Pilem barudak anu paling saé sepanjang waktos

Pilem Barudak

Antawis peringkat bioskop tersukses di box office taun, Pilem barudak sering nempatan tempat anu kawéntar. Taun kamari, contona, 2016, opat tina lima pilem panghasilan luhur pikeun barudak.

Tipi sareng bioskop, sok ngawaskeun eusina, tiasa biasa ngadidik, sareng ogé ningkatkeun imajinasi sareng kreativitas pangageungna bumi. Salaku tambahan, seueur nilai anu tiasa diturunkeun, sapertos toléransi, silaturahim, hormat, jst.

'SHREK', 2001

Es dongéng anu saé, dimana aya pembalikan peran pilem tradisional. Maksad abdi, waktos ieu éta ogre anu nyalametkeun putri tina ragrag kana panangan pangeran anu henteu ngagaduhan murangkalih anu saé pisan. Nanging, putri ogé ngagaduhan karakter na nyalira. Sareng ieu urang kedah nambihan naga anu dahsyat anu ngajaga anjeunna diculik sareng anu nyumputkeun haté anu lembut dina penampilan anu pikasieuneun na.

'RATATOUILLE', 2007

Beurit tukang masak ngajar budak leutik resep masak. Éta seni ngagabungkeun asakan tradisional sareng asakan haute, anu paling inovatif. Sadaya ieu dina tampilan petualangan, humor anu saé, sareng animasi anu pangsaéna.

'MONSTRUOS, SA', 2001

Nu pangbadagna Perusahaan anu pikasieuneun sadunya disebat “Monstruos SA”. Salah sahiji padamel anu paling saéna disebat James P. Sullivan, sareng anjeunna didedikasikan pikeun nyingsieunan budak, sanaos sanés padamelan anu gampang.

Hiji dinten anu saé, budak awéwé leutik nyusup ka perusahaan, nyababkeun huru-hara mutlak.

Pilem nampi éta Oscar pikeun lagu pangsaéna, dina 2001.

'TOY STORY', 1995

Iraha Barudak leutik Andy ngabrontak dina kamungkinan kado ulang taun anyar, Buzz Lightyear sumping, pahlawan luar angkasa dipasihan sagala rupa kamajuan téknologi. Dolanan karesep Andy dugi ka ayeuna Cowboy Woody.

'RAJA Singa', 1994

dina Savana Afrika aranjeunna ngembangkeun petualangan Simba, singa alit anu pewaris tahta. Nalika anjeunna dituduh lepat ku Bekas jahat maotna bapakna, anjeunna kedah kabur sareng ngasingkeun. Salami pengasingan anjeunna, anjeunna bakal ngajantenkeun babaturan anu pangsaéna sareng nyobian uih deui anu leres-leres milikna.

'Milari NEMO', 2003

Lauk Nemo mangrupikeun hiji-hiji anak, anjeunna dipikacinta pisan sareng dijagaan ku bapakna. Nalika éta diala di hiji karang Australia éta tungtungna aya dina bak lauk di kantor dokter gigi Sydney. Bapana anu panganteur teras ngamimitian petualangan bahaya pikeun nyalametkeun anjeunna. Nanging, Nemo sareng réréncangan énggalna ogé ngagaduhan rencana licik kabur tina bak lauk sareng balik deui ka laut.

'THE CROODS. A ADVENTURE PREHISTORIC '(2013)

Kami di Prasajarah jeung gempa bumi parantos ngancurkeun bumi kasar sareng lemah kulawarga Grug. Aranjeunna kedah milarian bumi di tempat sanés, dina dunya anu teu dikenal sareng pikasieuneun. Di dinya aranjeunna bakal pendak sareng perantau anu terbuka anu nalukkeun sadayana, khususna putri Grug.

'Hujan Bola PANGGUNG', 2009

Tina ékspérimén ilmiah paling gélo, ibu kota sareng kota panggedéna di dunya diserang ku makanan cepat saji. Saatos seueur usaha, Judi Burret ngatur pikeun nyiptakeun hal anu leres-leres tiasa dianggo: mesin anu ngajantenkeun tuang murag tina langit.

hujan

'MULAN', 1998

dina Wates Cina, diwatesan ku Tembok Ageung, Shan Yju anu teu kairut, pamimpin urang Hun, mingpin penjajahan hébat nagara éta, dituturkeun ku pasukanana anu ageung. Kaisar, kuat pisan, tapi ku sababaraha waktos, kapaksa ngaku saurang lalaki ti unggal kulawarga pikeun ngagabung sareng Angkatan Darat Kaisar.

