Pilem pikeun ditonton salaku pasangan

Pilem pikeun ditonton salaku pasangan

Salah sahiji kagiatan anu paling bermanfaat pikeun pasangan nyaéta nonton pilem tina kanyamanan dipan. Anjeun kedah milih anu tiasa ngajaga anjeun duaan resep pikeun nyegah saha waé anjeun bobo. Kami terang kumaha héséna pikeun ngayakinkeun pasangan urang ningali pilem anu dipikahoyong, atanapi sabalikna. Sapanjang tulisan ieu kuring nampilkeun a pilihan pilem pikeun ditonton salaku pasangan tanpa aya anu maot ku bosen.

Aya seueur genre, tapi sacara umum aya dua anu ngahudangkeun minat ti lalaki sareng awéwé: Komedi romantis sareng pilem horor! Teu aya anu sapertos dirangkul dina waktos anu paling pikasieuneun dina plot anu pikasieuneun! Di sisi anu sanésna, komedi romantis nyiptakeun suasana anu pikaresepeun, santai sareng romantis. Pilihan kalebet peunteun anu dipasihkeun ku IMDb

hayang nonton pilem ieu gratis? Coba Pidéo Perdana Amazon sareng anjeun bakal ningali seueur diantarana

Cinta gélo sareng bodo

IMDb: 7.4 / 10

Cinta gélo sareng bodo

Komedi romantis dirilis dina 2011 jeung dibéntangan ku Emma Stone, Ryan Gosling, Julianne More, sareng Steve Carell. Carita ieu dicaritakeun ngeunaan pasangan dina prosés perceraian anu diprakarsai ku pangakuan henteu satia ku pamajikanana. Saatos ngadangu béja anu dahsyat, Cal (Steve Carell) nepungan tukang ngarayu ngora (Ryan Gosling) anu ngabantosan anjeunna kaluar tina kaayaan déprési sareng ngabagi trik seduction anu pangsaéna sareng anjeunna.

Cal deui percaya diri ka dirina sareng ngamimitian penaklukan awéwé: anjeunna pendak sareng seueur awéwé dina kaayaan anu lucu, di antawisna guru salah sahiji murangkalihna menonjol.

Samentawis waktos  Jacob (Ryan Gosling) pendak sareng Hanna (Emma Stone) ku kabeneran saha anjeunna langsung nyandak ka apartemen na salaku salah sahiji seueur penaklukan na. Henteu lami, aranjeunna murag asih sareng mendakan kanyataan anu nguciwakeun: Hanna nyaéta putri Cal!

Jelas Cal nentang hubungan putrina sareng Casanova sareng ngamimitian konflik anu tungtungna mendakan parasaan saleresna tina protagonis.

Aranjeunna henteu tiasa lirén ningali pilem ieu babarengan, aranjeunna bakal seuri ngagorowok!

Warren File: Konpigurasikeun

IMDb: 7.5 / 10

File Warren: Konjuring

Pilem pikasieuneun

Éta diideuan ku carita leres ngeunaan kebon tempat fenomena paranormal mimiti kajantenan. Ieu dirilis dina bioskop di 2013 sareng nandaan iMimiti mangrupikeun séri pilem anu diwangun ku sababaraha plot dumasar kana panyilidikan saurang panyidik ​​paranormal anu kawéntar: Warrens.

Kulawarga ngalih ka kebon anu saé dimana hal-hal anu aneh gancang-gancang ngajantenkeun aranjeunna: roh dina pacilingan, tanda anu teu tiasa dijelaskeun dina awak, serangan langsung ku entitas ka anggota kulawarga, jst. Saatos sakedap, indung ngahubungi salaki Warren, anu mangrupakeun ahli psikologis anu nalungtik kasus anu teu biasa.

Langsung Warrens mendakan sajumlah seueur anomali sareng panyilidikanna ngungkabkeun kasus awéwé anu dituduh tukang sihir sareng anu cicing di tegalan. Anjeunna nawiskeun putrana nyalira salaku tawaran ka setan pikeun engké bunuh diri. Penyihir anu dimaksud nempatan awak anggota kulawarga anu kapangaruhan sareng Warrens mutuskeun pikeun latihan éksorsisme pikeun ngusir roh jahat.

