Michelle Williams bakal dadi Janis Joplin ing biopic penyanyi kasebut

Michelle Williams arep nutup negosiasi main Janis Joplin ing biopik sing bakal diwiwiti direkam babagan penyanyi. Film kasebut bakal disutradarai dening Sean Durkin, sing ing taun 2011 sukses ngarahake "Martha Marcy May Marlene," sing nampilake pirang-pirang lagu dening Joplin ing trek musik kasebut.

Aktris kasebut wis sukses banget nalika main Marilyn Monroe ing "Mingguku karo Marilyn", peran sing malah entuk nominasi Oscar lan menang Golden Globe lan akeh penghargaan liyane. Kanthi karya paling anyar, "Manchester by the Sea", dheweke entuk ulasan sing apik, apamaneh ing Festival Film London sing bubar.

Sapa Janis Joplin?

Michelle Williams saiki bakal mlebu sepatune Janis Joplin, penyanyi rock and roll and blues sing duwe swara kuat lan napsirake saben lagu kanthi tenanan. Dheweke dadi misuwur ing taun 60-an, pisanan minangka bagean saka band Big Brother lan Holding Company lan banjur dadi seniman solo. Urip sing kebak emosi sing kuwat sing diakhiri nalika isih umur 27 taun amarga overdosis heroin.

Michelle Williams minangka Janis Joplin

Sadurunge Michelle Williams kayane prodhuser lagi groping Amy Adams lan Zooey Deschanel, nanging tanpa mangu-mangu ing kasus iki, dheweke luwih seneng karo aktris sing cocog karo peran kasebut kanthi sampurna. Nanging, proyek kasebut duwe sawetara masalah amarga perselisihan ukum, nanging muga-muga bisa ditindakake lan kita bisa nikmati kinerja aktris sing hebat sing ora dianggep regane kudune.

Luwih saka 30 film lan 3 nominasi Oscar minangka Aktris Terbaik, dheweke ujar akeh babagan karir Michelle Williams, lan Janis Joplin minangka peran sing bisa nggawe dheweke dadi calon kanggo menang patung emas sing ditunggu-tunggu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.