Serial TV pangsaéna 2018

Séri pangsaéna 2018

Kusabab ledakan platform streaming, kami kakeunaan seueur eusi tina séri dina internét sareng televisi. Dinten ayeuna aranjeunna parantos janten salah sahiji kecanduan utama sareng beuki hésé milih judul anu anjeun bakal nanem modal jam-jaman anjeun. Aya platform anu béda anu kalebet eusi kualitas. Netflix, Amazon Prime sareng HBO mangrupikeun tilu platform anu kasohor pikeun jinis eusi ieu. Dina tulisan ieu kuring nampilkeun daptar sareng lima séri pangsaéna 2018 tina masing-masing sahijina. Ngawengku gandeng!

Pilihan dumasar kana tingkat pamirsa séri anu sayogi sareng musim anu béda-béda.

Netflix

Éta platform anu paling sering dianggo sareng diawalan dina 2010. Éta diaku salaku platform streaming anu munggaran kalayan peluncuran massa anu suksés. Éta sayogi sacara praktis di panjuru dunya kecuali Cina (henteu kaasup Hong Kong sareng Macao), Suriah sareng Koréa Kalér.

Serial anu anjeun teu tiasa lasut nyaéta kieu:

1. Imah Kertas

Éta diakuan salaku siri nyarios non-Inggris paling luhur dina sajarah Netflix. Plot dipuseurkeun kana a perampokan Pabrik Mint sareng Perangko Nasional, direncanakeun sacara teu sampurna ku "The Professor." Sarua anu ngahimpun tim penjahat anu khusus di daérah anu béda-béda. Masing-masing nganggo nami samaran, urang mendakan Tokyo, Berlin, Nairobi, Moskow, Rio, Denver sareng Helsinki dibungkus rencana anu bakal nyandak giliran anu teu disangka-sangka dimana diperyogikeun pikeun hasil pikeun ngahontal tujuan.

Kami mendakan sandera, juru rundingan, pulisi sareng seueur tindakan anu bakal ngajagi anjeun dina ujung korsi anjeun dugi ka akhir pisan.

2. Karbon dirobah

Dina waktos anu payun, masarakat parantos dirobih ku téknologi. Janten jalma anu nolak agama ngagaduhan kamungkinan transkend dina waktos sareng janten abadi ku cara anu tangtu sedengkeun susuk anu ngandung sadaya inpormasi ingetan sareng nurani masing-masing jalma dilestarikan utuh. Susuk ieu disimpen dina tulang tonggong beuheung sareng ditanamkeun dina awak manusa anu tiasa ditukeurkeun sareng polah salaku "panutup".

Protagonisna nyaéta Takeshi Kovacs, anjeunna mangrupikeun tilas prajurit pemberontak anu dipésér sareng "dihirupkeun deui" saatos abad ku salah saurang lalaki anu paling kuat anu dikirim dina misi khusus. Pahala: kabébasan sareng rejeki!

Kovacs satuju, angkat damel, sareng mendakan bebeneran anu teu disangka-sangka ngeunaan kahirupanana sorangan.

3. Gadis Kabel

Atur dina taun 20an, séri na nyaritakeun opat babaturan anu kenal silih damel salaku operator telepon di perusahaan telekomunikasi pangpentingna ayeuna di Madrid. Masing-masing protagonis ngaraos kajebak dina kulawarga sareng aspek sosial anu béda. Aranjeunna didaptarkeun pikeun ngarusak paradigma ngeunaan naon anu diarepkeun ku masarakat pikeun aranjeunna.

Dina waktos anu sami a segitiga cinta antara protagonis utama, kabogoh budak leutik na sareng anu gaduh perusahaan. Di sakurilingna aya drama anu teu aya tungtungna pinuh ku kabingungan, cinta anu gairah sareng pengkhianatan. Usum kadua ngagaduhan awal anu teu disangka-sangka anu nempatkeun kabébasan protagonis dina résiko sabab tiasa nganggap dirina kaserang rajapati.

