Film 'A Winter at the Beach' sing apik banget, film pertama Josh Boone

Greg Kinnear lan Jennifer Connelly ing adegan saka 'A Winter at the Beach' saka Josh Boone.

Greg Kinnear lan Jennifer Connelly ing adegan saka film 'Winter at the Beach' Josh Boone.

'Mangsa ing pantai (Macet tresno) ', ditulis lan disutradarai dening Josh Boone, Iki minangka drama komedi Amerika pungkasan sing teka saka Amerika Serikat, lan saiki mainake: Greg sadulur (Bill Borgens), Jennifer Connelly (Erica), Lily Collins (Samantha), Logan Lerman (Lou), Kristen Bell (Tricia), Nat Wolff (Rusty), Spencer Breslin (Jason) lan Liana Liberato (Kate), lan liya-liyane. 

Telung taun sawise pegatan, novelis veteran Bill Borgens (Greg Kinner) Dheweke ora bisa mandheg kepengin banget marang bekas garwane Erica, sing duwe keberanian kanggo nilar dheweke kanggo wong liya. Putrine sing independen, Samantha, sing nembe nerbitake novel pertamane, keweden amarga dheweke duwe hubungan pertama karo romantis sing ora duwe harapan. Kanggo sisihane, putrane sing isih enom, Rusty, nyoba golek pribadine dhewe minangka panulis fiksi lan uga dadi pacar saka bocah wadon impen sing duwe masalah nyata. Borgens bakal nemokake sawetara wahyu sing ngagetake babagan pungkasane dadi wiwitan.

'A Winter on the Beach' minangka debut debut dening Josh Boone, sing uga ditindakake ing skrip lan arah. Yen saliyane iki, asile apik tenan kaya sing wis ana, apa maneh sing bisa dijaluk? Proyek? Ya, dheweke uga duwe rong film ing kamar turu.
Lan 'Musim salju ing pantai' dikembangake kanthi cara sing akurat lan nyenengake, kanthi alami lan akrab ing antarane para juru jarwane sing kedadeyan ing layar. Kajaba iku, pakaryane apik banget karo Jennifer Connelly lan Lily Collins (ibu lan putri), kita bakal ngadhepi salah sawijining film sing pengin dideleng maneh. Babagan liyane, nyorot karya Greg Kinnear, sing nate nyulam maneh. Cekakipun, aja nganti lali karo lagu sing optimis, cerah lan nyenengake iki.

Informasi luwih lengkap - Cuplikan kanggo film "Lagu pungkasan" karo Hana Montana

Sumber - labutaca.net


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.