Belinda, video pikeun "Lolita"

http://www.youtube.com/watch?v=I58teBDwEhw Nuevo videoclip de Belinda; es del tema «Lolita«, que es la canción principal de la telenovela ‘Niñas mal‘. El…

Pantun Shakira

Selip: nalika ngarékam pidéo anu énggal, Shakira muragkeun calana emasna anu ketang "langkung ti biasana", ...

Lampu hirup sareng "Jurusalamet"

Lampu vokalis Kanada nembongan dina acara Fearless Music minggu ayeuna sareng ngalaksanakeun single "Jurusalamet" di ditu, kalebet ...

Taio Cruz, hirup sareng "Dinamit"

http://www.youtube.com/watch?v=-l_f8DylQf0 Taio Cruz ha lanzado su nuevo single «Dynamite», un tema del cual ya vimos el video. Ahora, el británico…

Dani Martin nampilkeun "umur 16 taun"

http://www.youtube.com/watch?v=lT7T83KYf-0 Dani Martin, el cantante de El Canto del Loco, tiene una nueva canción para mostrar: se trata de «16…

Ozzy: "Crazy Train" langsung dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=4PtlndOffHY Ozzy Osbourne no detiene su marcha triunfal de promoción y aquí lo podemos ver en el programa de TV…

Justin Bieber: diserang dina konsér

http://www.youtube.com/watch?v=vhJVUbvRnVs La pasó mal el pobre de Justin Bieber: el joven cantante fue atacado en un show por una botella…

Jonas Brothers nunjukkeun "Drive"

http://www.youtube.com/watch?v=u6ddjY80YVc Nuevo video de los Jonas Brothers, para el tema «Drive«. Recordemos que los hermanos se encuentran grabando la segunda…

Christina Aguilera dina "Burlesque"

http://www.youtube.com/watch?v=uriwV0XsGnw Christina Aguilera llega con su primer protagónico en cine y ya la podemos ver en este trailer de la…

Cordera nunjukkeun "La Bomba"

Lagu anyar ku plagiarist favorit urang, Gustavo Cordera, anu nunjukkeun kami single anyar na «La Bomba«, kalebet kana ...

Kanye West, video aslina kanggo "Power"

http://www.youtube.com/watch?v=dM_ra_bYUXM «No es un video, es una pintura en movimiento«, dijo Kanye West sobre este video, del tema «Power«, donde…

Beck: albeum anyar, gratis?

Rékaman Beck énggal bakal sumping - musisi éta ngarepkeun gaduh padamelan dina akhir usum panas ieu. "Ieu…

Katy Perry, "Impian Remaja"

Katy Perry nunjukkeun kami 'video liris' tina single anyar na «Teenage Dream«, kadua tina albeum nami anu sami anu…

Lily allen hamil

Warta sosial tina haté: Lily Allen reuneuh, numutkeun kana naon anu anjeunna negeskeun sareng didieu urang tiasa ningali anjeunna sareng koran ...

"Tambang", Taylor Swift énggal

http://www.youtube.com/watch?v=vF7S9YKLZGQ «Mine» es la nueva canción de Taylor Swift que ya podemos escuchar, y se trata del primer single de…

Sabtu: "Missing You" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=VULw9_1kC6I Las chicas de The Saturdays también se presentaron en los estudios GMTV para hacer en vivo el single «Missing…

Ne-Yo, "Monster Éndah" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=tvV3sFnyOgU Ne-Yo se presentó en los estudios de GMTV para hacer en vivo el tema «Beautiful Monster«, que estará incluido…

Thalía, "Abdi bogoh" sareng Pedro Capo

http://www.youtube.com/watch?v=hf4FfEqseEc Thalía para deleite de sus seguidores: aquí vemos a la mexicana haciendo «Estoy enamorada«, a dúo con el cantautor…

"Angel Dance", balikna Robert Plant

http://www.youtube.com/watch?v=-LREVZSIcL8 El maestro Robert Plant regresa y nos presenta su nuevo video, para el tema «Angel Dance», primer single de…

