Éropa, dina tempat TV pikeun mérek Geico

europegeicocommercial_638

Swédia Eropa parantos ngabéntangan komérsial tipi anyar pikeun mérekna Geico, dimana aranjeunna muncul di kantor anu maénkeun hit «Pertandingan terahir«, Lagu anu nomer 1 di 25 nagara di 1986, nalika aranjeunna ngaluarkeun album katilu na, nami anu sami, nalika ngiklankeun gelombang mikro.

https://youtu.be/SjIhdvDlY2w

Albeum anyar tina Eropa, 'War of Kings', dileupaskeun dina Maret taun ieu. Bahanna dirékam di studio PanGaia anyar di Stockholm sareng diproduksi ku Dave Cobb (Rival Sons). 'War of Kings' sayogi dina CD digipak, CD permata case, vinyl sareng digital download.

Joey Tempest, John Norum, John Levén, Mic Michaeli sareng Ian Haugland ngawangun grup, anu nyandak istirahat panjang di 1992, ngahijikeun deui di 2003. Ti saprak éta, sareng dina gaya anu anyar, langkung caket kana batuan keras taun 70an, aranjeunna parantos ngaluarkeun lima albeum deui: Mimitian ti Dark (2004), Secret Society (2006), Last Look at Eden (2009), Bag of Bones (2012) sareng Perang Kings di luhur (2015).

'War of Kings' mangrupikeun albeum studio kasapuluh band ieu, dihasilkeun dina labél Jerman anyar UDR Records. Joey Tempest nyatakeun yén "War of Kings mangrupikeun albeum anu urang sering pikahoyong, sabab kami budak anu ngupingkeun band sapertos Led Zeppelin, Deep Ungu sareng Hideung Sabat, sareng saatos nguping Dave Cobb dina produksi anu luar biasa pikeun Rival Sons, urang kedah waé damel sareng anjeunna ".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.