Demi, antara kakandungan sareng moro pembunuh

xnumx.jpg

Saatos 'Striptease', Demi Moore anjeunna janten awéwé anu fatal sareng dipikahoyong ku sadayana. Saatos pisah sareng Bruce Willis, anjeunna dipasihan sababaraha roman - kalebet sareng Leonardo DiCaprio - dugi ka pendak sareng pasanganna ayeuna Ashton Kutcher, 15 taun SMP na. Ayeuna, pers pink ngaduga yén kamungkinan kakandungan aktris.

Gosip sumping ti saprak Demi nyatakeun kahoyong yén budak anu dipiboga ku pasangan ayeuna - anu anjeunna nikah dina bulan Séptember 2005 - "janten budak lalaki", sabab anjeunna parantos gaduh tilu awéwé ti nikahna ka Willis. «Abdi hoyong gaduh murangkalih sareng Ashton. Éta tiasa janten hiji, dua atanapi langkung ...", Dilaksanakeun.

Aktris umur 44 taun ayeuna nampilkeun pilem pang anyarna 'Mr. Brooks ', dimana anjeunna maénkeun detektif anu keukeuh ngungkabkeun identitas "Thumbprint Killer", anu dina hal ieu bakal Brooks dirina, dimaénkeun ku ikon sanés taun dalapan puluhan, Kevin Costner. Sakumaha anu kuring carioskeun: Demi ayeuna dicabak antara kakandungan sareng moro para pembunuh.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.