Teu sopan tapi disarankeun 'Pilem 43'

Hugh Jackman dina salah sahiji gags 'Movie 43' kalayan masalah gantung ...

Hugh Jackman dina salah sahiji gags 'Movie 43' kalayan masalah gantung ...

Urang mimitian taun ku scoop tina trailer pikeun 'Pilem 43?, sareng akhir minggu ieu urang tungtungna tiasa ngaraosan komedi gélo ieu di bioskop kami. Pilem anu ngagaduhan pemeran anu luar biasa, Éta diwangun ku sababaraha gags dimana pancuran bintang nyata nembongan sapertos Emma Stone, Gerard Butler, Hugh Jackman, Elizabeth Banks, Chloë Grace Moretz, Kristen Bell, Anna Faris, Naomi Watts, Kate Winslet, Uma Thurman, Halle Berry, Josh Duhamel, Richard Gere, Kate Bosworth, Chris Pratt, Jason Sudeikis, Kieran Culkin, Patrick Warburton, Christopher Mintz-Passe, Justin Long, Liev Schreiber, Johnny Knoxville, Terrence Howard, Aasif Mandvi, Leslie Bibb, sareng Seann William Scott.

Ogé dina alamatna, pilem 'Pilem 43' ngagaduhan sutradara anu saé: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr, Rusty Cundieff, James Duffy, Griffin Dunne, Peter Farrelly, Patrik Forsberg, James Gunn, Bob Odenkirk, Brett Ratner, sareng Jonathan Van Tulleken.

Dina 'Movie 43' kami mendakan humor anu henteu cocog pikeun sagala kapekaan. Janten, Calvin (Mark L. Young) sareng JJ (Adam Cagley) hoyong maénkeun prank ka Baxter (Devin Eash), ngajantenkeun anjeunna milarian internét pikeun pilem anu paling dilarang di dunya. Janten, antara pidéo sareng pidéo, antara pilem sareng pilem anu aranjeunna mendakan, urang tiasa ningali rupa-rupa gags anu aya hubunganana sareng carita anu ngareureuwas atanapi bahkan ngaganggu, tapi sok lucu, anu kedah ditingali pikeun dipercaya. Komedi, tanpa ragu, yén anjeun tiasa atanapi henteu resep, tapi éta moal ngantepkeun anjeun teu paduli.

Sareng antara gag sareng gag, indung Hollywood anu nganteurkeun urang kana komedi anu biasa sareng aktris sareng aktor terkenal anu urang henteu biasa ningali ngalakukeun animasi sapertos kieu. Hugh Jackman anu luar biasa sareng téstis na ngagantung dina beuheung na, gag munggaran, sareng tina sudut pandang kuring salah sahiji anu paling ngareuwaskeun.

'Movie 43' henteu teratur, tapi éta ngamungkinkeun urang ningali éta sareng ngajantenkeun urang gaduh waktos anu ngahibur, anu gumantung kana kumaha papan iklanna, langkung ti seueur usulan anu ayeuna tiasa nyarios. Tangtosna, éta sanés pilem kanggo nonton kulawarga, perhatoskeun peringkat umur na nyaéta 'henteu dianjurkeun pikeun barudak di handapeun 18 taun umur ', Sareng ieu kusabab kanyataan yén masalah sapertos kelamin, pendidikan, idéntitas ras, kakuatan téknologi atanapi kekerasan di dunya urang disanghareupan, tapi tina sudut anu henteu sopan sareng terbuka.

Inpormasi lengkep - Trailer 'Pilem 43 ′

Sumber - labutaca.net


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.