Adele, "Bakar Udan"

http://www.youtube.com/watch?v=r2j279pZxTY

Single anyar saka adele bakal dadi «Ngobong Udan«, Ing kene kita rungokake langsung ing acara Graham Norton. Ing plump Vocalist bakal nerbitake single kasebut tanggal 4 Juli lan bakal dadi nomer telu saka albume. '21'.

Vokalis Inggris yaiku sawetara minggu kepungkur Nomer 1 ing 'Billboard 200? kanthi didol luwih saka 350.000 unit, sajrone minggu kapisan ing Amerika Serikat. Kangge, uga entuk nomer 1 ing Inggris Raya.

Perlu dielingake yen sawetara dina kepungkur, dheweke ngadhepi kritik kasebut sawetara pour kanggo gambar: "Aku ora ngerti wong sing ngrusak aku, mula apa aku kudu peduli karo kritik kasebut? tAku duwe cukup dhuwit kanggo nyewa pelatih pribadi, nanging aku ora bisa terus olahraga. Lan aku ora arep mandheg mangan sing dakkarepake ».


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.