Pilem pikeun ditonton dina dinten Minggu

X Lalaki

Dinten katujuh (atanapi anu munggaran, gumantung kana kumaha anjeun ningali) seueur anu nyandakna teu nanaon, bobo sareng istirahat. Bioskop sok janten pilihan anu saé. Upami perkawis ieu perkawis pilem pikeun lalajo dina dinten Minggu, teu kedah kaluar ti bumi ogé.

Sanaos sanés élmu pasti jauh ti dinya, seueur pilem Minggu sok kualitas diragukeun. Jalma anu resep kana seni katujuh ngamungkinkeun dirina ningali pilem anu aranjeunna boro-boro mayar tikét ka bioskop.

Para palaku pilem anu kirang nungtut ngamangpaatkeun dinten Minggu kanggo nyetak judul favoritna. Sedengkeun kulawarga anu ngagaduhan murangkalih alit kedah nempatkeun rasa pribadi na dina pilem anu cocog pikeun sagala umur.

Pikeun ngora sareng sepuh

Jalan anu mana waé, aya seueur sepuh anu resep nampi judul sapertos Kusut o The Incredibles. Kitu ogé waralaba jinisna Gru: Njijina Kuring o Madagaskar.

Bahkan aya seueur ibu sareng bapak anu ngamangpaatkeun dinten Minggu pikeun ngémutan budakna sorangan babarengan sareng murangkalihna. Éta nalika Disney Animasi Klasik dina panggung. Nami ngan ukur dua anu paling populér: Anu geulis sareng anu goréng rupa y Raja Singa.

Seueur pilem superhero

Ieu karakter anu ampir-ampir kaasup kana pilem pikeun ditingali dina dinten Minggu. Batman v superman éta dikritik pisan dina waktos éta. Nanging, saatos perdana Liga Kaadilan, Pertempuran munggaran antara dua karakter lambang komik Amérika parantos diklaim.

Pilem "super" sanés kanggo dinten terakhir dina saminggu putera Para pembales (I sareng II). Kitu ogé sadaya pangiriman ti X-Men. Sedengkeun pikeun pameget Ryan Reynolds anu henteu hoyong ningali anjeunna salaku banting ti Deadpool, pilihan anu pangsaéna tiasa janten kontroversial pisan Lantera hejo.

Anu paling "intelektual" ngagaduhan pilihan masing-masing. Superman 1978, diarahkeun ku Richard Donner sareng dibéntangan ku Christopher Reeve, mangrupikeun dokumén sajarah. Sedengkeun pameget ti Rawing aranjeunna tiasa milih antara duo Tim Burton-Michael Keaton y trilogi Christopher Nolan.

Vampir, zombie sareng mahluk luar angkasa

Ieu mangrupikeun trident pilem anu sering ditonton dina dinten Minggu. Pita resep Cowboys & mahluk luar angkasa o Martian pikeun nyerang aranjeunna henteu pasti hilap, sabab dimungkinkeun pikeun mendakanana dina saluran TV di tengah sési zapping. Hal anu sami kajadian sareng perang jinisna Aliens Vs Samangsa, diarahkeun ku Paul WS Anderson, anu nanggungjawaban kanggo saga "Minggu" anu sanés: Imah sétan.

Judul "pikasieuneun" sanés, tapi anu tiasa ngajantenkeun dinten Minggu janten dinten anu pikaresepeun pisan Sombong sareng prasangka sareng zombie. Sing saha anu henteu acan wani maca novél homonim, tiasa miluan pilem ieu. Tina judulna anjeun tiasa ngaraoskeun anéh.

Di sisi anu sanésna, upami aya séri pilem anu parantos janten Minggu klasikéta sore. Segitiga cinta antara rumaja anu teu curiga Bella Swan, vampir anu "caang" Edward Cullen sareng werewolf téstostéron anu seueur Jacob Hideung siga anu henteu bakal kaluar tina gaya.

