Runtuyan romantis anu pangsaéna

Runtuyan romantis anu pangsaéna

ayeuna teh séri dina internét atanapi televisi mangrupikeun dasar tina kahirupan urang unggal dinten. Aya seueur jinis, tapi aya hiji pernah kaluar tina gaya: kabogohan! Kusabab kitu kuring nampilkeun a Pilihan ekslusif sareng séri romantis anu pangsaéna.

Asmara mangrupikeun poko anu dipikaresep umum pikeun kanyataan sareng fiksi. Hubungan cinta pikaresepeun sareng teu pasti - ogé rumit pisan! Ngagabungkeun pipikiran, parasaan sareng polah ngabebaskeun carita anu teu aya watesna sareng sagala rupa hasil, anu digunakeun pikeun ngembangkeun kontén dina industri hiburan.

Rasakeun pilihan kami ku séri romantis anu pangsaéna ti ayeuna-ayeuna.!

Kelamin di New York

Kelamin di New York, mangrupikeun bagian tina séri romantis anu pangsaéna ti ayeuna-ayeuna

Mangrupikeun séri Amérika kalayan tingkat pamirsa anu luhur anu lumangsung genep taun (1998 dugi ka 2004) kalayan total genep musim. Plot na nyaéta disetél di New York City. Kami mendakan opat awéwé salaku protagonis: Carrie, Miranda, Charlotte sareng Samantha.

Éta dicirikeun ku ngagambarkeun gaya hirup awéwé di dunya modéren sareng di kota ageung: masalah cinta sareng damel, konflik antarpribadi sareng fokus hébat kana silaturahim sareng babarayaan grup babaturan ieu mangrupikeun téma utama. Éta mangrupikeun séri romantis anu pangsaéna!

Kami mendakan dina unggal épisode pangalaman anyar pikeun protagonis anu ngalibetkeun pasanganana, padamelan sareng seueur séks! Séri ngarecah paradigma ngeunaan peran anu dimaénkeun ku awéwé dina topik anu terakhir disebatkeun.

Sacara umum, unggal episode ngakibatkeun réfléksi ngeunaan kahirupan sareng hubungan romantis sareng interpersonal anu saluyu sareng aspirasi unggal karakter.

Tina sajarah "Seks di New York" dua film dileupaskeun anu dirilis dina taun 2008 sareng 2010, aya spekulasi ngeunaan bagian katilu tapi partisipasi salah saurang tokoh protagonis utama anu dipertaruhkan.

Anjeun tiasa mendakan kontén sadaya musim dina platform digital HBO sareng Amazon!

Cahaya bulan

Cahaya bulan

Ieu téh hiji Palasik televisi Amérika dibintanginya ayeuna aktor Hollywood anu kawéntar Bruce Willis sareng aktris Cybyll Shepperd.

Caritana dicaritakeun a agén detektif diwangun ku tilas modél namina Maddie Heyes sareng David Addison. Dina unggal édisi séri kasus katingali direngsekeun dina waktos anu sami sareng hubungan séntiméntal antara dua tuwuh.

Éta dijalankeun salami opat taun: antara taun 1985 sareng 1989. Anjeun tiasa mendakan séri dina Amazon Prime.

Gilmore Girls

Budak awéwé Gilmore

Dijieun ku Amy Sherman-Palladino, éta mangrupikeun séri anu ngalibatkeun romansa, drama, sareng komedi. Bintangna indung tunggal sareng putri rumaja na, anu dina gilirannana, sapertos babaturan deukeut. Éta diayakeun salami tujuh taun kalayan perdana usum per taun.

Carita ieu nyaritakeun kahirupan Lorelai, anu ngalahirkeun Rory nalika nonoman sareng asalna ti kulawarga jegud. Anjeunna berontak ngalawan kolotna anu ngendalikeun sareng mutuskeun angkat ti imah dina umur dini pikeun ngangkat putri nyalira. Kalayan seueur usaha, anjeunna tiasa kéngingkeun hotél alit anu dijalankeunana sareng dimana dua urang rerencangan caket na kolaborasi.

