Kaulinan dewan ngewa Room pangalusna

kaulinan dewan kamar ngewa

nu kaulinan dewan ngewa Room Éta dumasar kana Kamar Kabur nyata, nyaéta, susunan atanapi skénario kalayan téma sareng kamar anu béda-béda dimana sakelompok pamilon dikonci anu kedah ngabéréskeun sababaraha teka-teki sareng mendakan petunjuk pikeun tiasa kaluar kamar sateuacan akhir pertandingan. .cuaca. Kaulinan anu ningkatkeun kerjasama, observasi, kapinteran, logika, kaahlian, sareng kapasitas strategis masing-masing.

Kasuksésan kamar ieu ogé ngapopulérkeun kaulinan dewan tina tipe ieu, khususna saatos pandémik, sabab seueur kamar ieu ditutup pikeun kaamanan, atanapi gaduh watesan dina hal grup anu tiasa lebet. Ku kituna anjeun bisa maénkeun ti kanyamanan asal anjeun, jeung jeung sakabeh kulawarga atawa babaturan. Aya aranjeunna pikeun sagala rasa sareng umur ...

Kaulinan dewan ngewa Room pangalusna

Diantara kaulinan dewan ngewa Room pangalusna aya sababaraha judul nu narik perhatian husus. Kaulinan anu luar biasa anu neuleumkeun anjeun dina setting kalayan detil anu hébat sareng dimana anjeun kedah squeeze uteuk anjeun pikeun nyobian ngabéréskeun tantangan:

ThinkFun urang ngewa The Room: Rahasia Dr Gravely urang

Kaulinan ieu kanggo sadayana kulawarga, sabab éta murni senang sareng cocog pikeun sagala umur ti 13 taun. Di jerona anjeun kedah damel sareng sesa pamaén (dugi ka 8) pikeun ngabéréskeun teka-teki, teka-teki, sareng milarian petunjuk pikeun nyobian ngabéréskeun rusiah poék Dokter Gravely.

Mésér Rahasia Dr Gravely

Kamar ngewa Operasi

Kaulinan anu dirancang pikeun murangkalih umur 6 taun. Cai mibanda 3 tingkat kasusah, sarta runtuyan kabayang roulette, kenop, kartu, kandang, timer, test decoder, jsb. Sagalana pikeun berinteraksi sareng ngarengsekeun tantangan kaahlian konci, master kuis strategi, kabayang tuah, jsb.

Mésér kamar ngewa Operasi

Kamar ngewa The Game 2

Hiji kaulinan dewan Escape Room pikeun sakabéh umur ti 16 taun. Bisa jadi pikeun 1 pamaén atawa pikeun 2 pamaén, sarta tujuanana bakal ngajawab runtuyan adventures jeung puzzles, hiéroglif, riddles, sudokus, crosswords, jsb. Con boga 2 béda 60-menit adventures: panjara Island jeung suaka, sarta tambahan 15-menit petualangan disebut Kidnapped.

Beuli 2

Kaluar: The Sunken Harta

Kaulinan dewan Escape Room anu sadayana tiasa ilubiung, ti umur 10 taun sareng 1 dugi ka 4 pamaén. Tujuanana nyaéta pikeun neuleumkeun diri dina perjalanan anu saé pikeun milari harta karun anu hébat anu tenggelam di jero laut di Santa María.

Beuli The Sunken Harta

Buka konci! Petualangan Pahlawan

Ieu kaulinan tipe ngewa Room ngawanohkeun kaulinan kartu, kalawan kamungkinan maén ti 1 ka 6 pamaén, tur cocog pikeun dulur ti 10 taun heubeul. Estimasi durasi pikeun ngajawab kaulinan ieu téh ngeunaan 2 jam. Petualangan dimana gawé babarengan sareng kabur bakal janten konci, kedah ngabéréskeun teka-teki, decipher kode, jsb.

Beuli Heroic Adventures

Kamar ngewa The Game 4

Kaulinan dewan Escape Room ieu ngandung 4 petualangan anu béda anu tiasa direngsekeun kirang ti 1 jam. Kalayan teka-teki, hiéroglif, teka-teki, sudokus, silang, jsb. Kalayan tingkat kasulitan anu béda sareng kamungkinan maén ti 3 dugi ka 5 jalma, ti umur 16 taun. Sedengkeun pikeun skénario anu kalebet nyaéta: Prison Break, Virus, Nuclear Countdown, sareng The Aztec Temple.

