Sínkope: «Rosendo mangrupakeun bapak batu»

tilelep

Synkope, benteng batu di Extremadura, nyebarkeun albeum studio kasapuluhna sakedap "ku cara kréatip anu saé", anu dikandung tématatis ku cawad tina tingkat pangangguran anu luhur atanapi upeti ka tokoh musik sapertos Rosendo Pasar. Judul padamelan nyaéta 'Musium bar anu digosok'sareng dikaluarkeun ku Rock Estatal Records.

«Rosendo mangrupikeun bapak batu sareng sumber anu mana seueur band parantos nginum seueur. Anjeunna pantes nyayogikeun lagu sareng pangakuan, langkung ti hiji alun-alun atanapi jalan anu di jaga ku saurang politikus ", saur gitaris sareng komposer Juan Flores, Chino, anu ogé parantos damel salaku produser albeum énggal. Tina padamelan ieu urang parantos ningali klip single "The Cauldron sareng Nu Haus”, Dilalakonkeun ku Aarón Pérez sareng ko-sutradara sareng penyanyi Vito Iñiguez, dumasar kana ideu aslina ku vokalis band na nyalira.

Salian ti Rosendo, anu ngarékam frase, ogé ilubiung dina Enrique Villarreal, el Drogas, kalayan saha aranjeunna ngajalin hubungan anu caket sateuacanna dina festival. Biasa berjuang dina dunya musik (albeum sapertos "Wengi ieu pantes babak séjén" dimungkinkeun berkat pembiayaan mandiri), kali ieu kontrak promosi ngamungkinkeun aranjeunna, diantarana waé, pikeun méréskeun studio anu langkung saé, Estudio Uno de Colmenar Viejo (Madrid).

"Anu bobo sareng aliran", nunjukkeun Flores, anu negeskeun yén albeum ieu parantos néwak aranjeunna "ku cara kreatif anu saé sareng perlu dimangpaatkeun", ogé alternatip sareng pagelaranana parantos ngajantenkeun karya ieu "mangrupikeun cerminan anu leres tina naon anu live band, anu pang luhurna kusabab perlakuan». Wisata di Synkope Dimimitian énjing, 28 Maret di Sarrión (Teruel) sareng badé diteruskeun dina 10 April di Bilbao (Panggung Live room), tanggal 11 di Oviedo (kamar Whippoorwill) sareng tanggal 1 Méi di Villarrobledo (Albacete), di Festival Viñarrock.

Inpormasi lengkep | "El Caldero y La Sed": Synkope majukeun deuiana

Ngalangkungan | Astuti Muhtar


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.