Ke $ ha, video pikeun "Candak Pareum"

http://www.youtube.com/watch?v=ByBkzt4QDRU Nuevo video de la rubia Ke$ha: la vocalista nos muestra el clip recién editado de «Take it Off», nuevo…

Ellie Goulding langsung dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=Z-GvMzZzH2k La galesa Ellie Goulding se presentó en vivo en los estudios GMTV para hacer el single «The Writer», tema…

Luis Miguel, "Biwir Madu"

Luis Miguel - «Biwir Madu» dina Yahoo! Pidéo Luis Miguel deui, sareng urang parantos tiasa ngadangukeun lagu anyarna, anu…

Lady Gaga sieun séks

Salawasna kontropérsial, Lady Gaga henteu lirén ngadamel pernyataan anu ketat: ayeuna pirang parantos nyarios yén anjeunna henteu ngagaduhan hubungan séks kusabab ...

Gabriella Cilmi, video pikeun "Defender"

http://www.youtube.com/watch?v=CbKZsOnpjBc La australiana Gabriella Cilmi lanzará un nuevo single doble cara en agosto, con los temas «Magic Carpet Ride» y…

Paris Hilton mulih taun ayeuna

Albeum anyar anu parantos lami tina Paris Hilton, upami aya anu resep, tiasa medal taun ayeuna, sakumaha anu dikonfirmasi ku ...

Katy Perry sareng Selena Gomez

Katy Perry bakal kolaborasi dina albeum anyar Selena Gomez, 'A year without rain', anu bakal dirilis dina bulan Séptember. «Katy me…

Sky Ferreira, remix tina "One"

http://www.youtube.com/watch?v=EnADk2PnZwo Este es uno de los remix que se han hecho para el nuevo sencillo de Sky Ferreira, «One«. La…

Daniela Herrero balik sareng "misil"

Penyanyi sareng panulis lagu Argentina Daniela Herrero balik deui kana panggung musik sareng 'Altavoz', album barunya anu parantos urang bahas….

Katy Perry, "Impian Remaja"

http://www.youtube.com/watch?v=ToefHrNp1SA Ya podemos escuchar otra de las canciones nuevas de Katy Perry: esta vez es «Teenage Dream«, tema que da…

JLS, "Klub Sanggup"

http://www.youtube.com/watch?v=6JkD_AUX1Yg Los JLS tienen un nuevo sencillo «The Club Is Alive« que han interpretado en el show de TV ‘5:19…

Robyn di David Letterman

Swédia Robyn mecenghul dina program David Letterman pikeun ngalaksanakeun lagu "Nari sorangan", sapertos ...

Sia, cicing di London

http://www.youtube.com/watch?v=QsGKguh_42w La australiana Sia ha realizado una gira por Europa y en este video la vemos interpretando el tema «The…

Ne-Yo, "Champagne Life"

Ne-Yo nampilkeun klip pidéanana anu anyar, pikeun lagu «Champagne Life«, anu bakal dilebetkeun kana albeum salajengna ku vokalisna ...

Pink murag tina panggung

http://www.youtube.com/watch?v=ffGa7x3L4ew Pink se lastimó en el escenario, cayéndose desde un arnés, como vemos en el clip, y por ello fue…

El Pescao, "Kastil Keusik"

http://www.youtube.com/watch?v=VZt_Ald3E_g David Otero es el guitarrista y compositor de El Canto del Loco y ya se muestra en solitario bajo…

Juanes, pidéo tina "Yerbatero"

Urang parantos tiasa ningali pidéo pikeun «Yerbatero«, single anyar ku Juanes, anu mangrupikeun lagu anu diideuan ku 'culebreros' ...

Ellie Goulding, "Nu Ngarang"

Pidéo énggal ku Welsh Ellie Goulding: éta kanggo lagu "The Writer", kalebet kana album debutna anu dirilis dina ...