4. 13 Alesan Naha

Carita Hanna Baker henteu réngsé dicarioskeun, usum kadua nyaéta ngeunaan gugatan kolotna ngalawan Liberty High. Dina prosés sidang, Rahasia kapendak anu ngajantenkeun langkung ti hiji jalma ngageter. Musim ieu, jepretan nembongan salaku alat panyilidikan

Kecanduan, bunuh diri, kelamin, panggunaan senjata sareng seksualitas teras janten tema utama séri. Nyiapkeun lambung anjeun pikeun sababaraha bab anu ngandung adegan anu cukup kuat.

5. The Alienist

Mangrupikeun Thriller psikologis tina sapuluh épisode anu ngawangun séri anu ditetepkeun dina abad ka-XNUMX New York sareng dibintanginya Dakota Fanning, Daniel Brühl sareng Luke Evans. Kami mendakan a Pembunuh ritual anu ngalakukeun seueur rajapati jahat. Komisaris muka kasus anu sacara rahasia ditalungtik ku wartawan, sekretaris departemen pulisi sareng psikolog kriminal. Anu terakhir anu dikenal salaku "alienis" nalungtik patologi sareng tingkah laku nyimpang jalma anu aya diluareun dirina.

Amazon Perdana

Platform penjualan online terkemuka mutuskeun pikeun ngagedéan bisnis na ngajalankeun versi Perdana di 2017. Salajengna kuring nampilkeun séri pangsaéna anu ditawarkeun ku Amazon Prime Video:

1. Goliat

Éta nyaritakeun Billy Mcbride, a pengacara anu dipecat ku sungut anjeunna ngabantosan mendakan. Billy janten bek biasa-biasa waé sareng murag kana alkohol. Engké anjeunna diulem gabung a perangna légal ngalawan teguh lami anjeun sareng anjeun gaduh kasempetan pikeun nebus diri. Usum kadua maksa anjeunna ngalaksanakeun hukum deui pikeun ngabantosan putra sobatna, anu dituduh nganggo tuduhan rajapati dua kali. Salila plot kota Los Angeles mendakan konspirasi anu hébat.

2. Lalaki di Istana Tinggi

Éta ngagaduhan dua musim sareng katilu pikeun dileupaskeun dina 2018. Plotna nyaritakeun skénario anu Perang Dunya Kadua henteu éléh ku Sekutu. Pertimbangkeun kanyataan anu béda tibatan dunya ayeuna dimana Amérika Serikat dibagi kana zona anu dikawasa ku Nazi sareng Jepang. Hitler meunang perang!

3. transparan

Mangrupikeun komédi dramatis Amérika anu carita na nyaritakeun konvérsi transgender ka sepuh: Mort janten Maura Pfefferman. Plotna ngalibatkeun sakabeh kulawarga anu diwangun ku tilu barudak anu mandiri sareng tilas pamajikan.

Transparan nyaéta Amazon Prime's Most Awarded Series: Anjeunna parantos kéngingkeun penghargaan kanggo séri komédi anu pangsaéna sareng aktor salami Golden Globes ka 72. Dugi ka ayeuna, parantos aya opat musim, anu munggaran dimimitian di 2014.

4. Dewa Amérika

Shadow Moon, penjahat anu nembé dileupaskeun tina panjara sareng nyanghareupan pupusna pamajikanana. Di dunya anu anjeunna henteu ngartos, anjeunna mendakan Mr Rebo anu nawiskeun anjeunna damel salaku asistén sareng pangawal. Kalangkang aya dina dunya anu béda anu aya sihir sareng kami mendakan dewa-dewa lami anu sieun janten teu relevan kusabab téknologi sareng dewa-dewa anyar.

5. Sneaky Pete

Marius kaluar tina panjara sareng niru-niru batur sélulérna dingaranan Pete. Anjeunna ngahijikeun deui sareng kulawarga Pete nyata sareng mendakan masalah ageung anu anjeunna ogé kedah diungkulan. Kulawarga anyar henteu mendakan sareng anjeunna neraskeun charade.

