Susan Boyle: turun ka bumi

Penyanyi Skotlandia anu kasohor ieu nyobaan pisan ngajauhan hirup 'kahirupan jalma beunghar', sanaos gaduh ...

Persik, klip "Rileks"

http://www.youtube.com/watch?v=9u8YjSxn7Rs Peaches tiene un nuevo video que aquí traemos para compartir: se trata del single «Relax«, incluido en su último…

Sandro, pamitan ka idola

Kamari, penyanyi-penulis lagu Argentina Sandro maot, dina yuswa 64 taun, di klinik di propinsi Mendoza, teras ...

Nick Jonas, "Saha Kuring"

Nick Jonas jeung Administrasi - Saha Kuring Nick Jonas | MySpace Music Videos Urang ngobrol dinten anu sanés ...

Tori Amos, "Usum"

Salawasna alus pikeun ngadangukeun Tori Amos: vokalisna didieu ngan ukur ngalaksanakeun «Usum« Palasik sareng piano na, kalebet téma ...

Madonna, mikiran albeum anyar

Madonna henteu ngandelkeun kasenangan dirina: pirang bakal parantos ngagarap naon anu bakal janten bahan rékor anyarna, ...

Beyoncé: dua lagu anyar dibocorkeun

http://www.youtube.com/watch?v=0VOVqwWhUDs Se filtraron dos temas totalmente nuevos de Beyoncé, como «Waiting» y «Black culture«. Aquí hemos puesto el primero. Estas…

Shakira sareng natal na khusus

Sababaraha dinten ka pengker, Shakira ilubiung dina acara khusus Natal dimana anjeunna maénkeun klasik "Santa Baby", anu ku urang tingali di dieu. Di sagigireun éta,…

Alejandro Sanz, "Ti Iraha"

http://www.youtube.com/watch?v=XEE09gHVl24 Nuevo video de Alejandro Sanz, rodado junto a la actriz Eva Longoria: se trata de «Desde Cuándo«, incluido en…

Steven Tyler pikeun réhab

Berita ngeunaan Aerosmith: Steven Tyler mutuskeun pikeun ngarobih tiiseun sareng nyarioskeun perkawis disangka angkatna tina band: penyanyi ...

Paloma Faith langsung dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=0MJLgJA7ArY Paloma Faith se presentó en la TV, en los estudios GMTV, y allí interpretó el single «New York», incluido…

Rihanna, video pikeun "Hard"

http://www.youtube.com/watch?v=-uyHFXZ9BuU Nuevo video de Rihanna: la cantante ha editado este nuevo single «Hard» perteneciente a su álbum ‘Rated R‘ (Universal…

Lady Gaga, buligir artistik

Lady Gaga nuduhkeun buligir pikeun kaméra David LaChapelle, seniman visual anu kasohor. Dina poto, anjeunna nembongan taranjang ...

Nelly Furtado, "Langkung seueur"

Nelly Furtado sareng video énggalna: perkawis lagu «Más«, kalebet dina albeum pang anyarna sareng anu munggaran dina basa Spanyol,…

Norah Jones langsung dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=XzQm01gugFs Norah Jones se presentó en el programa de TV de Jimmy Kimmel Live y allí interpretó «Chasing Pirates«, el…

Leona Lewis, "Kuring Ningali Anjeun"

http://www.youtube.com/watch?v=qbb0zYCH0AM Otra de las vocalistas que estrena video es Leona Lewis: esta vez, viene con el clip de «I See…

Katy Perry, "Mikir Anjeun"

"Pamikiran Anjeun" Katy Perry | MySpace Music Videos Katy Perry sareng versi akustik na "Thinking Of You", téma ...

Selena Gomez, "Alami"

Star Disney Selena Gomez nampilkeun pidéo énggal: éta «Alami«, singel kadua tina album debutna ...

Miley Cyrus kaluar tina pop

Naha Miley Cyrus bakal ngajauhan sora pop anu ngajantenkeun dirina kawéntar? Sahenteuna, anjeunna parantos nyarios yén anjeunna hoyong bakti diri ka ...

