Ekipi editorial

Më jep kohë të lirë u themelua në vitin 2017 me qëllim të sjelljes së analizës dhe lajmeve të fundit të bota e filmit për përdoruesit tanë të internetit. Këtu do të gjeni një numër të madh artikujsh për filmat e të gjitha subjekteve, si dhe botën e muzikës. Nga histori muzikore, homazhe muzikore, duke kaluar nëpër lajmet e fundit nga grupet më të rëndësishme të kohës sonë dhe ato të mëparshme.

Të gjithë këta artikuj janë prodhuar nga ekipi ynë fantastik i shkrimtarëve, të cilin mund ta shihni më poshtë. Nëse dëshironi të bashkoheni me ta mund të na kontaktoni përmes formë tjetërMe Nëse, nga ana tjetër, dëshironi të shihni të gjithë listën e temave të mbuluara në faqe dhe të organizuara sipas kategorive, mund të vizitoni kjo faqe.

Ish-redaktorët

  • Gabriela moran

    I dua filmat dhe muzikën. Unë jam gjithmonë i vëmendshëm për publikimet e reja, qoftë në internet, revista, ... çfarëdo! Një nga planet e mia më të mira është të kaloj një pasdite dembele me një të dashur ... forshtë për më të mirën. Dhe gjithashtu më pëlqen të shkruaj dhe të ndaj gjithçka që mundem për atë që po ndodh në botën e argëtimit.