Beuli 4

ngewa Room The Game Teror

édisi sejen tina séri ieu kaulinan pikeun leuwih 16s jeung 2 pamaén. Tantangan, sapertos di luhur, tiasa direngsekeun kirang ti 60 menit. Sarta dina hal ieu, 2 kamungkinan adventures horor-themed kaasup: The Lake House, sarta The Little Girl. Anjeun wani?

Mésér Teror

Kamar ngewa The Game 3

Sejen tina bungkus anu paling pikaresepeun, kalayan kamungkinan maén ti 3 dugi ka 5 jalma umur 16 taun. Éta kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun petualangan 4 1 jam anu dikandungna: Fajar Zombies, Panic on the Titanic, Alice in Wonderland, sareng Dimensi Lain. Salaku bisa nebak tina ngaran maranéhanana, rupa-rupa téma.

Beuli 3

ngewa Room The Game: leuweung

Lamun Anjeun keur pilari beuki loba eusi kalawan jenis ieu kaulinan, ieu 3 adventures anyar lianna kirang ti 1 jam. Kalayan seueur tangtangan sareng sababaraha tingkat kasulitan. Dina hal ieu, skénario anu kalebet nyaéta: Monyét Ajaib, Snake Sting, sareng Portal Bulan. Éta ogé cocog pikeun 3-5 jalma sareng +16 taun. Edisi Kulawarga pikeun ngahibur sadayana.

Mésér leuweung

pésta kabur

Hiji kaulinan tipe Escape Room dirancang pikeun barudak ti 10 taun umur. Ieu bisa dicoo sababaraha kali, sarta eta salawasna kejutan. Kalayan seueur patarosan sareng teka-teki pikeun nyobian kéngingkeun konci sareng kabur ka kamar sateuacan sésana. Éta ngagaduhan langkung ti 500 patarosan: 125 tatarucingan, 125 pangaweruh umum, 100 teka-teki, 50 masalah matematika, 50 pamikiran gurat sareng 50 tantangan visual.

Beuli Partéi ngewa

La casa de papel - ngewa Game

Upami anjeun resep séri Spanyol anu menang dina Netflix, La casa de papel, Kamar ngewa ogé parantos dimaénkeun. Di jerona anjeun tiasa janten salah sahiji anu dipilih pikeun ngadamel perampokan abad di Pabrik Mint sareng Perangko Nasional di Madrid. Sadaya karakter sareng tahapan rencana anu kedah diturutan pikeun kéngingkeun rampokan.

Mésér imah kertas

Kabur Kamar: Misteri di Observatorium Mansion

Ieu kaulinan séjén dina séri ieu ngamungkinkeun nepi ka 8 pamaén pikeun ilubiung, yuswa leuwih 10 taun. Di dieu pamaén baris usaha ngaliwatan kamar agam misterius ieu pikeun ngajawab hiji misteri, leungit hiji astronom anu digawé di dinya.

Mésér Misteri di agam observatorium

Kaluar: The Abandoned Cabin

Setelan pikeun kaulinan ieu mangrupa kabin ditinggalkeun, sakumaha ngaranna nunjukkeun. Kabéh dikurilingan ku misteri. A fun Escape Room dewan kaulinan tina kasusah canggih. Pikeun umur 12 sarta nepi, sarta kalawan kamungkinan maén nyalira atanapi kalawan nepi ka 6 pamaén. Diperkirakeun butuh antara 45 sareng 90 menit kanggo ngabéréskeun.

Mésér The ditinggalkeun kabin

Kaluar: Pameran anu pikasieuneun

Tina séri anu sami sateuacana, anjeun ogé ngagaduhan Kamar Kabur anu sanés dumasar kana pameran anu pikasieuneun, pikeun anu resep kana genre horor. Ieu bisa diputer ti 10 taun umur, sarta kalawan 1 nepi ka 5 pamaén. Éta henteu gampang, sareng tiasa nyandak antara 45 sareng 90 menit pikeun ngabéréskeunana.

Beuli The pikasieuneun adil

Kaulinan disumputkeun: Kasus 1 - Kajahatan Quintana de la Matanza

Aya sababaraha kasus séri Hidden Games ieu, salah sahiji anu parantos ditarjamahkeun kana basa Spanyol nyaéta kasus munggaran ieu. Ngarasa kawas penyidik ​​​​dina hal ieu. Hiji kaulinan béda, kalawan konsép anyar nu ngajadikeun eta leuwih realistis. Dina eta anjeun kudu nalungtik dokumén bukti, pariksa alibis, sarta unmask murderer. Éta bisa maénkeun ti 1 ka 6 pamaén, leuwih 14 taun heubeul, sarta eta tiasa nyandak antara 1 jam satengah jeung 2 satengah jam pikeun ngajawab eta.

