Pilem pikeun nonton dina Natal

Pilem pikeun nonton dina Natal

putera liburan, rapat kulawarga, reuni sareng rerencangan lami. Wengi-wengi panjang, kalayan suhu anu handap, nougat sareng coklat panas. Ieu ogé dinten tetep di bumi sareng bobo telat. Dinten-dinten pendak di payuneun tivi sareng ngahiji daptar pilem kanggo ditingali dina Natal.

Kaseueuran pilihanana nyaéta komedi dina nada, tapi aya ogé rohangan pikeun drama, aksi komo horor.

Home Alone by Chris Columbus (1990)

Kulawarga ageung ti Chicago mutuskeun nyéépkeun Natal di Paris. Dina dinten perjalanan, aranjeunna hilap ka anggota pangleutikna sareng teu aya anu perhatoskeun henteuna aranjeunna dugi aranjeunna ngapung ngalangkungan Atlantik. Budak leutik anu kapopohokeun kudu nyanghareupan sababaraha maling kagok anu bakal nyobian ngarampok imahna.

Beku, ku Chris Buck and Jeniffer Lee (2013)

Ieu téh mangrupa Film animasi pangluhurna ka-XNUMX anu pernah aya. Vérsi gratis carita ku Hans Christian Andersen Ratu salju.

Es salah sahiji pilem anu teu leuleus pikeun barudak bungsu, anu nyanyi sareng jogét tanpa lirén sadayana lagu. Aya sababaraha anu sanggup ngadugikeun sadaya dialog dina sababaraha basa.

The Polar Express (2004) sareng A Christmas Carol (2009) ku Robert Zemeckis

Saatos ngahontal kamashuran dunya dina taun 80an ku trilogi tina Balik deui ka hareup (tilu pilem sanés anu tiasa ditonton dina Natal), Robert Zemeckis janten salah saurang lalaki anu pangkuatna di Hollywood.

Carita Natal

Dina 2004 anjeunna ngadamel carita Natal The kutub Express, ditulis ku Chris Van Allsburg. Pilem animasi nganggo téknik moto, dibéntangan ku Tom Hanks. Lima taun ka hareup, dongéng anu kawéntar ti Charles Dickens Natal carita éta ogé pencét layar badag kalayan téknologi anu sami. Jim Carrey ditugaskeun maénkeun Mr. Scrooge anu benci.

Salah sahiji pilem pangsaéna anu tiasa ditonton dina Natal.

Jumanji ku Joe Johnston (1995)

Sanés carita Natal, tapi éta pilem anu saé ditonton di bumi nalika natal. Dibintanginya Robin Williams sareng dumasar kana carita pondok anu sanés ku Chris Van Allsburg, Jumanji Éta mangrupikeun salah sahiji kasét kulawarga anu paling sering diobrolkeun dina tilu dasawarsa ka tukang.

Ayeuna nuju biwir seueur deui, hatur nuhun ka perdana sekuel anu ditunggu-tunggu anu dibéntangan ku Dwayne Johnson, Jack Hideung sareng Kevin Hart.

Pilem pikeun ditonton dina Natal, henteu janten budak

Pikeun aranjeunna anu milari gelar kulawarga, tapi parantos ngagaduhan murangkalih rumaja. Atanapi ngan ukur pikeun jalma anu henteu kedah hariwang ngeunaan klasifikasi pilem, sababaraha ideu pilem kalayan sumanget Natal, tapi pikeun umur 13 ka luhur.

Edward Scissorhands ku Tim Burton (1990)

Pilem Tim Burton anu paling pribadi éta mangrupikeun gabungan unsur-unsur gothic sareng poék kalayan dongéng. Dibintanginya Johnny Depp sareng Wynona Ryder, éta mangrupikeun salah sahiji carita cinta modéren anu paling tragis anu parantos ditingalkeun ku Hollywood.

Soundtrack disusun pikeun pilem karya Danny Elfman, pangdeudeul Burton biasa, parantos janten sinonim sareng Natal.

