Papan game paling apik kanggo kulawarga

Papan game kanggo kulawarga

Sawetara perkara sing luwih apik tinimbang mbuwang wektu karo wong sing ditresnani, karo pasangan, kulawarga, utawa anak-anake. Nglampahi dina, afternoon lan bengi muter ing ngarep lan ninggalake sawetara wektu paling paweling sing bakal tansah eling. Lan supaya iki bisa, sampeyan kudu sawetara saka game Papan paling apik kanggo kulawarga. Tegese, game papan sing disenengi kabeh wong, bocah, remaja, wong diwasa lan wong tuwa.

Nanging, diwenehi nomer game kasedhiya lan carane angel iku kanggo nggawe everyone padha fun, iku ora tugas gampang kanggo milih. Kene kita mbantu kanggo nindakaken, karo sawetara saka Rekomendasi paling apik, karo paling laris lan nyenengake apa sampeyan bisa nemokake ...

Papan game paling apik kanggo muter karo kulawarga

Ana sawetara game Papan kanggo muter minangka kulawarga sing antarane paling penting. Karya seni luang sing sejati lan nyenengake kanggo nglampahi wektu sing paling apik karo wong sing dikasihi lan cenderung duwe macem-macem umur, uga ngakoni klompok pemain sing akeh. Sawetara Rekomendasi Padha:

Diset Party & Co Family

Iku Party klasik, nanging ing edition khusus kanggo kulawarga. Cocog saka umur 8 taun. Ing sampeyan kudu nindakake macem-macem tes nalika giliran, lan bisa diputer ing tim. Niru, nggambar, niru, njawab pitakonan, lan lulus kuis sing nyenengake. Cara kanggo nambah komunikasi, visualisasi, main tim, lan ngatasi rasa isin.

Tuku Party & Co.

Kulawarga Pursuit Trivial

Game sing cocog kanggo kabeh umur saka 8 taun. Iku pitakonan klasik lan game jawaban, nanging ing edition kulawarga, minangka kalebu kertu kanggo anak lan kertu kanggo wong diwasa, karo 2400 pitakonan budaya umum kanggo nyoba kawruh. Kajaba iku, tantangan Showdown kalebu.

Tuku Trivial

Mattel Pictionary

Dheweke bisa main kabeh wiwit umur 8 taun, kanthi kapasitas main saka 2 nganti 4 pemain utawa uga nggawe tim. Iki minangka salah sawijining game papan sing paling apik kanggo kulawarga, sing tujuane kanggo ngira tembung utawa frasa liwat gambar. Kalebu papan tulis, spidol, kertu indeks, papan, jam wektu, dadu, lan kertu 720.

Tuku Pictionary

Boom kulawarga

Kabeh kulawarga bisa melu ing game klasik iki. 300 kertu mawarni-warni lan nyenengake, Papan, gampang kanggo muter, karo tantangan, tumindak, teka-teki, pampering, paukuman kanggo Cidra, etc. Cara sing apik kanggo ngumpulake kabeh wong sing dikasihi lan seneng-seneng.

Tuku Family Boom

Konsep

Kabeh kulawarga bisa muter, dianjurake saka 10 taun. Iki minangka game sing nyenengake lan dinamis sing ngembangake kreatifitas lan imajinasi kanggo ngrampungake teka-teki. Pamuter kudu gabungke lambang universal utawa simbol kanggo nyoba kanggo njaluk liyane guess apa iku (karakter, judhul, obyek, ...).

Tuku Konsep

Katresnan karo tembung Family Edition

A game kanggo enom lan tuwa, kanggo muter minangka kulawarga lan nguatake ikatan antarane peserta. Dirancang kanggo mréntahaké kanggo putu, simbah, tuwane lan anak, ngewangi wong duwe wektu apik karo 120 kertu karo pitakonan fun lan opsi sing mimpin kanggo topik obrolan mawarni-warni.

Tuku katresnan karo tembung

Bizak Anak marang wong tuwa

Liyane saka game Papan paling apik kanggo kulawarga, karo pitakonan lan tantangan kanggo kabeh anggota. Pemenang bakal dadi wong sing ngliwati papan dhisik, nanging sampeyan kudu njaluk pitakonan sing bener. Dimainake kanthi kelompok, karo bocah-bocah nglawan wong tuwa, sanajan klompok campuran uga bisa digawe.

Tuku anak marang wong tuwa

Fabel Isi

Ing game papan kulawarga iki, saben pemain njupuk peran minangka boneka kewan sing kudu nylametake bocah wadon sing dipuja, amarga dheweke diculik dening entitas sing jahat lan misterius. Buku crita sing kalebu bakal dadi pandhuan kanggo crita lan langkah-langkah sing kudu ditindakake ing papan ...