Shakira nutup Piala Dunia di Afrika Kidul

http://www.youtube.com/watch?v=yrulcwrThjg Para aquellos que no pudieron verlo por TV, aquí traemos la presentación de Shakira durante la ceremonia final del…

Richard Ashcroft, "Dilahirkeun Deui"

http://www.youtube.com/watch?v=G4WHUIZnAhg Vuelve Richard Ashcroft, el ex líder de The Verve: el 19 de este me editará su nuevo trabajo en solitario…

Brandon Kembang, "Crossfire"

Penyanyi utama sareng pamimpin The Killers Brandon Flowers nembé waé ngédit pidéo na anu anyar: éta pikeun «Crossfire« tunggal,…

Belinda angkat ka Mexico?

Belinda ninggalkeun Méksiko? Janten sigana. Vokalisna mengevaluasi kamungkinan ninggalkeun Mexico sareng netep di tempat anu sanés ...

Diana Vickers, hirup dina GMTV

http://www.youtube.com/watch?v=KIGKI8AHSPc La rubia Diana Vickers se presentó en los estudios de GMTV para hacer una versión acústica de su single…

Pixie Lott payuneun balaréa

British Pixie Lott ngalaman seueur kasuksésan, sareng di dieu urang tiasa ningali pidéo ieu dimana dipidangkeun pikeun 47 rébu ...

Steven Tyler ngarékam albeum solo

Steven Tyler solo? Janten sigana: vokalis ku sungut ageung parantos negeskeun yén anjeunna gaduh seueur matérial anu disiapkeun sapertos ...

'Senyum' Ana Torroja

Kami parantos ngalaporkeun ngeunaan balikna Ana Torroja: produksi anyar na disebat 'Sonrisa', anu bakal diterbitkeun tanggal 14 ...

Lady Gaga: catetan dina Facebook

Henteu pikeun saha waé: Lady Gaga mangrupikeun fénoména anu leres sareng ayeuna anjeunna nembé ngarecah catetan anu sanés: anjeunna anu mimiti ...

Manu Carrasco, "Sateuacan Anjeun"

http://www.youtube.com/watch?v=Ti1fAwQexQ4 Nuevo video de Manu Carrasco: «Antes de Tí» es el último single de su disco ‘Inercia’, editado el año…

Macy Gray Debutkeun Sellout

Salah sahiji sora paling pribadi anu muncul dina taun-taun ayeuna nyaéta, tanpa diragukeun, éta tina Macy Gray….

Cindy Lauper angkat ka blues

Bentang taun 80-an, Cindy Lauper, bakal ngaleupaskeun minggu payun album alusna anu ka-XNUMX na judulna 'Memphis Blues', ...

Ronalda, sadulur ti ...

http://www.youtube.com/watch?v=z6m3Wcr2sy0 Si bien no es muy conocida fronteras afuera, en Portugal la hermana de Cristiano Ronaldo es famosa: apodada Ronalda,…

Robyn: tilu albeum taun ayeuna

http://www.youtube.com/watch?v=O_-_X-O6kyo La sueca Robyn -telonera de Madonna en España hace un par de años- lanzará nada menos que tres discos…

Slash sareng Ron Wood

http://vimeo.com/12616533 En medio de su gira europea, Slash junto al vocalista Myles Kennedy (Alter Bridge) fueron hasta el programa de…

Shakira nampilkeun parfum nyalira

Shakira ngaluncurkeun parfum nyalira di Madrid: éta mangrupikeun wangi anu, nalika anjeunna mairan, "lumayan sapertos lagu anu saé:…

Ozzy: Video "Let Me Listen You Scream"

http://www.youtube.com/watch?v=Zq4heIuIwyM Apareció el nuevo video de Ozzy Osbourne: «Let Me Hear You Scream« es el primer sencillo de su nuevo…

Belinda: Pidéo "Mentingkeun Diri"

http://www.youtube.com/watch?v=C9Oc2g5Jq7M Nuevo video de Belinda: es «Egoista», donde colabora el rapero Pitbull. Es el nuevo sencillo de su disco ‘Carpe…

Miley Cyrus live di Many Music Awards

http://www.youtube.com/watch?v=k2qXH3enp5Q Miley Cyrus se presentó en los premios de MuchMusic Video Awards ayer domingo en Toronto, Canada, y allí interpretó…

Snoop Dogg: "Oh Sookie"

Snoop Dogg mangrupikeun pameget tina séri vampir Yankee 'True Blood', sareng éta sababna anjeunna nyiptakeun ieu ...