Mésér 1st Case

Kaluar: Pupusna dina Orient Express

Novel sareng pilem parantos didamel sakitar judul klasik ieu. Ayeuna ogé hadir kaulinan dewan Escape Room ieu dimana 1 ka 4 pamaén yuswa 12 sareng langkung tiasa ilubiung. Genre mangrupikeun misteri, sareng settingna nyaéta karéta mitis, dimana pembunuhan parantos dilakukeun sareng anjeun kedah ngabéréskeun pasualan éta.

Beuli Pupusna dina Orient Express

Kaluar: The Sinister Mansion

Acan judul sejen pikeun nambahkeun kana séri Kaluar. Dirancang pikeun langkung ti 10 taun sareng 1-4 pamaén, kalayan kamungkinan ngarengsekeun tantangan saatos 45 dugi ka 90 menit. Carita ieu dumasar kana hiji agam heubeul di lingkungan. Tempat anu lumpat, misterius sareng sepi anu ditinggalkeun. Hiji poé anjeun nampi catetan dina kotak surat anjeun nanyakeun anjeun ka dinya, dimana anjeun papanggih babaturan anjeun. Interior stately jeung hiasan well-dilestarikan anu héran. Tapi ujug-ujug panto ditutup sareng sadayana anu tetep nyaéta nyobian ngartos artos catetan éta.

Beuli The Sinister Mansion

Kaluar: The misterius Museum

Escape Room Ieu mawa anjeun ka musium dimana anjeun nyangka pikeun manggihan karya seni, patung, arca, titilar, jeung sajabana, kawas sagala museum lianna. Tapi di musium ieu euweuh naon sigana, sarta anjeun kudu nyobaan kabur, saprak anjeun bakal trapped dina wangunan misterius ieu.

Beuli The misterius Museum

Kaulinan disumputkeun: 2nd Case - The Scarlet diadem

Sarupa jeung kasus kahiji, tapi dina hal ieu anjeun meunang kana hiji panalungtikan kana maling hiji pusaka ti kulawarga beunghar bangsawan. Éta dipaling ti musium Greater Borstelheim sareng panulis ninggalkeun pesen anu misterius. Meunang kana sapatu komisaris sarta manggihan nu jawab maling ieu.

Mésér Kasus 2nd

Kaluar: Makam Firaun

Kaulinan ieu ngamungkinkeun 1 ka 6 pamaén yuswa 12 sarta leuwih. Éta dirarancang khusus pikeun anu resep petualangan sareng sajarah Mesir. Carita ieu dumasar kana lalampahan ka Mesir pikeun pakansi, dimana anjeun didatangan sagala rupa tempat endah, kayaning makam Tutankhamun, hiji tempat dikurilingan ku misteri jeung ampir gaib. Nalika anjeun asup kana labirin anu poék sareng tiis, panto batu ditutup, sareng anjeun kajebak. Dupi anjeun tiasa kaluar?

Mésér Makam Firaun

Kaluar: Laboratorium Rusiah

Judul anu sanés ieu nyandak anjeun kana carita dimana anjeun sareng réréncangan anjeun mutuskeun pikeun ilubiung dina uji klinis. Sakali di laboratorium, tempatna sigana kosong, sareng aya suasana misteri. Gas mimiti kaluar tina tabung tés sareng anjeun mimiti lieur dugi ka leungit eling. Sakali anjeun sadar deui, anjeun ningali yén panto ka laboratorium ditutup sareng parantos ngajebak anjeun. Ayeuna anjeun kedah ngajawab teka-teki pikeun kaluar ...

Mésér Laboratorium Rusiah

Kaluar: Perampokan di Mississippi

Kaulinan tingkat canggih anu sanés, pikeun Kamar ngewa anu paling profésional. Éta tiasa dicoo nyalira atanapi dugi ka 4 pamaén, kalayan umur langkung ti 12 taun. A judul vintage, diatur dina steamboats kawentar, sarta kalawan perampokan di antara. A alternatif hébat atanapi pelengkap Orient Express.

