Seksionet

En Më jep kohë të lirë ne jemi të apasionuar pas kinemasë dhe muzikës, kështu që ato janë fokusi ynë kryesor i vëmendjes. Përveç kësaj, ne merremi me të gjitha zhanret e momentit dhe të epokave të mëparshme, nga kinemaja më klasike e luftës deri te filmat më të fundit të animacionit superhero.

Në fushën muzikore, ne e duam muzikën xhaz, flamenco dhe punk. Çfarë përzierje, apo? Kjo është e mundur vetëm falë tonës ekipi editorial, të cilat plotësojnë njëra-tjetrën në mënyrë perfekte për ta bërë Dame Ocio faqen më të plotë të spanjishtfolësve në këto tema.