Gabriela moran

I dua filmat dhe muzikën. Unë jam gjithmonë i vëmendshëm për publikimet e reja, qoftë në internet, revista, ... çfarëdo! Një nga planet e mia më të mira është të kaloj një pasdite dembele me një të dashur ... forshtë për më të mirën. Dhe gjithashtu më pëlqen të shkruaj dhe të ndaj gjithçka që mundem për atë që po ndodh në botën e argëtimit.