Séri ieu dimimitian sababaraha taun ka pengker, nalika anjeunna angkat ka kolotna pikeun ngadukung putu awewe ku pendidikanana. Kulawarga ngahijikeun deui sareng awéwé Gilmore ngiringan tuangeun mingguan di bumi nini-nini.

Di sisi anu sanésna, Rory mangrupikeun nonoman anu conto: anjeunna tanggung jawab, geulis, asih, calakan sareng gaduh kabogoh munggaran anu sampurna. Sapanjang musim munggaran kami mendakan kumaha anjeunna diajar nungkulan masalah sakola, béda sosial sareng urusan cinta anu nyusahkeun dinten ka poé. Éta nunjukkeun kamekaran pribadi anjeunna dugi ka lulus ti kuliah sareng janten reporter.

Duanana protagonis ngaliwat pasangan cinta anu béda sapanjang musim anu béda dugi aranjeunna mendakan cinta sajati. Séri masihan urang palajaran ngeunaan nilai kulawarga, silaturahim sareng pentingna kasuburan dina hubungan.

Dina 2016, Netflix mutuskeun ngaleupaskeun mini seri sareng sadaya karakter anu balik: "The Four Seasons of Gilmore Girls". Sekuel ieu ngabarukeun urang kana kahirupan Lorelai sareng Rory, ogé jalma-jalma di sakurilingna.

Kami mendakan parobihan ageung sababaraha karakter sareng kejutan anu teu disangka-sangka dina akhirna! Spekulasi ngeunaan teraskeun aya dina hawa ...

Waktos antara seams

Waktos antara seams, salah sahiji séri romantis anu pangsaéna

Mangrupikeun adaptasi tina novél sajarah anu asalna ti Spanyol, éta dibawa dina layar dina 2013 salaku séri tipi kalayan 17 bab. Protagonisna nyaéta Sira Quiroga, awéwé anu diperankeun ku aktris Adriana Ugarte.

Sira, anjeunna tukang nyieun baju ngora asal hina ti kota Madrid. Anjeunna ageung damel salaku tukang ngaput di bengkel babaturan caket pisan indungna, anu ngajar anjeunna seni ngawasa lawon sareng jarum.

Anjeunna ngantunkeun tunanganna pikeun angkat sareng Ramiro, saurang nonoman anu ganteng anjeunna nembé pendak sareng saha anjeunna bogoh pisan. Aranjeunna netep di Tangier, Maroko sareng ngamimitian hirup dina waktos impian anu pinuh ku kamewahan, pésta sareng waktos anu saé.

Teu disangka Ramiro ninggalkeun kota saatos dianiaya kusabab licik, kajahatan anu Sira ogé dituduh, ku pergaulan. Anjeunna ngagaduhan perjanjian pikeun kaluar tina masalah sareng kapaksa ngalih ka Tetouan. Sakaligus ngabeledug perang sipil Spanyol dimana indungna aya résiko.

Kalayan idéntitas palsu, anjeunna nyetél bengkel ngaput di kota éta sareng janten salah sahiji tempat anu paling populér pikeun masarakat luhur. Salami waktos éta anjeunna pendak sareng wartawan anu ganteng anu saha anjeunna murag asih sareng aranjeunna misah kusabab alesan di luar kadali aranjeunna.

Sababaraha waktos engké, aranjeunna ngadamel wawaran pikeun balik deui ka Madrid sareng janten mata-mata pamaréntah. Siapkeun bengkel ngaput pikeun narik kelas luhur. Anjeunna aya hubunganana sareng pajabat Jérman anu luhur sareng dina kursus anjeunna patepung sareng cinta lami na anu ngagaduhan seueur rahasia pikeun disumputkeun ogé.

Eusina pinuh ku roman sareng rahasia. Éta sayogi dina Netflix.

Mangrupikeun carita anu anjeun moal sono!

Kumaha abdi pendak sareng pun rama anjeun

kumaha abdi pendak sareng pun rama anjeun

Serial Amérika Kalér kalayan 9 musim anu ditayangkeun ti 2005 dugi ka 2014. Plot nyaritakeun kumaha Ted Mosby pendak sareng pamajikan sareng indung budakna.