Rihanna dina 'Saturday Night Live'

http://www.youtube.com/watch?v=9Eqznj4G640 La exótica Rihanna interpretó dos canciones en el programa ‘Saturday Night Live‘: se trata de «Hard» y «Russian Roulette«,…

Leona Lweis sareng tema utama 'Avatar'

http://www.youtube.com/watch?v=XMK3dxSrDos Esta es la nueva canción deAvatar‘, a estrenarse el próximo 18 de diciembre. Lewis desea duplicar el suceso de…

Rihanna angkat perang

Rihanna nyaéta ... vokalisna bakal némbongan sapertos kieu dina klip pidéo na salajengna pikeun lagu "Hard", anu anjeunna rékam sareng rapper Joung ...

The musikal Los Violadores

Grup Argentina, pelopor punk rock di nagara éta, parantos ngagaduhan dokumenter nyalira, judulna They are… The…

Lemon tiramisu: video Sabina anyar

http://www.youtube.com/watch?v=ljkcHYv6b-o Primer corte de su flamante álbum, al fin llega el videoclip de Tiramisú de limón, canción que Sabina grabó…

Miley Cyrus hoyong janten Beyoncé

Naha Miley Cyrus hoyong janten sapertos Beyoncé? Sahenteuna éta kumaha budak awéwé ngaku. Nalika anjeunna ngaku kana majalah "Tujuh Welas", "Abdi hoyong ...

Beyoncé nyiapkeun albeum anyar

Albeum Beyoncé anu sanésna bakal sumping: vokalisna ngumumkeun di tengah leg akhir wisata anu ayeuna na dimana anjeunna nampilkeun ...

Eliza Doolitle, taruhan Inggris anyar

http://www.youtube.com/watch?v=ezocsAaXdIM Eliza Doolitle es la nueva apuesta británica del pop que lanzará su EP debut autotitulado el 1 de diciembre…

Rihanna, "Rusia Rusia" hirup

http://www.youtube.com/watch?v=2qiA0NTEpNU Rihanna se presentó en el Brixton Academy de Londres y aquí podemos ver en HD su interpretación del tema…

Alesha Dixon, "Ka Cinta Deui"

http://www.youtube.com/watch?v=IwM3E_3HgbQ La británica Alesha Dixon presentó su nuevo single «To Love Again» en vivo en los GMTV estudios. La jurado…

Monica Naranjo nampilkeun 'Adagio'

http://www.youtube.com/watch?v=aJ9r_DOfeBE Este es un avance de ‘Adagio‘, el nuevo DVD+CD de Mónica Naranjo que se publicará el próximo 1 de…

Carrie Underwood nunjukkeun "Undo It"

http://www.youtube.com/watch?v=uymORaEZtvo La exitosa vocalista de country Carrie Underwood se presentó en el programa de ‘Jimmy Kimmel Live‘ para interpretar su…

Boots Saeutik: "Gempa" Langsung

http://www.youtube.com/watch?v=ePpmUKeD96c La británica Little Boots interpretó su hit «Earthquake» en directo,  en los GMTV esstudios. «Earthquake» es el nuevo single…

Shakira, "Pasrahkeun ka Kuring"

TV Gratis: Ustream Nalika urang ngarepkeun dinten anu sanés, Shakira tayang perdana video na dina Facebook. Mimiti anjeun ...

Bebe: pidéo tina "La Bicha"

http://www.youtube.com/watch?v=qJyFbuUKB3M Bebe nos presenta un nuevo video videoclip: esta vez, es de «La Bicha«, nuevo sencillo de su último álbum…

Ikah balik deui sareng 'Niat Saé'

http://www.youtube.com/watch?v=W0hEONZ99gY El próximo 23 de noviembre saldrá a la venta el segundo trabajo de la cantautora española Ikah, con un…

Chris Brown, pidéo "Crawl"

http://www.youtube.com/watch?v=PHLkDiyvFoI Traemos hoy un nuevo video de Chris Brown, luego de ver el de su ex novia Rihanna. El rapero…

Demi Lovato, "Émut Désémber"

Demi Lovato - Inget Désémber - Music Video (HD) Demi Lovato | MySpace Video Kami nilik éta dinten anu sanés sareng ...

