"Pirates of the Caribbean 4" njaga nomer 1 ing box office lan nyebabake "X-Men: Generasi Pertama"

Kaping pisanan ramalan, "Pirates of the Caribbean 4" iku tetep nomer 1 ing box office ing Spanyol akhir minggu kepungkur nanging rambut amarga ngasilake 2,3 yuta lan "X Men Generasi pertama" entuk 2,2 yuta.

"Pirates of the Caribbean 4" wis nglumpukake 13,74 yuta euro sajrone telung minggu lan kabeh nuduhake manawa bakal bisa entuk 18, angka sing ora bakal ngluwihi "Torrente 4" minangka film paling dhuwur ing Spanyol.

Saliyane, kita uga kudu nyebutake pemeliharaan sing apik banget kanggo film Woody Allen sing paling anyar amarga "Midnight in Paris" mung kelangan 2% koleksi, ing minggu kaping papat ing bioskop, ngunggah € 650.000 kanthi total 4,24 yuta lan wis nuduhake 5,5 utawa 6 yuta ing bioskop. Sukses banget sing duwe partisipasi Spanyol Antena 3 lan Mediapro.

Papan nomer papat yaiku "Tanpa identitas" sing akumulasi 2,73 yuta.

Film liyane sing paling dhuwur ing akhir minggu kepungkur yaiku:

Kaping 5 Ana goroh sing ora penting: 250.000 €.
Kaping 6 Apa dilema !: € 180.000.
Kaping 7 Kanthi jumlah lengkap 5: € 160.000 lan total 9,7 yuta.
Kaping 8 Wong sing ora salah: € 160.000 lan kumulatif 1,26 yuta.
Kaping 9 Rio: € 130.000 lan total 8,87 yuta.
Kaping 10 Thor: 120.000 € lan total 8,34 yuta.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.