Sejarahna nyaéta diriwayatkeun ku protagonis anu hirup di New York sareng ngajelaskeun ka murangkalihna kumaha anjeunna mendakan cinta sajati dina nonomanna. Unggal episode mangrupikeun drama, petualangan sareng romansa.

Ted ngagaduhan sakelompok rerencangan anu pangsaéna: Marshall, Lilly, Robin sareng Barney. Aranjeunna nyarioskeun carita nyalira nalika séri janten langkung pikaresepeun. Masalah has hubungan cinta sareng silaturahmi muncul dina nonoman.

Budak awéwé kabel

Budak awéwé kabel

Ieu mangrupikeun séri Spanyol munggaran anu nyayogikeun judul Netflix ekslusif. Éta premiere kalayan suksés hébat dina 2017 sareng dua musim dileupaskeun dina taun anu sami. Tulisan perdana dina 7 Séptémber 2018. Anu protagonis nyaéta aktris Spanyol Blanca Suarez.

Drama romantis nyaéta disetél dina taun 20an sareng nyarioskeun carita ngeunaan opat awéwé anu damel di perusahaan télékomunikasi panggedéna di Madrid ngalakukeun fungsi operator telepon.

Lidia nyaéta tokoh utama anu mawa seueur rusiah ti jaman baheula dina koperna sareng kabeneran minuhan cinta rumaja na di perusahaan dimana anjeunna ayeuna damel, di sisi sanésna anu gaduh perusahaan resep ku kaéndahan sareng kecerdasanna. A segitiga cinta pinuh ku kaayaan teu satuju sareng momen gairah.

Di sisi anu sanésna urang gaduh Ángeles, Carlota sareng Marga anu ngawangun tali silaturahim anu kuat pisan sareng Lidia. Masing-masingna ngagaduhan kapribadian sareng gaya hirup anu bénten pisan. JEUNGKami mendakan rada kontropérsi dina plot sabab ngalibatkeun masalah anu ngalanggar paradigma dina waktos éta, sapertos kasus homoseksualitas sareng cerai.

Carita ieu mangrupikeun salah sahiji karesep kami dina daptar séri romantis anu pangsaéna!

bogoh

bogoh

Produksi asli Netflix anu perdana di 2016 sareng sajauh ieu parantos sayogi salami dua musim dina platform.

Ieu mangrupakeun sajarah umum ngeunaan pasangan anu gampang pikeun ngaidentipikasi. Aranjeunna ngagaduhan kimia anu hébat sareng sanaos sanés pasangan sampurna anu ditetepkeun ku masarakat, urang mendakan évolusi anu narik antara pasangan anu ngawangun Mickey sareng Gus.

Serial ieu masihan pelajaran dina kahirupan salaku pasangan ngeunaan pentingna individuality sareng kompléks, ogé kabutuhan kasaimbangan antara kelamin sareng cinta. Protagonisna ngagaduhan seueur gaya sareng anjeun bakal resep ningali kumaha pasanganna ngajawab masalahna ku cara anu béda sareng ngalaan sudut pandang anu béda tina kelompok babaturan anu ngurilingan aranjeunna.

Naha pilihan ieu mangrupikeun séri romantis pangsaéna anu pinuh ku kitits?

Ati-ati, teu aya alesan pikeun hariwang! Teu aya judul anu disajikan nyaéta madu murni, seleksi dumasar kana kombinasi cinta sareng faktor anu sanés: urang gaduh komedi, drama, aksi, mode, misteri, spionase sareng elemen sanés anu bakal ngajantenkeun anjeun mikaresep unggal séri pisan.

Serial romantis ngagambarkeun terapi sabab gampang dicerna, janten anjeun tiasa bersantai nalika diajar hiji atanapi dua hal énggal ngeunaan cinta sareng kahirupan sacara umum. Upami anjeun mangrupikeun jinis romantis, anjeun kedah ningali sadaya séri anu disarankeun dina pos ieu!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.