Agnes nunjukkeun soantenna langsung

http://www.youtube.com/watch?v=v8ol4KgjwcI La vocalista sueca Agnes está presentando su nuevo single «I Need You Now«, del cual ya vimos el videoclip….

Lady Gaga, "Bad Romance"

http://www.youtube.com/watch?v=ACm9yECwSso Nuevo video recién lanzado de Lady Gaga: el tema es «Bad Romance» y está incluido en su próximo disco…

U2 di Berlin sareng Jay-Z

Pidéo ieu mangrupikeun bagian tina resital anu dipasihkeun U2 dina 5 Nopémber di Brandenburg Gate di ...

Robbie Williams: "Malaikat" dina TV

http://www.youtube.com/watch?v=P742IyxWlMs Robbie Williams no descansa: ahora, el crooner hizo un show en el programa de TV de Jonathan Ross y…

Taylor Swift dina 'Band Hero'

http://www.youtube.com/watch?v=EDzxxj32fGk Taylor Swift está en todas partes: la estrella es la protagonista del nuevo comercial del video game ‘Band Hero‘,…

50 Cent, "Orok Ku Kuring"

http://www.youtube.com/watch?v=030VHbkVmEg El rapero 50 cent junto a Ne-Yo tiene un nuevo single llamado «Baby By Me«, que ya tiene su…

David Bisbal, "Putri Kuring"

http://www.youtube.com/watch?v=YLicjUoyb1k Este es el último video de David Bisbal: la canción se titula «Mi Princesa» y es el segundo single…

Thalía "salah"

http://www.youtube.com/watch?v=g9PEu5sRtMw Thalia asegura estar «Equivocada«: se trata del nuevo sencillo de la mexicana, del cual podemos ver el correspondiente video….

Chayanne, "Kuring murag asih ka anjeun"

Latin Chayanne parantos uih deui sareng anjeunna ngalakukeun éta kalayan single munggaran anu judulna "Kuring murag asih sareng anjeun", anu ayeuna tiasa ...

Alicia Keys, "Teu Hartosna Naon-naon"

http://www.youtube.com/watch?v=3H5VH7UHWe8 Otra de las vocalistas que tiene nuevo video es Alicia Keys: la chica ha puesto en circulación el clip…

50 Cent, "Crime Wave"

Rapper 50 sen ngaluarkeun album kaopat na anu disebut 'Before I Self Destruct' dina dua minggu, sareng ayeuna urang tiasa…

La Roux nampilkeun "Quicksand"

La Roux beureum terus ngarilis single tina album perdana na: ayeuna giliran single kaopat, nyaéta «Quicksand«, ...

Taylor Swift, "Lima Welas"

http://www.youtube.com/watch?v=HcrBgIpqlTw Te presentamos el nuevo video de Taylor Swift, que pertenece al tema «Fifteen«, un nuevo single del disco ‘Fearless‘,…

Dizzee Rascal, "Dirtee Cash"

Pidéo anyar ti Dizzee Rascal, dina hal ieu éta «Dirtee Cash«, singel kaopat tina albeum pang anyarna 'Tongue N' ...

Rihanna: panutup 'Rated R'

Sareng upami urang nyarioskeun Chris Brown di handap, ayeuna giliran Riahnna: ieu mangrupikeun panutup na ...

Pink, "Kuring Teu Percaya Anjeun"

http://www.youtube.com/watch?v=5aCwYqeEspo La blonda Pink hacaba de editar su nuevo clip, que pertenece al tema «I Don’t Believe You«, nuevo single…

Rihanna nunjukkeun "Rusia Rusia"

http://www.youtube.com/watch?v=jEbc48xe20I Esto que escuchamos es el nuevo single de Rihanna, «Russian Roulette«, el primero de su nuevo disco que se…

Kylie Minogue: kalénder 2010

Kylie Minogue bakal ngagaduhan kalénder taun 2010 nyalira sareng didieu urang majukeun gambar-gambar matéri na. Samentara éta, penyanyi Australia ti ...

