Lady Gaga, video pikeun "Lahir ku Jalan Ieu"

Ahirna Lady Gaga ngaluncurkeun klip pidéo énggalna pikeun lagu «Dilahirkeun Jalan Ieu«, The sawangan mimiti albeum anyar na tina ngaran anu sarua anu bakal dirilis dina sababaraha bulan.

Éta mangrupikeun klip langkung ti 7 menit anu moal kaget sapertos produksi visualna sateuacana, tapi kedah dipikanyaho yén koreografi - ku Laurieann Gibson - mangrupikeun kelas munggaran. Ieu diarahkeun ku Nick Knight.

Inget yen album anyar vokalis bakal boga 17 lagu, sarta single kadua bakal "Yudas". Éta badé kaluar di panjuru dunya dina 23 Méi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.