Wawancara karo Adam Sandler ing Clarín

Adam

Aktor Amerika, sing misuwur amarga komedi sing delusi, bali menyang bioskop kanthi dongeng anyar Disney, Crita sing dudu crita.

Kanthi rawuh putrine nomer loro, Sunny, Sandler ngerti yen niat, dina iki, yaiku nggawe film kanggo kabeh kulawarga. ing Crita sing dudu crita dheweke mainake wong sing nyritakake babagan ponakan bocah cilik, kanthi rinci crita kasebut kedadeyan.

Ing wawancara, Sandler Dheweke ngobrol babagan jumlah pengikut enom sing ana ing negarane lan kepiye dheweke ditolak dening sawetara ibu sing ora setuju karo komedi sing paling ora sopan lan paling ala. Dheweke uga nyinaoni babagan karya ing film kasebut, amarga dheweke kudu tumindak kanthi tungkak sikil nalika main basket karo ponakanane.

Sabanjure, bagean cathetan sing diterbitake ing New York Times, sing Clarín main dina sadurunge perdana saka Crita sing dudu crita.

«Aku pengin nggawe film supaya ibu-ibu bocah lanang bakal ngrangkul aku»jarene, setengah guyonan lan setengah serius. Ora ana jaminan sing bakal kelakon, nanging ora bakal ngilangi Sandler seneng nggawe film, sanajan kudu direkam asring, kanthi tungkak sikil muter basket karo ponakanane sadurunge syuting diwiwiti. Fraktur kasebut meksa direktur, Adam shankman (Hairspray), kanggo ngganti kabeh rencana pemotretan, supaya adegan tumindak luwih pungkasan.

"Aku seneng ngrungokake bocah lanang sing ngguyu ing film iki," lanjut aktor kasebut, kanthi nada sing rada ironis. Aku seneng banget duwe film sing pengin digawa wong tuwa marang anake. Lan uga simbah lan simbah uga bisa nggawa putu uga.

Sandler Dheweke ora duwe rencana ngowahi jender selawase, nanging dheweke seneng nggawe film sing bisa dideleng putrine. "Nalika isih cilik, aku seneng banget nonton film Disney ing dina Minggu bengi ing TV karo kulawarga. Nalika semana aku dadi penggemar Kurt Russell (sing tumindak enom banget ing pirang-pirang film kasebut) lan pengin kaya dheweke nalika wis gedhe ».

Wis cedhak: Sandler saiki manggon ing omah sing diduweni Russell. "Aku njaga otot"guyon aktor saka Mabuk karo katresnan.

Nanging ing urip nyata, Sandler Dheweke ngakoni yen dheweke ora maca kanggo putrine Sadie sadurunge turu. Dheweke ujar manawa maca ing wayah esuk luwih nyenengake kanggo dheweke, amarga ing wayah wengi, Sadie tinimbang turu dadi bungah lan dadi edan karo crita-crita sing digawe.

"Mirip karo film kasebut," jarene. Dheweke ngandhani topik lan kita miwiti saka kana. Meh kabeh topik sing sampeyan minat karo panganan. Dheweke ujar: Waffles! Lan kula: 'Oke, ana wafel raksasa.' Pancake !. 'Wah wafel ditutupi seprei saka pancake.' Manis !. 'Banjur dheweke kudu nyebrang kali sing digawe permen.' Lan kabeh crita, piye wae, diakhiri nganggo cookie ».

El direktur Adam shankman njamin manawa sanajan syuting kasebut ana kedadeyan humor paling enom para aktor. Ngomong apa Sandler Dheweke tumindak kaya wong lanang ing ngarepe kabeh bocah ing set, loro sing tumindak uga bocah-bocah saka aktor: dheweke lan dheweke Keri Russell. "Nuwun sewu, nanging kita ora duwe momen Sandler liar kanggo ekstra edisi DVD," ujare Shankman. Malah bloopers cocog kanggo kabeh kulawarga".

Saiki lagi muter Wong Lucu de Judd Apatow, ujar manawa ana rasane "Reged lan sedhih". Lan nambah: Aku pengin nggawe film kulawarga luwih akeh. Aku rumangsa kepenak nglakoni. Nanging aku ora mikir bisa dadi gaya uripku. "

Kanggo maca cathetan lengkap, klik kene

sumber: Klarin


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.