Serangkaian objék "angker" nembongan anu mangrupikeun bagian mendasar pilem sanés anu mangrupikeun bagian tina waralaba. Pita ieu pasti bakal ngajantenkeun anjeun tetep pingsan. Anjeun teu tiasa lirén nonton ieu atanapi sésa pilem dina waralaba!

Judul sanés dina saga lengkep ieu nyaéta: Anabelle (2014), Warren File: The Enfield Case (2016), Annabelle: The Creation (2017) sareng The Nun (2018). Salaku tambahan, pilem anyar parantos diumumkeun pikeun 2019.

Kalayan hak ngagosok

IMDb: 6.6 / 10

Babaturan sareng Kaedahna

Dibintangi ku Justin Timberlake sareng Mila Kunis. Plot ieu nyaritakeun ngeunaan kahirupan Jamie, pramuka bakat anu paling luhur di New York sareng sutradara seni di Los Angeles anu namina Dylan, anu ditawisan kasempetan pikeun damel pikeun majalah utama New York. Jamie tanggung jawab ngolo-ngolo Dylan pikeun nyandak padamelan éta sareng nawiskeun nyandak anjeunna ningali kota Manhattan.

Aranjeunna langsung ngadamel hubungan sareng janten babaturan. Aranjeunna nyarioskeun topik anu caket sareng duanana satuju yén séks henteu kedah ngalibatkeun perasaan atanapi komitmen, janten daya tarik dikonsumsi sareng aranjeunna mutuskeun hubungan séks sareng ngamimitian jenis hubungan tanpa komitmen dimana aranjeunna gaduh kabuka pikeun ngobrol ngeunaan sagala kaayaan teu resep sareng kahoyong dina pesawat séks.

Saatos sababaraha pendakan, Jamie mendakan yén ieu sanés anu dipilarian ku anjeunna sareng mutuskeun pikeun ngeureunkeun dinamika sareng janten babaturan anu "normal". Anjeunna pendak sareng lalaki sanés anu anjeunna mimiti bobogohan sakedap nalika anjeunna putus sareng anjeunna munggaran. Langsung sobatna Dylan ngundang anjeunna ka acara kulawarga di luar kota pikeun ngaganggu anjeunna, tapi perjalanan éta bakal ngahasilkeun langkung ti ngan ukur perjalanan akhir minggu ...

Panti asuhan

IMDb: 7.5 / 10

Panti asuhan

Ieu mangrupakeun Produksi Spanyol anu perdana di 2017 sareng nyarioskeun carita Laura budak yatim anu diadopsi nalika anjeunna alit. Mangtaun-taun saurna, anjeunna mutuskeun pikeun balik ka panti asuhan dimana anjeunna cicing budak leutik di parusahaan salaki sareng putrana, anu ogé diadopsi tapi henteu terang ngeunaan éta. Laura ngarencanakeun muka deui panti asuhan salaku bumi pangrojong pikeun barudak cacat. Pagawe sosial anu namina Benigna ngajelaskeun yén Simón, putra Laura, positip HIV.

Samentawis éta, Simón ngawartoskeun ka kolotna yén anjeunna ngagaduhan rerencangan énggal namina Tomás anu sok nganggo topéng karung.

Salami pésta pembukaan fasilitas énggal Simón sareng Laura ngabahas; jadina anak lumpat sareng nyumput ti indungna. Nalika Laura milari anjeunna, anjeunna mendakan budak lalaki sareng topéng karung anu nyurung anjeunna sareng ngonci di jero kamar mandi. Nalika angkat, anjeunna mendakan yén putrana parantos ngaleungit sareng teu tiasa mendakan anjeunna. Genep bulan ka hareup, budak lalaki éta masih leungit sareng Laura pendak sareng Benigna deui, anu ngalaman kacilakaan fatal anu henteu terangeun kanyataanna ngeunaan hirupna: anjeunna ngagaduhan putra anu namina Tomás sareng anjeunna damel di panti asuhan anu ayeuna dipiboga ku Laura.

