Florinda Chico lunga

Florinda Chico, salah sawijining aktris pendukung paling penting ing bioskop Spanyol, tilar donya nalika yuswa 85 taun….

"Arthur": Russell Brand ora tanggung jawab

http://www.youtube.com/watch?v=pfUmNbUxe5U Interesante trailer de «Arthur», la película protagonizada por Russell Brand, Helen Mirren, Greta Gerwig, Luis Guzman, Nick Nolte y…

Natalie Portman lan Ashton Kutcher, ora ana kompromi

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xgebkb_no-strings-attached-red-band-trailer_shortfilms#from=embed&start=2 [/ dailymotion] Komedi anyar karo Natalie Portman, wektu iki karo Ashton Kutcher, sing main judhul 'No Strings Attached' ...

Aktor Vicente Haro tilar donya

Aktor Madrid terkenal Vicente Haro ninggalake kita sawetara dina kepungkur nalika yuswa wolung puluh taun, nuli ditinggalake ...

Aktor lan 29-S

Akeh aktor lan buruh saka jagad budaya wis negesake kepatuhan karo mogok umum ...

Lina Sanz, dobel Angelina Jolie

[dailymotion] http://www.dailymotion.com/video/xessvk_la-doble-de-angelina-jolie-es-espan_lifestyle?start=64#from=embed [/ dailymotion] Lina Sanz iku basa Spanyol lan dadi Jolie dobel Angelina ing "Uyah", film anyare. Ing video iki,…

Zsa Zsa Gabor bakal langgeng

Frederic Anhalt, garwane aktris populer Zsa Zsa Gabor, negesake marang pers manawa aktris veteran Hongaria-Amerika kasebut ...

"Machete": Lindsay Lohan wuda kabeh

http://www.youtube.com/watch?v=T63_ORJfwcA Este es un anuncio de la TV norteamericana de la próxima película «Machete«, de la cual ya vimos el…

Sylvester Stallone ora "bisu"

Aktor, panulis skrip lan sutradara Sylvester Stallone wis ngeluh ing wawancara anyar sing dheweke njupuk wong bodho ...

«File 39»: trailer anyar

http://www.youtube.com/watch?v=GdlIVA2VG9Y Tras idas y vueltas, el thriller de terror ‘Expediente 39‘ protagonizado por Renée Zellweger nos ofrece un nuevo trailer,…

Lindsay Lohan minangka Linda Lovelace

http://www.youtube.com/watch?v=RtPfvfQy7Fk Ya podemos ver este video donde Lindsay Lohan se sacó fotos promocionales para su nueva película «Inferno«, donde será…

Stallone ngrusak Youtube

Gagasan sing apik lan asli kanggo produksi film «The Expendables«, ing ngendi Sylvester Stallone secara harfiah ngrusak YouTube ...

Angelina Jolie Jerk

Amerika Serikat wis plester karo wajah Angelia Jolie kanggo perdana "Asin", sing kepengin dadi ...

Mel Gibson ora nemu wakil

Mel Gibson wis kelangan kemungkinan diwakili dening salah sawijining agensi film sing paling penting ing ...

Lindsay Lohan: 90 dina kunjara

http://www.youtube.com/watch?v=i4ecalhMxdY Finalmente, Lindsay Lohan fue sentenciada a 90 días de cárcel por violar los términos de su libertad provisional por…

"Abang": Bruce Willis lolos saka CIA

http://www.youtube.com/watch?v=_bgNxe5rv6s Ya tenemos online el trailer de «Red«, película protagonizada por un elenco de escepción que incluye a Bruce Willis,…

Pamit kanggo Dennis Hopper

Dennis Hopper, aktor Amerika sing bergengsi, korban kanker prostat, wis budhal. Hopper yuswa 74 taun lan ...

Antonio Ozores tilar donya

Antonio Ozores, salah sawijining aktor lan direktur bioskop Spanyol sing paling berpengaruh ing negara kita, ...

Jason Momoa wis "Conan"

Gambar pertama Jason Momoa ing peran «Conan the Barbarian« wis metu, film sing saiki lagi ...

Emma Stone bali kanthi "Gampang A"

http://www.youtube.com/watch?v=SygzWxkI2dQ La joven Emma Stone vuelve con la comedia «Easy A» junto a nombres como los de Amanda Bynes, Stanley…

Jonny Depp bakal bali maneh

Aktor Jonny Depp kaget amarga kepengin ngarahake dokumenter biografi babagan musisi lan gitaris grup «The…

Invictus

Gambar Warner Bros, sing ana gandhengane karo Spyglass Entertainment, kaget karo para pecinta film kanthi rilis anyar: Invictus. Ing…

Bangsal, bali John Carpenter

Direktur klasik sing misuwur kaya La Niebla lan La Cosa bali menyang bioskop kanthi film barunya, The Ward….

Aktris sing paling duwe bathi

Majalah Forbes sing kondhang wis nerbitake 100 aktris sing paling nguntungake ing Hollywood lan sanajan sampeyan ora…