"Joanne", nunjukkeun sisi minimalis sareng diffuse Lady Gaga

Joanna Lady Gaga

Saprak Jumaah kamari (21) albeum anyar ku Lady Gaga, 'Joanne' parantos dijual, sampel minimalis sareng sumebar pikeun bakat penyanyi Amérika populér sareng panulis lagu. Album studio kalima Lady Gaga gaduh sajumlah sebelas lagu anu teu acan dileupaskeun dina vérsi standarna sareng opat belas dina vérsi deluxe na.

Dileupaskeun ku Interscope Records sadunya, 'Joanne', Lady Gaga anyar, Éta parantos ngahasilkeun penyanyi nyalira sareng tokoh sapertos Mark Ronson, BloodPop, Kevin Parker sareng produser tradisionalna, RedOne (Nyanghareupan Poker, Bad Romance, Yudas, sareng anu sanésna).

Sakumaha biasana pikeun sababaraha albeum, Lady Gaga parantos nyiptakeun deui dirina sareng 'Joanne', albeum anu anjeunna badé hormat ka bibi na anu maot dina yuswa 19 taun sareng anjeunna ogé parantos nyandak arah musik anu énggal, nyandak anjeunna ngajajah daérah musik énggal kalayan téma sababaraha jinis anu ngalangkungan pop, kalebet nagara jeung batu.

Lady Gaga terus ékspérimén, sakapeung kirang tuah tibatan anu sanés, sareng dina kasus 'Joanne' parantos nempatkeun ékséntris pikeun nyiptakeun albeum anu sumanget minimalis, anu henteu kadéngé wani atanapi radikal, sanaos rada rasional sareng taliti dina unggal komposisi, ngalambangkeun réplika masa lalu na ogé pop komersial anu ngurilingan dirina.

Lady Gaga parantos suksés ngurilingan dirina sareng sababaraha panulis lagu sareng musisi anu terbaik dina waktos ieu, diantarana éta parantos merekrut Florence Welch, Mark Ronson, Josh Homme (Queens Of The Stone Age), Josh Tillman (Father John Misty) atanapi Beck, tim tingkat munggaran anu nguatkeun kualitas musik anu ditawarkeun 'Joanne'.

Kanggo sababaraha kritikus 'Joanne' hurung sapertos albeum anu ngabingungkeun sareng krisis identitas pasti inti na, sedengkeun pikeun anu sanésna mangrupikeun conto anu Lady Gaga tiasa ngajajah langkung seueur tibatan anu dipidangkeunna dugi ka ayeuna, sanaos seni bakat na masih kénéh aya jalur anu leres.

https://www.youtube.com/watch?v=WcBIijS6kZ8


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.