Naha Amaia ngabohong?

Éta berita dintenna: Amaia montero tinggaleun jabatanna di Ceuli Van Gogh, Pikeun bakti dirina pinuh pikeun karir solo na. Nanging, kirang ti sabulan katukang, vokalisna parantos nyatakeun yén band «Abdi gaduh tali bari », nalika rumor pipisahan lurked.

amaia1.jpg

Naha Amaia nyatakeun yén, terang yén dinten na di bandung wilanganana? Kami henteu terang. Kaleresan anjeunna ngabohong, pasti moal "nganyenyeri" parasaan penggemar, dugi ka pernyataan resmi dikedalkeun.

Ayeuna, grup na sigana neraskeun - sareng vokalis anu sanés? - nalika anjeunna ngudag karir solo. Numutkeun ka dua pihak nyatakeun, henteu aya gelut.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.