Transformer 2: Revenge of the Fallen Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=MY4_tGzTSXw&eurl=http://www.vayacine.com/&feature=player_embedded Seguimos con los trailers de las megaproducciones americanas más esperadas, en este caso, de la secuela de Transformers, subtitulada,…

Anyar saka Woody

Kanthi «Vicky Christina Barcelona« sing bubar dirilis, Woody Allen wis siyap ngrampungake karyane sing anyar, yaiku…

CinemaMun

Akeh pilihan sing ditawakake Internet kanggo para penggemar film, utawa kaya sing diarani dhewe, Cinephiles. Semangat ...

Nggoleki Penutupan

 Wis dingerteni, lan akeh sing diarani pungkasan babagan iki, manawa 2012 ditampilake ing ...

Gulung cepet joget

Kanggo penyayang film para penari, kayadene aku, kita ora bisa kliwat «Dance Flick«. Film anyar dening Damien Wayans,…

Lady Marian ing Notingham

Mark Strong, aktor Inggris, wis menehi komentar menyang koran negarane, The Telegraph, babagan sapa ...

Cuplikan kanggo "Push", plagiarisme saka seri Pahlawan

http://www.youtube.com/watch?v=nv5Rf78_ZsQ&eurl=http://extracine.com/2009/02/trailer-espanol-de-push/&feature=player_embedded Si estábais esperando que la serie Héroes se adaptara a la gran pantalla, ya no esperáis más porque llega…

Cuplikan Underworld 3, Munggah saka Lycans

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/x86cpx_underworld-la-rebelion-de-los-lican_shortfilms [/ dailymotion] Sukses rong bagean pisanan saka Underworld nyebabake perusahaan produksi nggawe sing nomer telu. ..

Pungkasan Affair

Mau bengi aku ndeleng film "The End of the Affair", sing jarwane bakal kaya "The Twilight of a Love"….

Transformer 2, trailer teaser pisanan

http://www.youtube.com/watch?v=Qdr0oGKewZY&eurl=http://www.blogdecine.com/&feature=player_embedded Ya está aquí el primer teaser trailer de Transformers 2: Revenge of the fallen, donde el CGI hace una…

GIJoe: Munggah saka Cobra, cuplikan penggoda

http://www.youtube.com/watch?v=dYZg_hq6r3U&eurl=http://www.blogdecine.com/2009/02/01-gi-joe-the-rise-of-cobra-teaser-trailer-y-fichas-de-los-personajes-principales&feature=player_embedded Ya está aquí el teaser trailer de G.I. Joe: The Rise of Cobra, dirigida por Stephen Sommers y que…

Ngundhuh Nancy

María Bello lan Jason Patrick lurus nalika keprungu jenenge, lan mesem nalika ngelingi film «Ngundhuh Nancy«….

Tom lan Jerry kanggo film

Kaya sing kedadeyan wiwit taun kepungkur (lan sadurunge uga), para produser gedhe wis mutusake muter kanthi aman, utawa ...

Hollywood uga kelingan

Ing Palomares, sawijining kutha Spanyol sisih kidul, ing taun 1966, loro pesawat Amerika Utara, pengebom B-52 lan bahan bakar bahan bakar KC-135, tabrakan ...

Sims bakal duwe film

Kayane aku kabeh ngerti (lan luwih saka 65 yuta salinan produk sing didol), "The Sims" yaiku ...

Chloe

Julianne Moore, Liam Neeson lan Amanda Seyfried. Apa maneh sing dikarepake? Luwih aman, nanging kanggo aku, iki ...

Diary Rum

Wis patang taun wiwit desas-desus sing padha dakkandhani saiki wis dirungokake. Nanging nalika iku ...

Yerikho menyang film?

Nalika seri TV Yerikho apokaliptik mandheg mandheg tanpa peringatan, akeh penggemar sing kecewa karo ...

Informan, enggal teka ...

Pakaryan sing luar biasa, mung amarga aku ngira meh sintesis aktor sing paling sampurna wis bisa ditindakake ...

