Gabriela moran

Aku seneng film lan musik. Aku mesthi nggatekake rilis anyar, apa ing Internet, majalah, ... apa wae! Salah sawijining rencana sing paling apik yaiku mbuwang sore sing kesed karo wong sing dikasihi ... Paling apik. Lan aku uga seneng nulis lan nuduhake kabeh sing bisa ditindakake babagan hiburan ing dunia hiburan.