Pilem mafia pangsaéna

Pilem mafia Pangsaéna

nu Pilem mafia ngahudangkeun minat anu luhur dina pemirsa internasional. Dina plot urang mendakan kombinasi anu pikaresepeun pinuh ku skandal sareng aksi. Kalayan éta référénsi didamel kana masalah sapertos perdagangan barang dagangan, konflik antar pihak anu bénten sareng seueur kreativitas pikeun ngajalankeun rencana anu aya diluar undang-undang anu ditetepkeun. Topik anu hébat pikeun ngabeledug dina layar ageung! Éta sababna sapanjang tulisan ieu kami ngalaan pilihan kami sareng pilem mafia pangsaéna sepanjang waktos.

Plotna henteu ngagambarkeun dongéng naon waé: ngagambarkeun kanyataan kasar anu aya dina organisasi mafia sareng sakitar aranjeunna. Nanging, carita-carita éta ngeusi kami ku adrenalin sareng intrik ngalangkungan karakter écentric anu resep kamewahan, kakuatan sareng sarakah. Baca deui pikeun diajar ngeunaan carita anu paling penting yén genre pilem parantos dikembangkeun!

Penyelundupan mangrupikeun kajahatan: barang haram parantos sababaraha rupa-rupa dumasar kana waktos sareng di daérah daérah. Bako, alkohol sareng ubar sintétis parantos dilebetkeun kana daptar barang dagangan anu dihukum dina sababaraha periode anu béda. Aya organisasi anu didédikasikeun pikeun perdagangan jalma bahkan!

Kusabab kompleksitas operasi, penjahat ngatur dina kelompok anu diatur ku pedoman anu teu tiasa dirobih. Éta sababna mafias legendaris parantos kabentuk dina waktosna. Salaku conto urang mendakan Mafia Italia, Rusia sareng Jepang diantara anu paling dikenal. Di sisi séjén, anu Buana Amérika ogé ngagaduhan jaringan anu lega kajahatan teratur, anu parantos ngailhamkeun seueur pilem mafia.

Diantara judul-judul anu ngahasilkeun pemirsa pangageungna di bioskop, urang mendakan hal-hal ieu:

Bapa baptis (Bagian I, II, III)

Bapa baptis

Mangrupikeun klasik sinématik anu ngagaduhan dua sekuel. Mangrupikeun adaptasi tina novel karya Mario Puzo sareng diarahkeun ku Francis Ford Coppola anu kawéntar. Pilem kahiji trilogi meunang Oscar pikeun pilem pangsaéna taun ieu. Dirilis dina 1972 sareng dibéntangan Marlon Brando, Al Paccino, Robert Duvall, Richard Castellano sareng Diane Keaton.

"Bapa baptis" nyarioskeun carita ngeunaan klan Corleone: diwangun ku kulawarga Italia-Amérika anu aya diantara lima kulawarga anu paling penting tina Cosa Nostra di New York. Kulawarga ieu dipimpin ku Don Vito Corleone, anu aya hubunganana sareng urusan mafia.

Sajarah nyaritakeun retrospéksi dina bagian kadua sareng katilu anu dileupaskeun taun 1974 sareng 1990 masing-masing. Kulawarga ngagaduhan 3 putra lalaki sareng awéwé. Kanggo sababaraha diantarana penting pikeun teraskeun sareng bisnis kulawarga, tapi anu sanésna henteu resep. Biasana urang mendakan Don Vito damel babarengan sareng kulawarga pikeun ngajaga karajaanna.

Sapanjang tilu pilem éta kami mendakan aliansi sareng bentrok antara lima kulawarga utama anu mangrupikeun bagian tina mafia Italia-Amérika sareng anu ngatur daérah. Salaku tambahan kana Corleones, kami mendakan kulawarga Tattaglia, Barzini, Cuneo sareng Stracci.

Tanpa ragu, éta mangrupikeun trilogi anu anjeun henteu tiasa sono! Tilu pilem na mangrupikeun produksi anu paling terkenal sareng internasional. Dina 2008, éta rengking kahiji dina réngking 500 Pilem Pangalusna Sadayana., didamel ku majalah Empire.