Tuku Fabel Boneka

Bang! Game Wild West

A game kertu sing nggawa sampeyan bali menyang wektu Wild West, ing dalan mbledug karo tandhing pati. Ing kono, para penjahat bakal ngadhepi sheriff, sheriff nglawan para penjahat, lan renegade bakal nggawe rencana rahasia kanggo gabung karo salah sawijining bamdos ...

Tuku Bang!

Gloom Inopportune Tamu

Game sing bakal ana tamu sing nggegirisi, kulawarga gangster, lan omah gedhong. Apa bisa salah? Iki game kertu Gloom, kang rawuh minangka expansion kanggo game dhasar.

Tuku Tamu Inopportune

Papan game sing nyenengake kanggo muter minangka kulawarga

Nanging yen sing sampeyan goleki yaiku luwih maju lan golek game papan sing paling lucu supaya ora mandheg ngguyu, nangis ngguyu, lan nggawe weteng lara, iki liyane. judhul sing bakal nggawe sampeyan duwe wektu paling apik:

Game Off Batalyon saka head-to-head duels

Papan game kulawarga sing cocog kanggo kabeh umur, digawe kanggo wong sing kompetitif lan kritis. Wis 120 duels unik kanggo ngadhepi karo sederek. Ing wong-wong mau sampeyan kudu nduduhake kemampuan, luck, wani, kapasitas mental utawa fisik. Duel sing cepet banget lan nyenengake ditindakake, dene pemain liyane dadi juri kanggo mutusake pemenang. Kowe wani?

Tuku Game Off

Glop Mimika

Salah siji saka game favorit kanggo kulawargané kanggo nyoba sabar, komunikasi lan kemampuan kanggo ngirim liwat mimicry. Cocog kanggo bocah, remaja lan wong diwasa. Saben uwong bakal seneng-seneng muter lan sesambungan. Iki kalebu 250 kertu saka macem-macem kategori lan sampeyan kudu nggawe wong liya ngira apa sing pengin diungkapake liwat sadurunge nyeret.

Tuku Mimika

Kubus crita

Game iki kanggo wong sing seneng imajinasi, penemuan lan crita sing nyenengake. Wis 9 dadu (negara pikiran, simbol, obyek, panggonan, ...) sing bisa muter karo luwih saka 1 yuta kombinasi kanggo crita sing kudu nggawe gumantung apa wis teka munggah karo. Cocog kanggo umur 6 lan munggah.

Kubus crita

Hasbro Twister Kab

Game liyane sing paling apik kanggo nyenengake kulawarga. Wis Mat karo werna ngendi sampeyan kudu ndhukung bagean awak sing dituduhake ing kothak roulette ngendi sampeyan wis ndharat. Pose kasebut bakal nantang, nanging mesthi bakal nggawe sampeyan ngguyu.

Tuku Twister

Ugha Bugha

Game kertu kanggo kabeh kulawarga, cocok kanggo umur 7+. Ing sampeyan njaluk menyang shoes saka suku cavemen prasejarah, lan saben pemain kudu mbaleni seri saka gangguan lan grunts miturut kertu sing metu lan kanthi tujuan dadi pimpinan anyar klan. Sing angel babagan game iki yaiku sampeyan kudu ngeling-eling swara utawa tumindak kertu sing mboko sithik nglumpukake lan sampeyan kudu muter kanthi urutan sing bener ...

Tuku Ugha Bugha

Devir Ubongo

Ubongo iku salah siji saka game paling nyenengake kanggo kulawarga kabèh, dianjurake kanggo wong liwat 8 taun. Pencipta mesthekake yen frenetic amarga carane pemain bakal nyoba kanggo pas bêsik menyang regu bebarengan; iku gawe ketagihan amarga nalika sampeyan miwiti sampeyan ora bakal bisa kanggo mungkasi; lan gampang ing syarat-syarat sawijining aturan.

Tuku Ubongo

Kepiye carane milih game papan kulawarga sing apik?

game Papan kulawarga

Kanggo milih kanthi apik game Papan kulawarga paling, sawetara rincian penting kudu digatekake:

  • Dheweke kudu duwe kurva sinau sing gampang. Iku penting sing mekanika game sing gampang mangertos kanggo loro enom lan tuwa.
  • Mesthine ora ana wektu, amarga yen ana hubungane karo jaman biyen utawa sawetara perkara modern, bocah cilik lan wong tuwa bakal ilang.
  • Lan, mesthine, kudu nyenengake kabeh wong, kanthi tema sing luwih umum lan ora ngarahake pamirsa tartamtu. Ing cendhak, duwe sawetara saka sudhut umur dianjurake.
  • Isi kudu kanggo kabeh pamirsa, yaiku, ora mung diwatesi kanggo wong diwasa.
  • Dadi kanggo kabeh kulawarga, mesthine dadi game sing bisa melu klompok utawa ngakoni akeh pemain supaya ora ana sing ditinggal.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.