Lily Allen, "Saha Anu Kenal"

http://www.youtube.com/watch?v=BmY_P4bRhzM La semana pasada anunciamos el nuevo disco de Lily Allen, que será una edición especial de su último esfuerzo…

Leona Lewis, "Bagja"

http://www.youtube.com/watch?v=SAz6qqIgdyY Este es el video oficial de lo nuevo de Leona Lewis: el tema es «Happy» y es el primer…

Rihanna nyaéta bajak laut

Ieu anu bakal katingali Rihanna dina klip pidéo salajengna, anu ayeuna dina prosés rékaman di Washington Heights (New York)….

Michael Jackson: Klip Ti 'Ieu Éta'

http://www.youtube.com/watch?v=imKbC0QyTJA Un nuevo clip de Michael Jackson de su documental ‘This Is It‘ podemos ver aquí, en el cual el…

Dionne Bromfield, "Mama Said"

http://www.youtube.com/watch?v=pH7jUTturuQ Dionne Bromfield, la ahijada musical de Amy Winehouse, se presentó en los estudios de TV GMTV y allí interpretó…

Calvin Harris, "Flashback"

http://www.youtube.com/watch?v=01Xrd2khu6k Nuevo videoclip de Calvin Harris: el moreno ha lanzado este clip para el single «Flashback», incluido en su último…

Jennifer López ayeuna 'Lola'

'Lola' sumping, atanapi langkung saé, Jennifer López: vokalis ngadopsi nami éta pikeun ngamajukeun lagu énggalna "Fresh out the oven", ...

Joaquín Sabina, "Lemon Tiramisu"

http://www.youtube.com/watch?v=hud8BuCq7mk Audio del nuevo tema de Joaquín Sabina, «Tiramisú de limón«, que es el single adelanto de ‘Vinagre y rosas‘,…

Lady Gaga dina 'Saturday Night Live'

http://www.youtube.com/watch?v=tjw2GUVEflc La polémica Lady Gaga se presentó en el programa de TV ‘Saturday Night Live’ y allí cantó los singles…

Leona Lewis: téma 'Echo'

Leona Lewis ngagaduhan albeum énggal anu namina 'Echo', anu kadua dina karirna, sareng kami parantos terang naon lagu na ...

Agnes, "Leupaskeun Kuring"

http://www.youtube.com/watch?v=_tczFznoRKI La vocalista sueca Agnes ha filmado esta alternativa versión del videoclip del tema «Release Me», especialmente para el mercado…

Ashley Tisdale, "Crank It Up"

Ashley Tisdale «Crank It Up» Kami ngumumkeunana sababaraha dinten ka pengker sareng dinten ieu urang bawa: ieu mangrupikeun pidéo Ashley Tisdale anu énggal,…

Aduh, Mercedes Sosa

Sakabéh nagara Argéntina duka ka maotna 'La Negra' Mercedes Sosa, ogé katelah 'La Voz de América', anu ...

Fito & Fitipaldis, teu kaampeuh

Fito Cabrales, kasuksésan anu ngaregepkeun: lalaki Bilbao kalayan Fitipaldis na parantos tiasa ngical 60.000 salinan barunya ...

Shakira, "She Wolf" hirup

http://www.youtube.com/watch?v=Y1llB4H3WiQ Shakira se presentó la semana pasada en el show de TV Jimmy Kimmel Live y allí interpretó su hit…

Alejandro Sanz, "Milari surga"

http://www.youtube.com/watch?v=I19FYUgYgdU Ya  podemos ver el nuevo video de Alejandro Sanz, «Looking for paradise«, el primer single extraído de su nuevo…

Vega, "Sakumaha seueur Kuciwa"

http://www.youtube.com/watch?v=8CGClq1Fj9I Nuevo video de Vega, esta vez es de «Cuánta decepción«, el segundo sencillo de su último trabajo de estudio…

Natalie Imbruglia: "Hayang" hirup

http://www.youtube.com/watch?v=wWpU0HSq8YA La bella australiana Natalie Imbruglia apareció en los GMTV estudios de Alemania presentando el single «Want«, el primero de…

Lily Allen, lirénkeun musikna?

