Thalía nyebarkeun 'Primera Fila' di Spanyol

thalia

Thalia deui: penyanyi Méksiko bakal diterbitkeun dina 9 Pébruari di Spanyol album anyar na 'Baris Kahiji', diédit ku Sony BMG, anu, sapertos urang parantos gaduh, mangrupikeun CD + DVD anu direkam langsung.

«Saumur hirup kuring ngagaduhan niat sareng kahoyong ngadamel albeum sapertos 'Primera Fila', kalayan lagu-lagu anu hébat nilai sareng musisi anu pangsaéna, pikeun nganyatakeun diri salaku palaku. Tapi kuring henteu kantos mendakan batur sapagawean, sekutu anu kuring peryogikeun pikeun ngajantenkeun ideu ieu janten kanyataan yén kuring tetep dina jero haté.", Cenah.

Albeum ieu dirékam di Bank United Center di Rajana, dina produksi artistik tina Aureo Baquero sareng salakina Tommy mottola dina produksi éksékutip. Éta kalebet 13 lagu, diantarana "Amor a la mexicana", "Antara laut sareng bintang" atanapi "Piel Morena".


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.