Beuli rampog di Mississippi

ngewa Room The Game: Time Travel

Kaulinan dewan Escape Room Ieu pikeun sakabéh umur ti 10 taun heubeul, sarta bisa dicoo ku 3 ka 5 pamaén. Judul anu sarat ku teka-teki, hiéroglif, sudokus, teka-teki silang, teka-teki, sareng sajabana, anu tiasa direngsekeun kirang ti 1 jam. Dina hal ieu, éta hadir kalawan 3 adventures tematik anyar fokus kana perjalanan waktu: Baheula, Ayeuna jeung mangsa nu bakal datang.

Mésér Time Travel

kamar 25

Judul pikeun pamaén ti 13 taun. Sakabeh petualangan dumasar kana fiksi ilmiah, dina mangsa nu bakal datang dimana aya acara kanyataanana disebut Room 25 na dimana garis beureum tangtu meuntas nyoba meunang panongton. Calon bakal dikonci dina kompleks 25 kamar kalayan épék bahaya sareng teu kaduga anu bakal diuji. Sareng, pikeun ngahesekeun kabur, sakapeung aya penjaga aub diantara tahanan ...

Mésér Kamar 25

Kaluar: Pulo Hilap

Ieu kontribusi hébat séjén tina séri Exit. Petualangan gaya Escape Room langkung ti 12 taun sareng kamungkinan maén ti 1 dugi ka 4 pamaén. Tangtangan éta tiasa direngsekeun dina kirang langkung 45 dugi ka 90 menit. Dina pertandingan ieu anjeun aya di hiji pulo anu teu aya hubunganana sareng surga, tapi nalika anjeun sadar éta telat sareng anjeun kedah kabur dina parahu anu dipasung kuno anu kedah dileupaskeun ...

Beuli The poho pulo

Kumaha carana milih kaulinan kabur Room pangalusna

kaulinan kamar ngewa

Dina waktu milih kaulinan dewan ngewa Room, hal anu penting pikeun nempo sababaraha fitur, sakumaha dina kaulinan séjén:

  • Umur minimum sareng tingkat kasulitan: Hal ieu kacida penting pikeun niténan umur minimum kaulinan tabel ku kituna sakabéh pamaén pikeun saha eta dimaksudkeun bisa ilubiung. Sajaba ti éta, tingkat kasulitan ogé decisive, teu ukur sangkan nu leutik bisa ilubiung, tapi ogé gumantung kana kamampuhan nu déwasa. Panginten disarankeun pikeun ngamimitian ku judul anu langkung saderhana sareng laun-laun nampi anu langkung kompleks.
  • Jumlah pamaén: Tangtu, eta oge penting pikeun nangtukeun mun anjeun bade maén nyalira, salaku pasangan, atawa lamun perlu kaulinan dewan ngewa Room mana anjeun bisa ngalibetkeun grup gedé.
  • Téma: ieu deui jadi hal murni pribadi, éta masalah rasa. Sababaraha resep téma horor atanapi horor, anu sanésna fiksi ilmiah, sigana disetél dina pilem anu aranjeunna resep, jsb. Émut yén sanaos aranjeunna nyobian nyiptakeun deui pangalaman Kamar Kabur nyata, dinamika dina sababaraha kaulinan dewan ieu tiasa robih.

Sagedengeun ti eta, éta ogé penting pikeun nyaho sababaraha rinci ngeunaan Pabrikan tina kaulinan ieu, sarta manggihan naon tiap hiji boga husus dina, pikeun nangtukeun mana nu pangalusna bisa diadaptasi pikeun kaperluan anjeun atanapi rasa:

  • ngalaan konci: Merk kaulinan dewan ieu geus dirancang judul na pamikiran ngeunaan nyieun hiji pangalaman salaku sarupa jeung kamar ngewa nyata, kalawan kamar recreated rada réalistis.
  • Kaluar- Ieu merek sejen geus leuwih difokuskeun tantangan méntal, puzzles jeung sudokus nu kudu direngsekeun, sarta geus dibagi kana tingkat (pemula, panengah jeung maju).
  • ngewa Room The Game: séri ieu mangrupa hiji nu nawarkeun atmosfir hadé tur immersion, kalawan kaulinan anu pisan elaborate dina aspék visual, bahan, sarta malah aktip mobile nu nempatkeun sora atawa musik latar.
  • Kaulinan Hidde: eta ditujukeun pikeun jalma anu resep langkung genre pulisi sareng kriminologi. Aranjeunna datangna dina amplop kardus saolah-olah éta kasus rajapati nyata, jeung sajabana, sarta dimana anjeun meunang sagalana nu peryogi pikeun nalungtik tur manggihan naon anu lumangsung.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.