"Joanne", nuduhake sisih minimalis lan diffuse Lady Gaga

Joanna Lady Gaga

Wiwit dina Jumuah (21) album anyar saka Lady Gaga, 'Joanne' wis didol, conto minimalis lan kasebar saka bakat penyanyi lan panulis lagu Amerika populer. Album studio kaping lima Lady Gaga duwe total sewelas lagu sing durung dirilis ing versi standar lan patbelas ing versi deluxe.

Dirilis dening Interscope Records ing saindenging jagad, 'Joanne', Lady Gaga anyar, Dheweke duwe produksi penyanyi kasebut dhewe karo para tokoh kayata Mark Ronson, BloodPop, Kevin Parker lan produser tradhisine, RedOne (Poker Face, Bad Romance, Yudas, lan liya-liyane).

Kaya biasane kanggo pirang-pirang album, Lady Gaga nggawe maneh awake dhewe karo 'Joanne', album sing pengin dipuji kanggo bulik sing tilar donya nalika yuswa 19 taun lan uga wis njupuk arah musik anyar, nggawa dheweke njelajah wilayah musik anyar kanthi tema macem-macem genre sing ngluwihi pop, kalebu negara lan rock.

Lady Gaga terus nyoba, kadang-kadang ora cukup nasib tinimbang wong liya, lan ing kasus 'Joanne' wis nyelehake eksentrik kanggo nggawe album kanthi semangat minimalis, sing ora katon wani utawa radikal, sanajan cukup rasional lan tliti ing saben komposisi, makili replika biyen uga pop komersial sing ngubengi dheweke.

Lady Gaga wis sukses ngubengi awake dhewe karo sawetara panulis lagu lan musisi paling apik saiki, ing antawisipun nyipta rekruten Florence Welch, Mark Ronson, Josh Homme (Queens Of The Stone Age), Josh Tillman (Father John Misty) utawa Beck, tim tingkat pertama sing nguatake kualitas musik sing ditawakake 'Joanne'.

Kanggo sawetara pangritik 'Joanne' katon kaya album sing mbingungake lan krisis identitas sing jelas intine, dene sing liya mung conto sing Lady Gaga bisa njelajah luwih saka sing dituduhake nganti saiki, sanajan seni bakate isih ana trek sing bener.

https://www.youtube.com/watch?v=WcBIijS6kZ8


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.