Fiksi picisan

Fiksi picisan

Éta mangrupikeun salah sahiji produksi anu paling wawakil Quentin Tarantino, éta dirilis dina taun 1994 sareng dianggap salah sahiji pilem anu pangsaéna dina dasawarsa. Pilem ieu dibagi kana sababaraha bab anu saling nyambung. Bintangna aktor terkenal sapertos: Uma Thurman, John Travolta, Samuel L. Jackson sareng Bruce Willis.

Plot nyarioskeun carita Vincent sareng Jules: dua urang lalaki anu katara. Aranjeunna damel pikeun gangster bahaya anu namina Marsellus Wallace, anu ngagaduhan pamajikan anu pikasieuneun namina Mia. Marsellus ngerjakeun jalma-jalma hitmanna sareng tugas kéngingkeun koper misterius anu dipaling ti anjeunna, ogé ngurus pamajikanana nalika anjeunna aya di luar kota.

Mia mangrupikeun awéwé ngora anu geulis anu bosen sareng kahirupan sapopoe, jadina kalibet sacara romantika sareng Vincent: Salah sahiji padamel salakina! Hubungan antara dua ngagambarkeun bahaya anu hébat upami salaki terang ngeunaan kaayaan éta. Sanaos perhatosan Jules ', Vincent ngantepkeun parasaan na pikeun Mia tuwuh sareng ngorbankeun sagala karepna, salah sahiji anu nempatkeun hirupna dina résiko!

Dina salah sahiji jalanna ngalangkungan kota, aranjeunna ngiringan kana klub dimana salah sahiji adegan anu paling lambang dina pilem éta ngalaksanakeun tarian aheng di lantai.

Kalayan gaya unik Tarantino, carita na lumangsung pinuh ku kekerasan, rajapati, narkoba sareng humor hideung. Upami anjeun henteu acan ningali, anjeun moal sono!

Scarface

Scarface

Judul ieu saluyu sareng ngadamel pilem anu dirilis dina 1932. Versi anyarna dirilis dina 1983 sareng dibéntangan ku Al Paccino. "Scarface" catanapi pakait sareng salah sahiji pilem mafia anu ngahasilkeun paling kontropérsi: Éta dipeunteun "X" di Amérika Serikat pikeun kandungan kekerasan anu luhur!

Tony Montana, anu protagonis, mangrupikeun imigran Kuba sareng masa lalu anu suram anu cicing di Amérika Serikat. Capé kana kahirupan anu pinuh ku kamiskinan sareng watesan, Tony mutuskeun pikeun ningkatkeun kualitas hirupna dina sagala biaya. Éta sababna anjeunna sareng sobat na Manny mimiti damel padamelan ilegal pikeun bos mob lokal. Moal lami deui cita-cita na na ngamimitian bisnisna sorangan urusan narkoba sareng ngawangun jaringan distribusi sareng korupsi anu padet. Anjeunna janten salah sahiji padagang ubar penting di daérah éta!

Nalika anjeunna hasil, anjeunna mutuskeun pikeun ngéléhkeun kabogoh salah sahiji musuhna. Gina, dicoo ku Michelle Pfeiffer, mangrupikeun awéwé ikonik anu nikah sareng Tony henteu lami saatosna.

Tony janten kecanduan kokain sareng mendakan beuki hésé pikeun ngendalikeun watekna. Anjeunna mimiti ningkatkeun daptar musuh sareng ngagaduhan masalah perkawinan. Dina carita, seueur adegan anu bentrok sareng musuh organisasi kabuka.

Anjeun moal sono kana pilem ieu, éta aya dina top 10 tina pilihan American Film Institute!

Nyusup

Anu Budak

Tina kawéntar diréktur Martin Scorsese; kami mendakan salah sahiji pilem mafia pangénggalna anu dirilis dina 2006. Dina drama suspense pulisi, kami mendakan Leonardo Di Caprio sareng Matt Damon salaku protagonis. The Departed meunang Oscar pikeun gambar anu pangsaéna dina sataun éta!

Plot museur kana kahirupan dua jalma anu nyusup ka sisi anu lawanna: pulisi nyusup kana mafia sareng mobster nyusup kana pulisi. Kombinasi ngabeledug pinuh ku drama, patojaiah sareng intrik! Aktor écentric Jack Nicholson nawarkeun sajumlah gedé adegan anu bakal ngagaur émosi anjeun ku pagelaran anu unik nalika anjeunna maénkeun Frank Costello. Anjeunna mangrupikeun mobster anu haus getih anu seueur musuhna sareng anu gaduh hubungan anu caket pisan sareng salah sahiji ti dua tokoh protagonis, anu nénjo pikeun anjeunna ti Departemen Pulisi Boston.

