Ramones 40th Anniversary, édisi méwah pikeun ngagungkeun sareng émut

Milangkala ka-40 Ramones

Tanggal 9 Séptémber, 'Ramones 40th Anniversary Edition' dileupaskeun, édisi khusus sareng terbatas tina boxset anu ngarayakeun 40 taun ti saprak mitos Amérika punk quartet ngarilis album kahijina: 'Ramones' (1976).

Pamasaran ulang méwah ieu parantos dikaluarkeun ku Badak Records ku kolaborasi khusus Craig Leon (produser asli albeum) dina édisi terbatas 19.760 unit pikeun sakumna dunya. Boxset kolektor ngagaduhan tilu CD, 1 LP dina vinil sareng buku hardcover sareng poto bersejarah, bahan koleksi lengkep anu ogé kalebet dalapan démo anu teu dileupaskeun salaku anu munggaran.

'Ramones 40th Anniversary Edition' ngandung CD munggaran kalayan albeum aslina, anu parantos diémasterasi lengkep dina stereo sareng mono. CD kadua kalebet campuran anyar, Piceun sareng demo aslina, sababaraha diantarana henteu dileupaskeun, sapertos 'Chain saw', 'Loudmouth', 'Now I wanna sniff some lem' or 'You're gonna kill that girl'. CD katilu ngandung dua konsér anu dirékam dina legendaris The Roxy di Hollywood Kulon (California, AS) tanggal 12 Agustus 1976, salah sahiji anu diterbitkeun pikeun pertama kalina dina koleksi khusus ieu. Ngalengkepan kotak nyaéta 1 vinil LP anu ngandung campuran mono énggal tina albeum aslina. Panutup seni parantos dilestarikan ku foto albeum aslina anu dirékam ku fotografer Roberta Bayley, sareng dimana aranjeunna némbongan nuduhkeun ti kénca ka katuhu Johnny, Tommy, Joey sareng Dee Dee Ramone condong kana tembok bata éta.

Dina laporan anyar, Craig Leon ngémutan prosés rékaman albeum bersejarah: «Campuran munggaran albeum éta praktis dina mono, urang ngagaduhan ideu pikeun ngarékam di Abbey Road sareng ngalakukeun vérsi mono sareng stereo, hal anu henteu biasa pisan dina waktos éta. Kuring resep yén ayeuna, 40 taun ka hareup, urang parantos nerapkeun ideu aslina ».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.