Babagan adaptasi

Pirang-pirang dina kepungkur aku weruh, ing kursi tangan sing nyaman ing omah sing kepenak, lan ing layar amba sing ...

Trailer Resmi "A Todo Gas 4: Even Faster"

http://www.youtube.com/watch?v=slytkyNhu_s&eurl=http://www.blogdecine.com/&feature=player_embedded Ya os comenté la esperada vuelta de la saga A todo Gas con todos los actores de la primera…

Carol Natal

Thanks kanggo The Bad and Ugly kita nampa gambar pertama «Christmas Carol«, film pungkasan saka ...

bunraku

Salah sawijining Tindakan lan Petualangan, kaya ing bagean genre, ditampilake ing film «Bunraku«, disutradarai dening ...

Cuplikan kanggo Street Fighter, Legenda Chun Li

http://www.youtube.com/watch?v=AVRhzpseNGs&eurl=http://www.tublogdecine.es/&feature=player_embedded Mucho juego está dando en diversos blogs de cine, el Spin Off sobre uno de los personajes del mítico…

Sherlock Holmes

Lan kanggo para penggemar, semangat, lan luwih akeh, alat musik sensitif polisi, lan sing paling penting ...

Juliet

Film «Juliet«, sing isih durung duwe skrip, aktor, peralatan, adoh banget, mung duwe plot, mung dina iki dikonfirmasi ...

Roh

Pencipta "Sin City", lan "300", Frank Miller, ngasilake proposal anyar sing luar biasa. «Roh» ...

Jenny ing vitro

Skrip anyar dening Kate Angelo kanggo perusahaan produksi CBS Films anyar, nggawa Jennifer López bali menyang genre film ...

Development dipenjara

Seri liyane sing direncanakake bakal ditampilake ing layar amba yaiku Pengembangan Ditangkap. Seri sing wis diterbitake ...

kepethuk

Premiere liyane sing bakal teka ing wulan ngarep yaiku Watchmen. Film adhedhasar ...

Shrek kaping papat

Sekuel paling apik sing dakdeleng ing animasi bocah (lan ora sepira) nganti saiki. Ora ana pukulan sithik, ...

Terminator 4, trailer ing basa Spanyol

http://www.youtube.com/watch?v=PwRJpsYYngI&eurl=http://www.tublogdecine.es/trailers-y-clips/terminator-salvation-trailer-en-espanol-esta-dicho-todo/&feature=player_embedded ¡Joder, qué ganas! Después de ver este impresionante trailer de la esperada nueva película de la saga Terminator que…

Renee Zellweger, eksekutif anyar

http://www.youtube.com/watch?v=ldW9TWlw4N4 Vuelve la graciosa Renee Zellweger y lo hace con «New In Town» (Nueva en la Ciudad), una comedia dirigida…

Katherine Heigl dikandhani The Ugly Truth

http://www.youtube.com/watch?v=iblZOInZaLk Katherine Heigl (Un Lío Embarazoso, 27 vestidos) continúa en marcado ascenso y ahora traemos el trailer de su última…

"Nyebrang": Harrison Ford kelangan etika

http://www.youtube.com/watch?v=zWX65vj7pfc Recién editado, el trailer de la nueva película protagonizada por Harrison Ford ya está aquí. «Crossing Over» se llama…

"Fanboys", sawetara geeks Star Wars

http://www.youtube.com/watch?v=AM7xK-xQbk4 Ya se ha lanzado el trailer completo de la comedia «Fanboys«, una frikeada yanqui protagonizada por Sam Huntington, Chris…

Tennessee Williams Bali

Dheweke wis digawa menyang bioskop ing sawetara acara, lan mesthi sukses sing nggawe dheweke abadi ....