The Gremlins, ku Joe Dante (1984)

Pilem pikasieuneun kalayan seueur sumanget Natal. Carita kalayan seueur épék khusus (éta mangrupikeun rujukan dina waktosna), anu ninggalkeun moral pikeun pamungkas: anjeun kedah tanggel waler sareng piaraan.

gremlins

Dina jaman sapertos ayeuna, satengah tina blockbuster anu didamel di Hollywood nyaéta remake atanapi reboot. Éta sababna henteu kedah lami sateuacan urang ningali The gremlins deui dina layar ageung.

Roman Natal

Désémber ogé parantos ngajantenkeun set sajumlah romansa sinematik anu ampir teu aya watesna. Kaseueuran aranjeunna, enya, ku tungtung anu bahagia. Barina ogé, Natal mangrupikeun waktos kanggo badami.

Kulawarga Guy, ku Brett Raner (2000)

Jake Campbell (Nicolas Cage) nyaéta pialang suksés suksés Wall Street anu parantos ngalaksanakeun sagala rupa anu badé dilakukeun. Atanapi anjeunna percanten, dugi ka hiji Hawa Natal anjeunna tungtungna kajebak dina kanyataan anu teu langkung ostentatious, tapi ku pamajikan sareng murangkalih.

Liburan, ku Nancy Mayer (2006)

Amanda Weeds (Cameron Díaz) sareng Iris Simpkins (Kate Winslet) mutuskeun tukeur imahna kabur nalika Natal, siksa cinta masing-masing. Tapi hirup masing-masing, aranjeunna bakal mendakan cinta deui. Jude Law sareng Jack Hideung ngalengkepan pamaénna.

Naék dina hawa ku Jason Raitman (2009)

Ryan Bringhman (George Clooney) ngumbara terus-terusan sakumna Amérika Serikat. Janten seueur waktos anu dikaluarkeun dina kapal pesawat tibatan dina taneuh. Anjeunna teu ngagaduhan rerencangan, teu gaduh murangkalih sareng parantos ngasingkeun diri ti kulawargana, anu anjeunna ngan ukur sering ningali, nalika Natal.

Tapi sadayana janten rumit nalika cara damelna kaancam ku téknologi anyar, dina waktos anu sami yén anjeunna murag asih ka awéwé anu ngan ukur ningali anjeunna sapeuting kelamin kasual.

Pilem anu tiasa ditonton dina Natal dimana para pahlawan kedah nyalametkeun dunya

Penjahat henteu nyandak pakansi, bahkan di Natal. Sanés ogé para pahlawan. Dina bagian ieu aya pilem, aya tokoh ti komik, pilem aksi komo pilem horor.

Tim Burton's Batman Returns (1992)

Pingguin (Danny DeVito) ngancam ngarusak pésta di Kota Gotham anu kejang sareng kacau. Batman (Michael Keaton) kedah nyanghareupan anjeunna. Dina waktos anu sami, anjeunna ogé kedah urusan sareng Catwoman (Michelle Pfieffer) sareng pangusaha anu teu sopan Max Sherck (Christopher Walken).

Die Hard, ku John McTiernan (1988)

John McClane (Bruce Willis) kedah ngeureunkeun sakumpulan teroris anu dipimpin ku Hans Gruber (Alan Rickman), anu ngambil alih gedong Nakatomi Plaza pas di tengah pésta Natal. Palasik pilem aksi.

Dinten Binatang, ku Alex de la Iglesia (1995)

Dajjal ditakdirkeun lahir di Madrid dina wengi 25 Désémber 1995. Bapa Ángel Berriatúa (Álex Angulo) nyobian nyingkahanana ku naon waé. Pikeun ieu anjeunna ngagaduhan bantosan ti José María (Santiago Segura) sareng Ennio Lombardi (Armando de Razza), katelah "Profesor Cavan", host tina program tipi ngeunaan élmu gaib.

Sumber Gambar: Brainstorming and Resources / Cincodays..com / Movieweb /


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.