Bret Michaels sareng Miley Cyrus

http://www.youtube.com/watch?v=Itx5Xlq9c28 El vocalista de Poison Bret Michaels parece que está recuperado ampliamente y ya se muestra en vivo, ahora con…

Kelis, video pikeun "4 Juli"

http://www.youtube.com/watch?v=ulG99p2AbJU El otro día vimos un avance y ahorra lo traemos completo: se trata del nuevo video de Kelis, «4th…

Lady Gaga: wawancara dua jam

Lady Gaga nyarios salami dua jam dina acara TV, disiarkeun dina saluran fashion anu disebut SHOWStudio, di jero ...

Samantha Fox hirup deui sareng Sabrina

http://www.youtube.com/watch?v=wwtgtpbftVY Volvió Samantha Fox, la mítica cantante sexy de los 80: ahora, se unió a la italiana Sabrina para hacer…

Merche, "Upami anjeun angkat"

http://www.youtube.com/watch?v=GV0DKAvHIxM Se acabaa de estrenar lo nuevo de Merche: su próximo disco se editará en unos meses pero ya se…

Taio Cruz dina 'Jimmy Kimmel Live'

http://www.youtube.com/watch?v=tXFwSpi3wJ4 El productor y cantante británico Taio Cruz está promocionando en EEUU su disco ‘Rokstarr‘, y aquí podemos verlo en…

Shakira cicing di Afrika Kidul

http://www.youtube.com/watch?v=paAjdwGlSYY http://www.youtube.com/watch?v=mzU4tmupZUc En estos dos videos podemos ver la presentación completa de Shakira en la ceremonia inaugural del Mundial de…

Alicia Keys cicing di Afrika Kidul

http://www.youtube.com/watch?v=njl57cbgfu4 Otra de las artistas que se presentó hace minutos en la inuaguración del Mundial de Fútbol de Sudáfrica fue…

Christina Aguilera: "You Lost Me" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=GXx9TysVy-4 Christina Aguilera está presentando su nuevo disco ‘Bionic‘, que se editó esta semana, y fue hasta el programa ‘Late…

Cheryl Cole pikeun L'Oréal

http://www.youtube.com/watch?v=QlJDlkHlcUs No es novedad que Cheryl Cole es una auténtica celebridad en Gran Bretaña y las marcas se desviven para…

Pixie Lott, "Turn It Up" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=kG4d7mwkHQk Pixie Lott está presentando su quinto sencillo «Turn It Up«, tema del cual ya mostramos el video, y ahora…

Lady Gaga, pidéo "Alejandro"

Lady Gaga anu ékséntris ngalakukeun hal anu sanés deui dina video anyar ieu kanggo lagu «Alejandro«, single anyar ku ...

Shakira, video pikeun "Waka Waka"

http://www.youtube.com/watch?v=st2LAVY0aD4 Ya podemos ver en forma oficial el nuevo video de Shakira, «Waka Waka«, que fue escogida por la FIFA…

Eminem, video pikeun "Teu Sieun"

Kami parantos gaduh pidéo pikeun «Henteu Takut«, singel munggaran tina albeum anyar Eminem, anu bakal disebat 'Pamulihan' sareng ...

Kylie Minogue di New York

Australia Kylie Minogue mecenghul di klub malam Splash di New York kanggo nampilkeun sababaraha lagu ti anu anyar na ...

Kylie Minogue disensor di Asia

Sakumaha urang terang, Australia Kylie Minogue deui sareng parantos ningalikeun pidéo pikeun single «All the Lovers«, dina ...