Minggu: tungtung jaman

Diantara pilem anu bakal ditonton dina dinten Minggu, carita apokaliptik sok aya. Upami Gusti nyiptakeun manusa dina dinten ka genep, sigana bioskop bakal ngancurkeun anjeunna dina dinten katujuh. Sareng deuih.

Anceman pikeun kamanusaan seueur pisan. Langkung seueur mahluk luar angkasa dina pilem sapertos Perang Dunya, Kagegelan: waktos hilap o Tepi ka énjing. Sadayana dibéntangan anu teu werat Tom Cruise.

Kabeneran paling parah nyaéta Keanu Reeves dina trilogi éta matrix, Anu sahenteuna ngagaduhan komputer anu ngagawekeun lalaki pikeun nandatangan gencatan senjata. Sanaos upami ngeunaan pemberontakan mesin, Arnold Schwarzenegger gaduh langkung seueur pangalaman saatos Terminator.

matrix

Pilem anu tiasa ditonton dina dinten Minggu: pahlawan pikeun nyalametkeun

Pahlawan aksi ngeusi layar seueur tivi dina Minggu. Di sagigireun Tom Cruise, palaku sanés anu karakterna sok siap ngahemat kamanusaan kalebet Harrison Ford, Will Smith o Liam Neeson.

Anu mimiti parantos rumit. Anjeunna kedah nyanghareupan poék Vader sareng sadaya kakuatan kaisar di Perang bentang, lain saga Minggu pisan. Anjeunna ogé ngaco sareng Nazi di Kian Santang atanapi ngalawan teroris Rusia (nalika nyalametkeun dunya sareng kulawargana dina waktos anu sami) di Pesawat présidén urang.

Will Smith parantos ningali aranjeunna ngalawan zombie (Abdi legenda), mahluk luar angkasa (Lalaki hideung, Dinten kamerdékaan) sareng mesin (Kuring robot). Sedengkeun Liam Neeson langkung "sederhana" dina perjuanganna (kacuali Star Wars: Episode 1-The Phantom Menace). Anjeunna ampir-ampir sok ngabunuh jalma anu ngabunuh, tapi ku haté anu saé. Pilem Minggu na tara kaunggulan nyaéta trilogi Dendam.

Sakedik komedi sareng roman

Henteu sadayana tindakan, atanapi judul apokaliptik. Seuri ogé ngagaduhan tempat dina pilem anu tiasa ditingali dina dinten Minggu. Harrinson Ford némbongan deui ku Sabrina sareng Will Smith di Hitch: spesialis kencan. Sedengkeun Liam Neeson ngagaduhan romantis di cinta Sabenerna.

Pilihan séjén nyaéta trilogi anu dibéntangan ku Bradley Cooper, Ed Helms sareng Zarch Galifianakis: Hangover di Las Vegas. Kitu ogé lima cicilan tina Torrent, karakter ikon anu diciptakeun ku Santiago Segura.

Pilem langka

Anu hoyong kaluar tina kapang tradisional, tiasa ngamangpaatkeun Minggu ku sababaraha pilem langka. Judul henteu konvensional sareng ékspérimén. Pilem anu teu dikenal, jauh tina hits box office gedé.

Lovecraft, mantra maut Éta salah sahijina. Dihasilkeun ku HBO di 1991 (éta henteu kantos dugi ka bioskop) sareng diarahkeun ku Martin Campbell, anu ngahontal kasohor kalayan judul sapertos Topéng Zorro atanapi anu parantos disebatkeun Lantera hejo.

Pilem sanés anu pantes dialaman (dina dinten Minggu atanapi dinten anu sanés) nyaéta Ngora jeung Crazy. Produksi Chili, juara taun 2012 di Festival Film Sundace pikeun Skenario Terbaik. Budak awéwé bisexual umur 17 taun, lahir kana kulawarga ultra-konservatif sareng penginjil, ngabagi sadaya petualangan kadunyaan dina blog.

 

Sumber gambar: IGN Spanyol /


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)