Laura milarian bantosan média pikeun milarian Simón sareng anjeunna nyarioskeun ngeunaan tragedi hébat anu kajantenan di tempat éta sababaraha taun ka pengker. Anjeunna tungtungna mendakan cara pikeun mendakan putrana deui sareng sadar kana bebeneran pikareueuseun anu kajantenan ka Simon.

Tanpa kawajiban

IMDb: 6.2 / 10

Henteu Kompromi (Teu aya tali anu napel)

Komédi romantis dibéntangan ku Ashton Kutcher sareng Natalie Portman. Dua sobat budak leutik pendak deui sareng tungtungna dina wengi séks anu panas. Isukna aranjeunna mendakan hal éta Aranjeunna henteu kedah ngagaduhan hubungan sareng éta sanés anu aranjeunna milari ayeuna, janten aranjeunna mutuskeun kanggo neraskeun rerencangan sareng tanpa komitmen anu utama.

Aranjeunna kaluar dina tanggal tuangeun palsu sareng bapak awéwé awéwé Adam (Ashton Kutcher) anu bobogohan sareng mantan kabogohna sareng tuangeun anu raoseun sareng rada teu raoseun.

Aranjeunna neraskeun dinamis dugi ka Adam sadar yén anjeunna bogoh ka Emma (Natalie Portman) sareng mutuskeun pikeun menangkeunana, tapi sadayana anu anjeunna ngahontalkeun nyaéta ngadorong dirina jauh. Emma nyumput di tukangeun karyana di rumah sakit dugi aranjeunna mendakan yén kanyaah séwang-séwangan moal ditolak.

Insidious (Peuting Siluman)

IMDb: 6.8 / 10

Insidious

Pilem pikasieuneun

Angsuran munggaran saga dirilis dina 2011 sareng plotna museur kana kulawarga anu putrana koma sareng diserang ku roh jahat. Bapa sareng indung masing-masing nyaéta Josh sareng Renai. Kulawarga mimiti ngalaman kajadian anu pikasieuneun jeung teu bisa dijelaskeun. Lorraine, indung Josh, sumping ngabantosan sobatna Elise Reiner: wanoja kalayan kado istiméwa anu didédikasikeun pikeun ngabantosan jalma dina kaayaan anu nekat. Anjeunna ngagaduhan kamampuan pikeun kontak sareng jalma, roh, sareng setan ti luar.

Nalika Elise ngadatangan budak leutik anu dimaksud, anjeunna ngajelaskeun ka kolot yén putrana henteu koma. Tapi éta ngagaduhan kamampuan pikeun proyéksi astral nalika bobo sareng parantos nyimpang jauh teuing tina awak anjeun, éta sababna éta leungit sareng teu tiasa uih deui ka dinya.

Lorraine ngungkabkeun yén putrana Josh, bapak kulawarga, ogé ngagaduhan kamampuan anu sami janten aranjeunna nyandak kaputusan yén Josh badé milari putrana ngalangkungan salah sahiji perjalanan éta. Di dunya alternatip, anjeunna pendak sareng putrana sareng mendakan yén aranjeunna duanana diburu ku setan anu aranjeunna kabur.

Josh sareng putrana aman! Nanging, Elise mendakan bebeneran anu matak matak hirupna.

Saga anu dugi ka kalebet opat film dimana Elise Reiner ngiringan ngiringan perjalanan anu serem sareng nyanghareupan setan anu kejem. Anu namina sekuelna nyaéta Insidious Bab 2, Bab 3 sareng Kenop Terakhir.

Dianggo dina prosés ... Pilem pikeun ditonton salaku pasangan!

Teu aya deui alesan! Henteu kedah bobo ... Pilihan anu dipidangkeun sareng pilem pikeun ditingali pasangan sareng anu kalebet tilu komedi romantis sareng tilu pilem horor nawiskeun kami pilihan idéal pikeun ngahibur diri. Ngan mutuskeun: Teror atanapi roman?

Ngadamel popcorn sareng inuman anu nyegerkeun! Ngarasakeun pilem anu anjeun pilih dina soré atanapi maraton sabtu minggu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.