HBO

Nawarkeun judul tina séri Amérika sorangan tina saluran televisi kabel cenah. Peluncuranana di Spanyol nyaéta bulan Nopémber 2016 dina kolaborasi sareng Vodafone sareng ngagaduhan dua modalitas di nagara éta:

  1. HBO: eusi biasa pikeun murangkalih, nonoman sareng déwasa kalayan kontén ageung sareng pilem tina sagala jinis
  2. Kulawarga HBO: Diarahkeun khusus pikeun pemirsa budak-ngora. Eusina cocog pikeun sagala umur

Lima séri pangsaéna 2018 dina platform ieu nyaéta anu didadarkeun di handap ieu:

1. Kaulinan singgasana

Mangrupikeun salah sahiji séri tersukses taun-taun ayeuna kalayan tingkat pamirsa anu hadé. Kalayan usum dalapan dugi ka perdana di 2019, urang mendakan salamina gelut antara kulawarga mulya pikeun ngadominasi tujuh karajaan sareng nyandak tahta beusi. Ngaran tukang Stark, Baratheon, Lannister, Targaryen, Greyjoy, Tully sareng Arryn ngagaduhan karakter anu masihan séri anu unik sareng fiksi. Dina gilirannana, aranjeunna sadayana ngagaduhan White Walkers salaku musuh umum. Éta pasti séri anu anjeun moal sono!

Anjeun dina waktosna kanggo néwak sateuacan perdana usum pamungkas di 2019.

2. Dongeng Abdi

Serial anu anyar sareng anu terkenal nyaéta ngeunaan carita Offred, awéwé anu damel salaku budak séks. Carita na lumangsung dina a masarakat fictitious sareng depopulated dimana awéwé dianggap milik nagara. Aya sababaraha awéwé anu subur, anu kapaksa ngalayanan kulawarga anu jegud sareng ngahasilkeun barudak pikeun nambahan jumlah penduduk. Protagonis gelut pikeun megatkeun rezim sareng pulih deui putra anu parantos dicandak ti anjeunna.

Usum kadua dibuka dina bulan Juli 2018 sareng janji bakal ngahasilkeun langkung kontropérsi.

3. Bohong Leutik Ageung

Kalayan pamaén hébat anu dibéntangan ku Nicole Kidman, Reese Whiterspoon sareng Shailene Woodley, carita na dipuseurkeun kana tilu ibu rumah tangga anu sigana sampurna. Skandal sosial Covert kakeunaan sareng protagonis aya hubunganana dina a panyilidikan rajapati.

Séri ieu direncanakeun salaku mini-seri sareng nyapu panghargaan serikat di 2017. séri ieu jadi acclaimed yén usum kadua anu Meryl Streep bakal gabung aya dina karya.

4. Detektif Leres

Diluncurkeun dina 2014, True Detective nampilkeun a Carita investigasi pulisi sareng pamaén independen dina unggal usum. Unggal plot muter-muter kasus rajapati: Usum 1 diideuan ku pembunuh sérial anu diburu salami 17 taun, sedengkeun usum 2 didasarkeun kana rajapati saurang politikus California anu korup.

Dina bulan Agustus 2017, usum katilu diumumkeun sareng teu acan dihasilkeun.

5. Westworld

Westworld nyaéta Taman hiburan futuristik anu dijalankeun ku host anu khusus: robot. Tujuan tamanna nyaéta indulge lamunan datang wae ngalangkungan kasadaran jijieunan dina lingkungan Kulon Kulon Amérika. Datang tiasa ngalakukeun lamunan naon waé, kalebet tindakan haram sapertos rajapati sareng perkosa.

Séri ieu ngagaduhan dua musim sareng kalebet Anthony Hopkins diantara palaku na, ogé Evan Rachel Wood sareng Ed Harris.

Sakumaha anjeun bakal ningali, anjeun parantos gaduh 15 judul digolongkeun suksés di 2018 sareng anu pamilihna kalebet jinis anu béda. Ayeuna enya! Ngarasakeun jam-jam ieu sareng jaminan yén pilihan anjeun bakal pantes.

Serial streaming pangsaéna 2018

Ayeuna, upami anjeun parantos ningali sadaya séri atanapi kedah mendakan pilihan anu sanés, anjeun tiasa konsultasi katalog platform streaming sanés sapertos Movistar +, Rakuten TV, Filmin, YouTube TV atanapi Hulu. Kami arepkeun anjeun resep daptar serial televisi anu pangsaéna taun ieu!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.