Daptar pilem silat pangalusna dina sajarah pilem

Abdi parantos mendakan ldaptar kalayan pilem seni beladiri pangalusna dina sajarah bioskop sareng kuring ngantunkeunana didieu kanggo anjeun masihan koméntar perkawis na.

1. EASTERN FURY (1972), diarahkeun ku Lo Wei, ngaluncurkeun Bruce Lee sareng ngajantenkeun anjeunna janten mitos.
2. THE MAGNIFICENT TRIO (1966), panginten pilem anu pangsaéna ku sutradara Chang Cheh, master ti bioskop jinis ieu.
3. MAWASA BILL, jilid 1 sareng 2 (2003), ku Quentin Tarantino. Kipas hébat bioskop jenis ieu.
4. OF PROFESSION INVINCIBLE (1972), katelah dina basa Inggris salaku The Five Fingers of Fury.
5. OPERASI DRAGON (1973), sigana gaduh adegan tarung koreografi anu pangsaéna dina sajarah. Bruce Lee menonjol, tapi ogé Jim Kelly sareng John Saxon.
6. SAMURAIS TUJUH (1954), ku Akira Kurosawa. Carita penindasan sareng pembebasan, ngailhaman ka mitos barat "The Magnificent 7".
7. EL ESPADACHIN MANCO 1 y 2 (1967-1969). Dua pilem pelengkap, tapi ku layar-voltase tinggi.
8. LEGENDA IP MAN (2008), nyaritakeun guruna Bruce Lee, kalayan nada anu réalistis sareng langkung saeutik adegan gelutna tibatan taun 60-an sareng 70an.
9. THE FURY OF THE YELLOW TIGER (1971), mungkin salah sahiji pilem samurai pangsaéna sepanjang waktos, dimana palaku protagonis kaleungitan panangan sareng ngabébaskeun diri tina masalahna dumasarkeun kana usaha, sapertos dina "Pendekar pedang hiji-hiji", ogé diarahkeun ku Chang Cheh.
10. TIGER AND DRAGON (2000), anu diarahkeun ku Ang Lee, mangrupikeun corétan bioskop bela diri klasik, ogé pembaruan tina jinisna.

via: Pabrik Bioskop


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.