'Saatos Bumi', naon anu janten ...

'Saatos Bumi' sareng Jaden Smith sareng Will Smith, putra sareng bapak.

'Saatos Bumi' ngahijikeun putra sareng bapak, Jaden Smith sareng Will Smith, dina layar ageung.

Saatos Bumi (Sarébu AE), Dina arahan M. Night Shyamalan, éta sumping dinten Jumaah kamari langsung ti Amérika Serikat dina layar kamar kami. Pilem anu parantos dipayunkeun ku promosi anu kuat, dipidangkeun, sareng anu sanésna, ku: Will Smith (Cypher Raige) Jaden Smith (Kita Raige), sophie okonedo (Faia Raige) sareng Zoe Isabella Kravitz (Senshi Raige).

Naskahna, ku M. Wengi Shyamalan sareng Gary Whitta; Dumasar kana argumen ku Will Smith, éta nempatkeun urang dina badarat darurat di mana anom Kitai Raige sareng ramana Cypher. kajebak di planet Bumi, 1.000 taun saatos serangkaian musibah kajadian maksa Kamanusaan kabur ti bumi. Kalayan Cypher luka parah, Kitai kedah ngamimitian perjalanan anu bahaya pikeun ngirim sinyal marabahaya, nyanghareup ka daérah anu teu dikenal, spésiés sato anyar anu ayeuna maréntah planét sareng mahluk alien anu teu tiasa dibendung anu kabur nalika kacilakaan. Bapa sareng putra kedah diajar damel babarengan sareng silih percanten upami aranjeunna hoyong gaduh kasempetan kanggo balik ka bumi.

Sanaos pendekatan 'After Earth' pikaresepeun pisan, sareng anu leres nyaéta film siga anu gaduh kamungkinan janten salah sahiji pilem petualangan anu nandakeun waktos, tapi hanjakalna, wirahma na henteu leres-leres leres sareng aspék téknis anu leres, tapi sakedik deui, sareng aranjeunna henteu pikasieuneun pisan. 

Sanaos kitu, pilem na henteu goréng, sareng teu merhatoskeun kirangna laju anu langkung frenétis, leres pisan Will Smith masihan karakterna tiis anu diperyogikeun, sareng putrana, Jaden Smith henteu menonjol, tapi ogé henteu salah. Janten Kami ngarékoméndasikeun anjeun nyobian.

Inpormasi lengkep - Will Smith balik layar dina pilem ngeunaan Kain sareng Habel

Sumber - labutaca.net


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.