Wisin & Yandel, "Tu Olor"

http://www.youtube.com/watch?v=B7ic8hTSxMs El dúo Wisin & Yandel nos muestra su más reciente video para el tema «Tu Olor«, incluido en su…

Demi Lovato, video pikeun "Skyscraper"

http://www.youtube.com/watch?v=v1xJO1sfgKY Ya tenemos el nuevo video de Demi Lovato, «Skyscraper», que es el primer adelanto de su tercer disco, que…

Mika, "Elle Dit Me"

Mika balik sareng ngalakukeunana dina basa Perancis: seniman Lebanon-Inggris parantos ngaluarkeun lagu ieu anu disebut «Elle Me Dit«, anu bakal ...

Rihanna: Seuneu di Dallas

Rihanna ngagaduhan pikasieuneun anu hadé dina dinten Jumaah di Dallas, sabab nalika anjeunna ngalaksanakeun salah sahiji baladna anu pang anyarna, "California King…

The Overtones, "Judi Man"

Band budak Inggris The Overtones nunjukkeun kami vidéo énggal na, waktos ieu kanggo lagu "Gambling Man", lagu kalebet ...

Natalia Kills, video pikeun "Gratis"

http://www.youtube.com/watch?v=Ul5tKz7zdnE Natalia Kills lanzó el video del single «Free«, que ya vemos. El tema incluye como invitado al líder de…

Jennifer Lopez hirup di Wetten Dass?

http://www.youtube.com/watch?v=XZm6WCFKEXg ¿Recuerdan el incidente que tuvo Jennifer Lopez en un programa para la TV germana, donde se quedó con un pecho…

Lady Gaga: wisata dunya di 2012

Lady Gaga ngumumkeun yén anjeunna bakal ngiringan tur dunya di 2012 sareng ku cara ieu anjeunna bakal nyabak seueur nagara dimana ...

CocknBullKid, video pikeun "Konéng"

CocknBullKid anu gemuk ningalikeun kami pidéo pikeun «Konéng«, single kaopat anu dicandak tina album perdana na 'Déwasa', ngaluarkeun ieu ...

"Kristal", énggal ti Björk

http://www.youtube.com/watch?v=J7nphoe94E0 Esto es lo nuevo de Björk: el tema es «Crystalline» y estará incluido en su nuevo disco / proyecto…

Beyoncé: "1 + 1" di Glastonbury

http://www.youtube.com/watch?v=DqO7kRTGCBc Beyoncé fue otra de as figuras que encabezaron el Festival Glastonbury, siendo la primer mujer que es cabeza de…

Shakira: latar tukang "Rabiosa"

Shakira Kolombia ngaluarkeun sababaraha minggu ka pengker pidéo pikeun «Rabiosa» tunggalna sareng didieu urang tiasa ningali dapur ...

Lady Gaga hirup di MTV Jepang

http://www.youtube.com/watch?v=J6uAs1ft_30 Lady Gaga se presentó en los MTV Video Music Aid Japan y en el país nipón interpretó «The Edge of…

Amy Winehouse mabok di panggung Sérbia

http://www.youtube.com/watch?v=G_w-93QCSGU Mal paso para Amy Winehouse: la vocalista fue abucheada en un concierto en Belgrado, Serbia, por aparecer en el…

Lady Gaga: "Rambut" tanpa rambut

Kamari urang ningalikeun pidéo énggalna pikeun «The Egde of Glory« sareng ayeuna urang ningali Lady Gaga dina acara anu dibéré ...

Cover soundgirl Jessie J ku "Tag Harga"

http://www.youtube.com/watch?v=xMm2EHa9cZQ Las chicas de Soundgirl nos muestran la grabación del cover de Jessie J de «Price Tag«, como podemos ver…

Puterkeun Shakira di Swiss?

Shakira ngalaman wengi anu goréng di Swiss. Aya naon? Pabrik kopi Piqué dipidangkeun di nagara éta sareng kaluar ...

Shania Twain, "Dinten Ieu (Poé Anjeun)

http://www.youtube.com/watch?v=iWeRQtj6s2o Días atrás mostramos un avance en acústico del tema nuevo de Shania Twain, «Today (Is Your Day)«, en lo…

Rihana: di balik layar wisata na 'Saring'

http://www.youtube.com/watch?v=CPnN5rzA31E Rihanna comenzó esta semana su nueva gira de presentación de su último disco ‘Loud‘ y aquí podemos ver este…

Adele, "Ngaduruk Hujan"

http://www.youtube.com/watch?v=r2j279pZxTY El nuevo sencillo de Adele será «Set Fire To The Rain«, que aquí escuchamos en vivo en el show…

Kanye West, pidéo kontroversial pikeun "Monster"

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xj4gln_monster_webcam#from=embediframe [/ dailymotion] Urang ayeuna tiasa ningali pidéo anyar Kanye West pikeun lagu "Monster", anu kalebet partisipasi Jay-Z, .. .

