Wawancara sareng Lauri, penyanyi The Rasmus

rasmus

Sababaraha dinten sateuacan band Finlandia dimaénkeun di stadion Luna Park di Buenos Aires, wartawan Clarín Nicolás Melandri tiasa ngobrol sareng penyanyi ngora na, Lauri Johannes Ylonen.

Anu payuneun poék anu nempatkeun bulu dina sirahna, émut waktos nalika anjeunna racks, anjeunna nyebut kagumanana pikeun Nirvana sareng Beureum Panas cabé cabé sareng diaku salaku jalma anu peka pisan.

The Rasmus sumping nampilkeun ka Argentina album katujuh na, judulna Mawar Hideung, anu ti saprak 2008 sareng babarengan dileupaskeun ku mérek catetan Dinasti Recordings, Universal Music and Playground Music Skandinavia.

La tatanyaan lengkep:

Dina lagu "Éra" sareng "Kuring sorangan" anjeun nyarioskeun narkoba. Naon hubungan anjeun sareng aranjeunna?
Kami parantos nyobian sababaraha tapi kuring sieun pisan ka aranjeunna. Kuring jalma anu sénsitip pisan, malah kuring ngarasa yén nginum alkohol lieur teuing kuring. Kuring hirup kalayan gancang, henteu masalah naon anu kuring lakukeun. Janten kuring henteu peryogi dosis tambahan tina hiji hal. Éta bakal janten kasalahan pikeun kuring.
Anjeun resep resep nyetak ... Naha The Rasmus bakal ngarobih gaya musik?
Jigana urang ngarobih sareng urang kedah robih sepanjang waktos. Éta gaya band. Kusabab di awalna urang biasa ngagabungkeun hal-hal anu urang resep, sapertos Red Hot Chili Peppers atanapi Nirvana.
Naon anu urang tiasa ngarepkeun acara dina Rebo?
Sering kali kami nyusun daptar lagu nyalira. Kami ngalakukeun éta dumasar kana naon anu dipénta ku pengikut pikeun MySpace. Pokokna, akhir-akhir ieu kami nuju improvisasi sareng kami naroskeun ka pemirsa salami acara naon lagu anu aranjeunna pikahoyong pikeun urang maénkeun atanapi urang ningali poster jalma-jalma anu resep penggemar.
Naon éta sapertos damel sareng produser Desmond Child?
Anjeunna ngintunkeun kuring email anu nyebatkeun 'Abdi hoyong damel sareng anjeun' sareng lucu pisan sabab kuring ngarasa ngora pisan di gigireunna ... Kami ngan jalma ngora ti Finlandia.

sumber: Clarín


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.