DNCE: Grup Joe Jonas ngaluarkeun album debut dina bulan Nopémber

DNCE Joe Jonas

Grup Joe Jonas (Jonas Brothers) DNCE ngumumkeun Rebo kamari (14) ngaleupaskeun album debutna, anu bakal ngagaduhan judul anu sami sareng grup sareng anu bakal dileupaskeun ngalangkungan labél Republik Records Nopémber payun.

Saatos pembubaran Jonas Brothers di 2013, Joe neraskeun karir profesional na dimimitian usum panas kamari sareng proyék anyar na, DNCE., band funk-pop anu debut persis sataun katukang ku hit 'Cake by the Ocean'. Dina minggu-minggu éta, quartet ngayakeun serangkaian acara di New York City, dimana seueur penggemar anu tiasa ningali band ieu langsung pikeun kahiji kalina. DNCE usum panas ieu dibuka pikeun Selena Gómez dina 'wisata dunya Revival' na.

DNCE ngagaduhan bassis Cole Whittle of Semi-Precious Senjata, gitaris orientalis JinJoo anu parantos kolaborasi dina wisata Demi Lovato sareng Charli XCX sareng drummer Jack Lawless, anu sateuacanna ngiringan tur Jonas Brothers. Dina sababaraha bulan terakhir DNCE parantos diwanohkeun ku ilubiung dina program TV Amérika sapertos The Tonight Show sareng Jimmy Fallon sareng The Telat Ahir Show sareng James Corden, sareng salaku pagawean akhir sababaraha minggu ka pengker aranjeunna kéngingkeun penghargaan pikeun 'Artis Anyar Anyar' dina MTV Video Music Awards 2016.

Numutkeun ka Joe Jonas, band ieu ngagaduhan rencana pikeun ngaleupaskeun album debut usum panas kamari, tapi akhirna tanggal rilisna kedah ditolak deui. Persis sataun katukang aranjeunna nampilkeun single kahiji na, 'Cake by the Ocean', anu ngahontal Top Ten tina Billboard Hot sareng Kanada Hot 100. Grup ieu ngaluarkeun EP kahijina, 'Swaay', dina tanggal 23 Oktober 2015, anu kalebet 'Kue ku…' sareng ogé 'Sikat Gigi'; duanana jomblo ngahontal pangaruh anu pikaresepeun di Amérika Kalér.

DNCE damel di studio produser Swédia terkenal Max Martin (Britney Spears, Taylor Swift, Selena Gomez) di Los Angeles kanggo ngalengkepan albeum énggal anu bakal sayogi dina format fisik sareng digital ti 18 Nopémber.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.