Fito Páez nyarios tentang 'Amanah'

handap kontropérsi sareng Ricardo Arjona, nyarios Fito Paez sareng nyarios yén "Kami saurang lalaki umur 47 taun anu parantos ningali seueur hal dina kahirupan, tapi kuring yakin yén kembang tiasa dipendakan di rawa".

Albeum anyarna 'Percaya' nembé kaluar sareng éta albeum XNUMX na. «Tungtungna, anu tetep nyaéta ngarangkul, percanten ka anu sanés, mikanyaah sareng ngantepkeun diri dipikacinta di tengah-tengah némbak nyaéta kahirupanAnjeunna ngeunteung.

Pikeun anjeunna, albeum "mangrupikeun petualangan musik anu saé", kusabab anjeunna henteu gaduh lagu-lagu na. «Ngan ukur potongan musik, tapi kuring yakin aya anu bakal kaluar".

Fito mastikeun tanggal pikeun Spanyol: anjeunna bakal di Madrid -17 Méi-, Barcelona -18-, Las Palmas -8 Juli-, festival Huesca Pirineos Sur -10- sareng Córdoba -14-.

Ngalangkungan | Astuti Muhtar


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.