Vicentico perdana pidéo pikeun "Lansekap"

http://www.youtube.com/watch?v=mES2mqv1kx4

«Lansekap»Mangrupikeun pidéo anyar tina Vincentian, anu mangrupikeun versi tina Franco Simone sareng janten tema resmi «Janda », pilem dibintanginya Grace Borges y Valeria Bertuccelli, pamajikan panyanyi.

Pilem ieu diarahkeun ku Marcos Carnevale sareng bakal dileupaskeun tanggal 18 Agustus. Carita ieu museur ka Elena (Borges), sutradara dokumenter anu kawéntar, anu nalika salakina maot, mendakan yén anjeunna ngagaduhan kakasih (Bertuccelli). Salakina, di buruan maot, nyungkeun anjeunna jaga awéwé ngora.

Nanging, Elena mimitina nolak anjeunna sareng awéwé ngora nyobian bunuh diri, tapi tetep. Elena, disudut ku janjina, mutuskeun nyandak anjeunna cicing sareng anjeunna dugi mojang awéwé pulih.

Lalajo trailer pikeun «Randa» di ActualidadCine


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.