Sex Pistols sareng scam hébatna: aranjeunna ngamajukeun kartu kiridit

péstol séks

Kami tiasa judul catetan ieu salaku "The Great Rock and Roll Scam." Jelas pemberontakan sareng naon Pistols sex dina hiji waktos éta teu aya deui. Ayeuna, grup punk Inggris anu legendaris pikeun ngamajukeun kartu kiridit énggal perusahaan jasa kauangan Virgin Duit, diadegkeun ku jutawan Inggris Richard Branson, saha jalma anu nandatangan aranjeunna 38 taun ka pengker sareng perusahaan rékaman na Virgin Records.

sex1

Band ieu, anu merevolusi pamandangan musik Inggris dina taun XNUMXan ku sikepna anu provokatif sareng lirik na ngalawan kakuatan anu didirikeun, bakal nginpokeun nami sareng sampul albeumna pikeun ngahias kartu, anu dileupaskeun minggu ieu. Sareng sakumaha dilaporkeun Jumaah kamari ku bank, albeum éta bakal dirarancang kalayan detil tina albeum 'Never Mind by Bollocks' sareng single 'Anarchy di UK', diantara inisiatif iklan sanésna.

'Kanggo lami, sadaya bank Inggris sami. Ku ngaluncurkeun kartu ieu, kami hoyong ngagungkeun warisan Virgin sareng bédana, "saur Diréktur Kartu Bisnis. Virgin Duit, Michelle Greene. "The Pistols sex aranjeunna nangtang konvensi anu ditetepkeun sareng cara mikir, sapertos anu urang lakukeun pikeun ngarobih perbankan Inggris, "saurna.

Samentawis éta, juru carios Virgin Money negeskeun pikeun bagianna yén "hubungan antara Sex Pistols sareng 'Sir' Richard Branson balik deui 40 taun," janten anggota band anu mecenghul di London di 1975 "resep ilubiung dina ieu. Branson, anu ayeuna ngendalikeun 35% Duit Virgin, dilebetkeun kana konglomerat bisnisna Virgin Group, nandatanganan Pistols ka perusahaan rékor na di 1977, sanaos band éta, anu ngan ukur aktip salami tilu taun, kagolong kana labél anu sanés sateuacan sareng saatosna. Tanggal éta.

Ngalangkungan | Clarín


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.