Lee DeWyze sareng Chicago

http://www.youtube.com/watch?v=yg4gzG3v5t4 Los veteranos Chicago se presentaron en el programa ‘American Idol’ junto al reciente ganador del mismo, Lee DeWyze, como…

Andrés Calamaro ngaku

Andrés Calamaro nampi rapat tatap muka sareng wartawan ti koran Clarín di Argentina sareng nyarios ngeunaan sababaraha topik, ...

Peter Frampton dina 'Jimmy Kimmel Live'

http://www.youtube.com/watch?v=ouXKplYKV40 Peter Frampton reapareció en el programa de TV ‘Jimmy Kimmel Live‘ para interpretar el clásico de los 70 «Show…

Mary Jane Blige, "We Got Hood"

Salah sahiji vokalis anu premiere pidéo nyaéta Mary Jane Blige, anu parantos syuting klip kanggo single «We Got ...

"Satelit": Lena nyapu Éropa

Lena mangrupikeun juara anyar tina Kontes Lagu Eurovision sareng mojang éta parantos nyapu di Éropa kalayan lagu «Satelit«, ...

Ciara, "Dasar Naluri (U Got Me)"

Bentang Sunda & B Ciara bakal ngaleupaskeun albeum anyarna dina usum panas ieu sareng bakal disebat 'Dasar Naluri', panerusna 'Fantasi…

Lady Gaga ceurik pikeun akina

Lady Gaga ceurik sababaraha dinten ka pengker dina acara di Nottingham, nalika anjeunna ngahaturkeun lagu "Brown Eyes" kanggo anjeunna ...

Ke $ ha, dina Juni di Madrid

Ke $ ha pirang bakal tampil di Madrid dina sababaraha dinten: janjianana badé tanggal 10 Juni payun di rohangan Penélope, ...

Emine: 'Pamulihan' sareng tamu méwah

Berita ngeunaan Eminem: 22 Juni bakal dileupaskeun albeum barunya anu disebut 'Pamulihan' sareng bakal ngagaduhan sababaraha tamu istiméwa, sapertos Pink ...

Anahí, video tina "Quiero"

Anahí, tilas anggota grup Méksiko RBD, nembé ngaluarkeun pidéo pikeun «Quiero«, single anu munggaran ...

Taylor Swift murag tina panggung

http://www.youtube.com/watch?v=c_BEAw49aIY Si hace unos días vimos las caídas de Rihanna, ahora es la blonda Taylor Swift quien dio un paso…

Rihanna, video "Rockstar 101"

Kami parantos gaduh vidéo anyar Rihanna "Rockstar 101" anu dileupaskeun dinten ayeuna. Dina klip urang tiasa ningali dina kendang ...

Ke $ ha cicing di Wales

Sapertos Rihanna, pirang pirang Ke $ ha ogé diulas dina Radio 1's Big Weekend Festival anu lumangsung ...

Rihanna: Don't Stop The Music "di Wales

http://www.youtube.com/watch?v=sfx9gspszNo Mientras esperamos el video de Rihanna de «Rockstar 101«, aquí podemos verla durante una actuación especial que hizo este…

Rihanna: di balik layar "Rockstar 101"

http://www.youtube.com/watch?v=bS8ZyDNZgwY El otro día mostramos un pequeño avance y ahora traemos el detrás de escena del nuevo video de Rihanna,…

Adam Lambert, béntang Yankee anyar

http://www.youtube.com/watch?v=YhTAQ53cmCY «Whataya Want From Me» es la carta de presentación en España de Adam Lambert, el cantante norteamericano que  saltó…

Voucher dagang: wisata ditunda

Kami henteu kéngingkeun pikasieuneun: ayeuna, U2's Bono kedah menjalani operasi darurat di Munich, Jérman, saatos kaserang…

Juanes, sateuacanna tina "Yerbatero"

http://www.youtube.com/watch?v=fsLDTTiuVUI No es mucho, pero es lo que se ha adelantado de «Yerbatero«, el nuevo single de Juanes que promete…