Naha Lily Allen pensiunan tina musik? Pikeun ayeuna, panyanyi ngumumkeun yén anjeunna moal ngaluarkeun rékaman deui sareng éta ...

Lily Allen dina TV Argéntina

http://www.youtube.com/watch?v=jdBY6wLkn8o Lily Allen estuvo por Argentina el fin de semana pasado con un show lleno de gente en el estadio…

Juanes sateuacan sajuta Kuba

Rame: ieu mangrupikeun konsér anu dipasihkeun ku Kuba ku Juanes sareng pangiringna, sateuacan langkung ti sajuta urang Kuba ....

"Funhouse": Pink live

http://www.youtube.com/watch?v=v9gCwl8CDLo Aquí vemos a Pink en directo, en el clásico show televisivo de Jimmy Kimmel Live esta semana, con el…

María Villalón, "Hujan"

http://www.youtube.com/watch?v=M27KVtAg80k Un paseo por Madrid es el que damos con María Villalón en el video de «La lluvia«, primer single…

Leona Lewis, "Bagja" ngupingkeun

http://www.youtube.com/watch?v=rbgfiyxI3eE Ya podemos escuchar «Happy«, primer single de ‘Echo‘, segundo disco de Leona Lewis, que se editará el 17 de…

Gustavo Cordera, "Kahariwang Milarian"

http://www.youtube.com/watch?v=EI72WZlXg6U Nuevo video del plagiador Gustavo Cordera, quien ahora muestra el video de su nuevo single «Ansiedad de buscar«, de…

David Bisbal, "Budak ciuman"

http://www.youtube.com/watch?v=LLdFsYcmNkY David Bisbal estrenó ayer su nuevo video, «Esclavo de sus besos«, que aquí vemos. Se trata del primer single…

Madonna, pidéo "Perayaan"

http://www.youtube.com/watch?v=AzMe6Uc6aYU Ya podemos ver el nuevo video de Madonna, que pertenece al tema «Celebration» y está dirigido por Jonas Akerlund….

Jerit karesep

Ngaleupaskeun, ngaleupaskeun, ambek. Sadaya hal ieu, sareng seueur deui anu sanés, tiasa ngajelaskeun naha saurang ngajerit. Artis ngora Neorcan ...

Rcardo Arjona, "Noel Bawah"

Ieu pidéo terakhir tina Ricardo Arjona, anu kagolong kana lagu «Tocando Fondo«, singel anyar tina albeum pang anyarna ...

Selena Gomez, "Murag"

Bentang Disney Selena Gomez anu anyar ngagaduhan video énggal anu kami bawa anjeun nembé dileupaskeun. Éta ngeunaan topik ...

Fey balik sareng "Provocame"

Penyanyi Méksiko Fey balik dina bulan Séptémber sareng video anyar, anu bakal kanggo lagu «Provocame«, single kadua ti ...

Meat Loaf, albeum anyar dina 2010

Meat Loaf anu hébat parantos sumping deui, dua taun saatos ngumumkeun pangsiunna: vokalis anu gendut bakal ngaleupaskeun album barunya di ...

Whitney Houston, "Million Dollar Bill"

http://www.youtube.com/watch?v=Vd1t13cS81k Lo que aquí escuchamos es «Million Dollar Bill«, el primer single del nuevo disco de Whitney Houston, que como…

Taylor Swift Live: "Anjeun milik Kami"

http://www.youtube.com/watch?v=4h4GN2LMph4 La estrella estadounidense Taylor Swift está en Gran Bretaña presentando su último disco y aquí la vemos en los…

Shakira, di balik layar "She Wolf"

http://www.youtube.com/watch?v=r1yu7BMZa8Y Lo que vemos aquí es el detrás de escena de «She Wolf«, el nuevo video de Shakira, que ya…