Mel C perdana pidéo pikeun "Rock Me"

Mel C bakal ngaleupaskeun album solonya anu anyar sakumaha anu parantos urang parantos, anu bakal janten kalima tina karirna, sareng di dieu urang tiasa ...

Eminem ngagoda Lady Gaga

Kontroversial Eminem: rapper parantos ngritik Lady Gaga dina lagu anu disebut "A Kiss", anu mangrupikeun bagian tina albeum pangénggalna ...

Mel C balik sareng "Rock Me"

http://www.youtube.com/watch?v=KTi7szhCJoI Regresa una ex Spice Girl: Mel C editará su nuevo disco en solitario, el quinto de su carrera, y…

Lady Gaga: Komérsial Chrome

http://www.youtube.com/watch?v=RcT9CJHAW4o Lady Gaga es la imagen de Chrome, el navegador de Google que lanzó este spot para afianzarse como competidor…

Beyoncé, "Tepi ka Akhir Waktos"

Lagu Beyoncé anu anyar parantos dibocorkeun, "Till The End Of Time", anu tiasa urang ngupingkeun di dieu sareng anu mana ...

Jessie J, "Saha Anjeun"

Jessie J anu suksés ningalikeun kami pidéo sanés, waktos ieu kanggo lagu "Saha Anjeun", singel anyar ti anjeunna ...

Pink vs. Selena Gomez

http://www.youtube.com/watch?v=RqIYS2Xv8Z8 Se ha formado una nueva rivalidad: ahora es Pink contra Selena Gomez. Es que la rubia se queja de…

Adele: gendut tapi bahagia

Tanpa aya kasieun pikeun gambarna, Adele mangrupikeun penyanyi tersukses di jaman ayeuna: mojang ngarekam rékaman ...

Sabtu, pidéo pikeun "Kasohor"

Sabtu parantos ngaluarkeun vidéo pikeun single anyar na «Notory«, anu tiasa urang tingali di dieu. Lagu ieu dihasilkeun ku ...

"Rambut", lagu anyar ku Lady Gaga

Urang ayeuna tiasa ngupingkeun lagu anyar Lady Gaga "Rambut", kalebet dina albeum salajengna 'Lahir Ku Jalan Ieu', kanggo dileupaskeun ...

Katy Perry, sapertos Dita von Teese

http://www.youtube.com/watch?v=hoHH7VVIDXs La prensa norteamericana a veces no tiene nada de qué hablar y ahora se la agarró con Katy Perry,…

Rihanna, "California King Bed"

Rihanna nunjukkeun kami vidéo anu anyar na pikeun lagu «California King Bed«, singel kagenep tina albeum panganyarna na 'Loud', diédit ...

Danzig, video pikeun "Ju Ju Bone"

http://www.youtube.com/watch?v=g6NIYKgn-Dc El legendario Glenn Danzig está de vuelta con este video del tema «Ju Ju Bone», incluido en su último…

Taylor Swift, pidéo "Hartosna"

http://www.youtube.com/watch?v=brFaR1r2LNg La rubia Taylor Swift nos muestra su nuevo video para el tema «Mean«, incluido en su último disco de…

Natalia, sawangan "Go"

http://www.youtube.com/watch?v=8vHsUoeCuNk Regresa Natalia, la española ex integrante de ‘Operación Triunfo’, que está presentando su nuevo single de nombre «Go», que…

Lady Gaga: pidéo "Yudas"

Akhirna kami gaduh video Lady Gaga anu ditunggu-tunggu kanggo single na «Yudas«, anu kadua tina albeum barunya 'Lahir ...

"Americano", lagu anyar ku Lady Gaga

http://www.youtube.com/watch?v=p-ts3VQTFd0 Lady Gaga se presentó en Guadalajara, México, y allí interpretó un tema nuevo, «Americano«, como podemos ver en clip…

"Smile", singel anyar ti Avril Lavigne

http://www.youtube.com/watch?v=bamLf6e2eFg Este será el nuevo single de Avril Lavigne, «Smile», tema que aquí podemos escuchar y que significa el segundo…

Lady Gaga: téma "Lahir Ku Jalan Ieu"

Kami parantos masihan koméntar yén pidéo anyar Lady Gaga «Yudas» bakal kaluar dinten Kemis ieu, sareng ayeuna urang gaduh lagu-lagu anu bakal dikandungna ...