Aya segitiga cinta dipimpin ku psikolog ti departemen pulisi.

Kami mendakan corétan anu teu disangka-sangka dina carita sareng seueur aksi, naha éta dianggap salah sahiji pilem anu pangsaéna pikeun jinisna. Henteu kakantun, Scorsese sok ngajamin pilem kalayan éksékusi tunggal!

The Teu keuna of Eliot Ness

Anu teu kaéra tina Eliot Ness

Dileupaskeun taun 1987, pilem anu aya hubunganana sareng mafia ieu nyarioskeun carita anu sabalikna: nyaéta, versi pulisi naon anu lumangsung dina merangan kajahatan teratur. Éta dibéntangan Kevin Costner sareng palaku utama kalebet Robert de Niro, ogé Sean Connery.

Plot sÉta kajantenan di Chicago dina jaman ka jaman mob Amérika. Palaku protagonis nyaéta a pulisi anu padamelan na pikeun nerapkeun Larangan, Janten anjeunna nyerang bar di Al Capone anu pikasieuneun. Di tempat éta anjeunna mendakan anomali aneh anu ngajantenkeun anjeunna nyangka yén pulisi kota nuju disogok ku para padagang; supados dMutuskeun pikeun ngahijikeun hiji tim pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngarusak témbok korupsi.

Dosis ageung bioskop XNUMXan klasik sareng seueur aksi anu ngantosan anjeun!

Gangster Amérika

Pilem mafia Pangsaéna: American Gangster

Dibéntangan ku Denzel Washington, pilem sajarah ieu aya dina daptar pilem mafia pangsaéna urang sabab didasarkeun kana kajadian anu leres sareng urang ningali kadua sisi kasuksésan ku hirup di luar hukum.

The Carita Frank Lucas, salah saurang hénsmen tukang dagang narkoba terkenal anu maot kusabab sabab alami. Lucas licik sareng calakan, janten anjeunna diajar ngajalankeun usaha sareng Anjeunna ngamimitian ngawangun perusahaan nyalira di mana anjeunna ngempelkeun kulawargana yén anjeunna asal hina. Lucas pendak sareng Eva, wanoja geulis anu anjeunna mutuskeun nikah sareng ngamimitian kulawarga.

Moal lami deui aranjeunna Aranjeunna mimiti hirup dina cara éksentrik anu narik perhatian detéktip anu teu rusak anu Richie Roberts, dimaénkeun ku Russel Crowe. Langsung detektif ngamimitian hiji investigasi anu tuntas sareng tujuan pikeun ngabedakeun jalma gedé anyar mafia pikeun nyandak anjeunna ka pengker.

Dina pamekaran pilem urang tiasa mendakan adegan kekerasan sareng aksi korupsi anu hébat anu dianggo mafia pikeun neraskeun operasi.

Urang tiasa ningali sisi manusa tina penjahat dina pilem ieu, tapi masalah henteu kantos lirén ngahémat aranjeunna. American Gangster parantos janten pokok pikeun anu resep pilem Holywood mob!

Pilem mafia anu disarankeun sanés

Salaku tambahan kana judul anu disebatkeun di luhur, urang mendakan anu sanés anu saluyu pisan sareng anu disebatkeun di handap ieu:

  • Jalan ka Perdition
  • Sakali waktos di Amérika
  • Salah sahiji urang
  • Gorombolan New York
  • Maot diantara kembang
  • Kota Gusti
  • Jangji wétan
  • Sejarah kekerasan
  • Nunjuk cinta kosong
  • Kaulinan kotor
  • Rebutan: Babi sareng Intan
  • Salah sahiji urang

Daptar na henteu aya tungtungna! Aya gelar anu teu kaétung pikeun jinis ieu anu seuseueurna nawiskeun ka kami pamandangan anu hébat pikeun aksi, peka, méwah sareng kekerasan. Aturan utama nyaéta bunuh pikeun salamet!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.