katy perry deui

Balikna Katy Perry

Sadayana sigana nunjukkeun yén Katy Perry bakal balik kana panggung salami taun payun 2017, saatos sababaraha waktos ...

Kecanduan Britney

Kecanduan Britney

Britney Spears parantos liwat kecanduan anu béda. Tina gambar-gambar mimiti Putri Pop anu ngarevolusi adegan ...

Madonna maénkeun Bowie

Madonna maénkeun Bowie.

Kusabab maotna David Bowie anyar-anyar ieu, aya seueur seniman anu hoyong ningalkeun upeti khususna pikeun salah sahiji anu pang hébat dina sajarah musik. Aranjeunna parantos ngalaksanakeun éta ku koméntar sareng partisipasi dina jaringan, forum sareng sagala rupa acara, sareng ogé dina konserna.

Kylie galavant

Kylie Minogue: Ratu Ratu di "Galavant"

Kylie Minogue balik deui kana tipi, waktos ieu dina cameo pikeun séri 'Galavant' anu masihan kahirupan ka The Queen of the Enchanted Forest, tempat hiburan homo.

Serrat ngancik 72 taun

72 taun ... Serrat

Dinten ayeuna 27 Désémber 2015, Joan Manuel Serrat serbaguna janten 72 taun. Barcelona sareng bapak Catalan sareng indung Aragonis, anjeunna mimiti aktip dina dunya musik nalika anjeunna ngawangun grup sareng tilu sobat dina yuswa 20 taun. Dina taun 1965 éta penampilan kahijina dina médium siaran publik, dina Radio Barcelona.

Pawai di Paul Alborán

Dua taun tanpa Pablo Alborán

Aya anu nyungkeun kasihatan, anu sanés kanggo artos, anu sanés pikeun cinta .... Dina kasus Pablo Alborán, naon anu anjeunna pénta nyaéta periode réfléksi

Témbal Weiland tilar dunya

Témbal Weiland maot

Scott Weiland, salah sahiji sora anu tos mitis dina adegan musik, parantos pupus. Tilas solois formasi sapertos Pilot Kuil Batu.

Adél 25

Wisata Adele bakal ngaliwat Barcelona

Penjualan entraas bakal sacara éksklusif online sareng ngan tiasa dipésér ngalangkungan Dokter Musik, Ticketmaster sareng halaman wéb Adele resmi.

Ariana Grande tos pirang pikeun "Fokus"

Ariana Grande boga tampilan anyar pikeun ngamajukeun single anyar na "Focus", anu bakal dirilis dina 30 Nopémber sareng kagolong kana album na 'Moonlight' salajengna.

Demi Lovato, taranjang sareng alami

Demi Lovato dipidangkeun dina kahirupan pikeun majalah Fair Vanity, dimana anjeunna nyabut baju awakna sareng jiwana, dina sési sareng fotografer Patrick Ecclesine.

Sam Smith

Dua bulan deui pikeun Sam Smith

Minggu kamari kuring nétélakeun ngeunaan perdarahan dina pita sora anu penyanyi Inggris Sam Smith parantos ngalaman nalika salah sahiji konsér na.

Morrissey, tanggal 29 April di Barcelona

Morrissey, anu parantos kawéntar dina taun dalapan puluhan salaku penyanyi utama The Smiths, bakal tampil dina tanggal 29 April di rohangan Razzmatazz di Barcelona,

"Walk It Out", anu anyar Jennifer Hudson

Kami parantos tiasa ngupingkeun single anyar Jennifer Hudson, kalebet dina album katilu na; téma nyaéta "Walk It Out" sareng ngagaduhan kolaborasi ti Timbaland.