«Push», para mudha sing duwe masalah

http://www.youtube.com/watch?v=iuVMdGA5Y3E Trailer reccién editado de «Push«, un thriller dirigido por Paul McGuigan y protagonizado por Chris Evans, Dakota Fanning y…

BIG sing misuwur, biopik kontroversial

http://www.youtube.com/watch?v=bofDRvU70b0 El próximo 16 de enero se estrenará en Estados Unidos la biopic del rapero Christopher George Letore Wallace, conocido…

Sukses Vicky Cristina Barcelona

Kanthi udara minoritas. "Vicky Cristina Barcelona" ditembak dadi film kanggo para penonton sing pancen seneng banget karo Allen, nanging tanpa ...

Komersial TV kanggo «W»

http://www.youtube.com/watch?v=YQQT7dvz8YU Hace un par de meses habíamos visto el trailer de «W«, la película de Oliver Stone que gira en…

Klip pertama «Manajemen»

http://www.youtube.com/watch?v=oojSb6aUS_o El otro día mostramos la primera imagen de «Managament», la comedia protagonizada por Jennifer Aniston y Steve Zahn, dirigida…

Pratinjau klip «Wrestler»

http://www.youtube.com/watch?v=F2AstOrEEQE Antes del trailer, ya podemos ver un avence de «The Wrestler«, la película ganadora del Festival de Venecia, que…

Cuplikan kanggo "Sex Drive", komedi remaja

http://www.youtube.com/watch?v=QuYCPmmxNIs ¿Qué es «Sex Drive«? La nueva película destinada a captar la atención de los adolescentes en Estados Unidos: dirigida…

"Body of Lies", cuplikan ing HD

http://www.youtube.com/watch?v=vF4IVlpGjnw Tenemos aquí el trailer en HD de «Body of Lies», la película dirigida por Ridley Scott y protagonizada por…

Kevin Costner, "Bodyguard 2"

Saka Waterworld, Kevin Costner rada kecemplung nalika nerangake blockbuster. Salah sawijining sukses gedhe yaiku ...

The Goonies 2?

Iku mung desas desus, nanging rambutmu mandheg. Sawise bali saka Indiana Jones, apa bisa ...

Trailer: Ice Age 3

Salah sawijining sukses bioskop animasi ing jaman saiki yaiku bali. Ice Age wis kasunyatan, ...

Robin Williams Fireproof

Robin Williams, aktor sing ora bisa ditemokake - aktor sing hebat, sanajan, kadang uga "ekspresif" - ora mandheg. Dheweke wis ngancik 57 taun ...

"Surfer, Dhik", urip ing segara

http://www.youtube.com/watch?v=YPwFpYrPv94 Matthew McConaughey protagoniza «Surfer, Dude«, película de la cual ya podemos ver el trailer. Allí, un apasionado del surf…

"Abang", males dendham

http://www.youtube.com/watch?v=rGh1gWDccO8 El 8 de agosto se estrenará en Estados Unidos «Red«, un thriller protagonizado por Brian Cox, Robert Englund, Kyle…

Cuplikan Resmi Wall E

http://www.youtube.com/watch?v=UblUO0LjPUg Wall E esla nueva película «robótica» que se estrenará para finales de 2008, como véis arriba su trailer está…

Saw V, postere

Ing ngisor iki, poster film anyar ing Saw saga sing bakal dirilis sajrone taun 2008 iki….

'RocknRolla', warta liyane

Iki minangka salah sawijining film sing dakkarepake, utawa paling ora nalika nuduhake trailer saiki, kanggo ...

bolt

Bolt minangka film animasi sing diproduksi Disney. Bakal tekan Spanyol kanggo Natal taun iki lan ...

Cuplikan Bangsa Pati

Cuplikan iki minangka sing paling penting saka salah sawijining bioskop kritikus kekuwatan anyar sing ...

Pangeran Caspian, Nggawe

Yen kita wis ngobrol dina liyane babagan film anyar iki ing Chronicles of Narnia saga, apa luwih apik ...

"Film Bencana", parodi aneh

http://youtube.com/watch?v=P6WigNm1o5k El 29 de agosto, lo estudios 20th Century Fox lanzarán la película «Disaster Movie«, una parodia creada por Jason…

Film Seks lan Kutha

«Seks ing New York mania» kayane ora mandheg saya tuwuh lan ing Spanyol ora beda banget ...