teu tiasa bolos, anu nembé muncul berkat kamajuan téknologi anyar. Sareng éta komputasi, Internét, sareng téknologi kanyataanana maya, realitas tambahan atanapi realitas campuran ogé parantos ngarobih cara kaulinan dewan dimaénkeun. A generasi anyar kaulinan dewan for geus dewasa geus anjog, sarta anjeun kudu nyaho ieu proyék metot:

Kaulinan dewan online sareng aplikasi

Aya sababaraha kaulinan dewan online maén kalawan kulawarga anjeun atanapi babaturan di kajauhan, kitu ogé sababaraha aktip mobile anu ogé ngidinan Anjeun pikeun maénkeun Palasik dina modeu multiplayer atawa ngalawan mesin. Anjeun tiasa milarian toko aplikasi Google Play sareng App Store.

Sababaraha kaca web kalawan bebas jus méja Aranjeunna:

kaulinan kanyataanana Augmented

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun kaulinan dewan dimana anjeun tiasa nyiptakeun seueur kaulinan anu béda, sareng dimana anjeun tiasa ningali konstruksi sareng objék dina tilu diménsi, sareng dimana ubin sanés ubin, tapi hirup sareng janten pahlawan, monster, sato, jsb. .? Nya, eureun ngabayangkeun, éta parantos aya di dieu hatur nuhun kana gelas kanyataanana augmented sareng disebut Dengdekkeun Lima.

Patarosan sering

kaulinan dewan for geus dewasa

Gambar gratis (Kaulinan Déwan Barudak) ti https://torange.biz/childrens-board-game-48360

Algunas de las mamangna paling sering sareng patarosan anu biasana ditaroskeun ngeunaan kaulinan dewan pikeun déwasa nyaéta kieu:

Naon kaulinan dewan for geus dewasa?

Di handap ieu mangrupakeun kaulinan dewan anu condong boga tema nu teu cocog pikeun minors, sanajan teu kabeh. Sarta eta teu kudu jadi sabab boga eusi cocog for geus dewasa, tapi sabab dirancang for geus dewasa, jadi kamungkinan yén leuwih saeutik di imah teu nyaho kumaha carana maén atawa bosen.

Naha mésér jinis hiburan ieu?

Di hiji sisi, iraha wae kaulinan dimaénkeun kalawan kulawarga atawa babaturan, waktu hébat geus spent, sarta laughs dijamin. Ogé, ayeuna sareng kaayaan pandémik tiasa janten rencana anu saé sareng aman pikeun nongkrong. Di sisi anu sanés, aranjeunna ogé ngabantosan anjeun langkung sosialisasi sareng ngajauhan layar PC atanapi konsol kaulinan, anu biasana mangrupikeun kaulinan anu ngamajukeun individualisme sareng ngasingkeun. Rada sabalikna ti kaulinan dewan Palasik, nu deukeut. Anjeun malah tiasa nyandak éta salaku kado anu hadé pikeun Natal, atanapi kanggo tanggal anu sanés.

Dimana ngagaleuh aranjeunna?

Aya seueur toko khusus pikeun mésér kaulinan dewan, ogé toko cocooan anu ogé kalebet jinis kaulinan ieu pikeun déwasa. Nanging, salah sahiji pilihan anu pangsaéna nyaéta mésér online dina platform sapertos Amazon, sabab anjeun gaduh sajumlah ageung kaulinan anu kamungkinan pisan anjeun moal mendakan di sadaya toko. Sajaba ti éta, aya rupa-rupa harga na promosi occasional nu bisa ngamangpaatkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.