Jauh, di hiji désa, anjeunna hirup Mulan, hiji-hijina putri kulawarga Fa, anu sanés milarian kabogoh sakumaha tradisi anu didikte, gaduh minat ngagabung kana militér pikeun nyegah bapakna anu sepuh tina disusun. Latihan keras na bakal dimimitian sareng Mulan kedah nunjukkeun karakterna pikeun kéngingkeun rasa hormat sareng kagum kana sésa réncang timna sareng Kaptén Shang anu tampan.

'THE Little MERMAID', 1989

La putri duyung alit paling geulis, ahli waris kulawarga karajaan laut, panasaran ngeunaan dunya manusa. Kieu panasaranna yén anjeunna naros ka babaturanana, lauk lumba-lumba sareng paus, ngawartosan anjeunna ngeunaan mahluk-mahluk aneh ieu, anu leumpang di bumi dina dua suku. Dina hiji dinten anjeunna ningali pangeran tampan anu dialungkeun ka laut ku badai. Putri duyung alit nyalametkeun anjeunna sareng nyandak anjeunna ka basisir. Éta mangrupikeun awal petualangan romantis.

'THE CORPSE BRIDE' (2005)

Dunya Anu Éndah Tim Burton, kalayan bulan anu mustahil na, bonéka ipis sareng panon sapertos piring porselin anu keuna ka urang. The penguasaan gambar, cahaya sareng gelap, pakait sareng kapasitas puitis anu hébat. Anu semu jahat janten alam semesta sapopoe, kanyataan sakumaha obah sabab gaib, tempat dimana impian janten kanyataan.

'BICHOS, ADVENTURE MINIATURE', 1998

iraha sakumpulan serangan belalang, kawas unggal usum panas, jajahan sireum tempat cicing Sintreuk, Dina raraga ngarebut bekel anu parantos aranjeunna kumpul nalika usum salju, waktosna pikeun nyandak kaputusan.

Hiji dinten anu saé, bosen panyiksa sapertos kitu, Sintreuk angkat ti jero taneuh sareng milarian serangga prajurit pikeun ngabantosan aranjeunna membela diri tina belalang anu pikasieuneun. Nanging, anjeun bakal mendakan anu béda pisan ...

'MALAM Sateuacan Natal', 1993

Raja Waluh Kota Lebaran, Jack Skellington, tanggung jawab Pariksa nikmat anu matak pikasieuneun, pikasieuneuneun sareng pikasieuneun anu dikirim ka dunya nyata. Nanging, rutinitas ngababakan anjeunna.

ngimpina

Ku kabeneran hiji poé ngahalangan panto asup ka Christmas Town sareng anjeunna tetep sumanget ngeunaan warna, cocooan sareng kabagjaan anu hirup di ditu.

dina balik deui kana "bisnis" na, bungah ngeunaan kendali kota anu saé, ngayakinkeun bawahanana pikeun ngabantosan anjeunna ngagentos Santa Claus.

'MOBIL', 2006

Kilat McQueen mangrupikeun juara balap anu hoyong éta sigana teu gaduh wates atanapi paséa. Nanging, hiji dinten anjeunna aya kalepatan sareng ngalangkungan rute anu salah.

Skéma hirupna anu sombong sareng sombong ngaleungit nalika ngahontal a komunitas leutik anu hilap anu ngajarkeun anjeun hal-hal penting dina kahirupan anu anjeun parantos hilap.

'ALADDIN', 1992

Nalika nonoman ngora mendakan lampu minyak lami, anjeunna sadar yén, nalika ngusapan, ti jero kaluarna jenius anu janji bakal masihan anjeun sadayana kahoyong anjeun. Silaturahmi intim muncul diantara aranjeunna duaan.

Upami anu dipilari téh sajak binih pangalusna, lebetkeun tautan anu nembe kami tinggalkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.